Horoscop august 2024. Agenda e plină şi în ultima lună de vară, dar totul vibrează de dragoste

Horoscopul lunii AUGUST 2024. Luna schimbarilor, in care zodiile vor fi impinse de la spate de astre sa aduca revolutia in vietile lor.
Alina Costache
22 iul. 2024, 18:01
Horoscop august 2024. Agenda e plină şi în ultima lună de vară, dar totul vibrează de dragoste

Horoscop august 2024. Tare aglomerată o să mai fie ziua de 4 august, atunci când are loc atât Luna Nouă în Leu, dar și tranziția lui Venus în Fecioară. Ambele sunt vești bune și se mai și completează reciproc, astfel că vom aborda dragostea dintr-o perspectivă mai centrată și ne vom bucura de activități creative sau de o sesiune de spa și alte proceduri de înfrumusețare.

Dar august schimbă foaia cu retrogradul lui Mercur în Fecioară, ce începe pe 5 august. Comunicarea scârțâie și suntem predispuși la a ne analiza la sânge relațiile. Mercur nu e deloc calm, pe 14 reintră în Leu, iar conversațiile devin aprinse, incisive. Mai bine decât să reacționezi, ai reflecta și ai încerca să te accepți. Câteva zile mai târziu, pe 18, se produce un cazimi, respectiv o conjuncție între Soare și Mercur, o zi de recalibrare și reconectare cu Universul care răspunde întrebărilor noastre. Mare bucurie, mare, pe 28 august, când Mercur își reia cursul direct în Leu, ridicând ceața mentală de pe planurile și ideile noastre.

Horoscop august 2024 TAUR
Întreaga lună ai vrea să ți-o petreci acasă, dacă se poate, pregătind cine în familie sau degustând cele mai savuroase înghețate cu verișorii tăi. Luna Nouă în Leu și Venus în Fecioară conturează un cămin cald (sperăm nu și la propriu), plin de conexiuni intime și de inimă. Dar vine curând Mercur retrograd care, pe partea pozitivă, te determină să analizezi o hotărâre proaspăt luată la presiunea familiei sau un contract legat de o proprietate, iar în sens negativ, să începi o colaborare care părea promițătoare, dar care e un fiasco. Tot despre rădăcini și origine e vorba și în timpul cazimi-ului lui Mercur. Luna Plină în Vărsător, în casa carierei, insistă să renunți la un obiectiv profesional care nu ți se mai potrivea și să o apuci pe o nouă cale.

GEMENI
Luna începe bine, cu Luna Nouă în Leu, care te îndeamnă să comunici mai eficient, să te apropii de rudele îndepărtate și de vecini sau să te apuci să scrii, poate un jurnal de călătorie? Iar Venus în Fecioară e o sursă de inspirație prețioasă privind un proiect de redecorare. Agenda ta e plină, și își place la nebunie, căci vibrezi de dragoste de viață. Toate până ce Mercur intră în retrograd, mișcare resimțită mai puternic de tine, fiind guvernatorul tău, și care îți arată ceva ce nu voiai să vezi. În timpul conjuncției cu Soarele, însă, poți să articulezi mai bine un proiect ce îți va duce educația la următorul nivel. Dobândești o perspectivă mai largă datorită Lunii Pline în Vărsător, și comunicarea redevine fluidă, iar viața amoroasă, o adevărată operă de artă, când Mercur se liniștește și Venus se mută în Balanță.

Horoscop Cristina Demetrescu, despre Mercur retrograd în august. „Multe gogoși împachetate vara asta în tot felul de hârtii creponate”

Horoscop august 2024 RAC
Dacă te aflai în căutarea unui prilej ca să faci mai mulți bani, să ceri o mărire de salariu, să te apuci să faci investiții sau să descoperi o sursă nouă de venit, spune „bună, îmi pare bine” Lunii Noi în Leu. Fiind planeta ta guvernantă, Luna e de obicei blândă cu tine, dar acum cu atât mai mult, căci îți conferă imaginație și creativitate. Dar ține cont că schimbările trebuie să fie delicate, graduale, iar efectele se vor vedea peste ceva vreme. Mercur retrograd te îndeamnă să îți iei tot timpul necesar pentru a-ți analiza bugetul, iar singura care te tulbură din acest punct de vedere e Luna Plină în Vărsător, care vrea schimbări drastice, și totul ACUM. Nu cădea în capcană! Finalul lunii presupune relații mai bune cu familia.

LEU
E sezonul tău, prilej de top ca să strălucești, să îți arăți încrederea în propriile aptitudini și talente și să nutrești mândrie la adresa reușitelor pentru care ai muncit atât. Cu ce nu te împaci bine, însă, e cu schimbarea. Și nici nu ai de ce: Luna Nouă în semnul tău îți arată că e minunat să fii tu însuți/însăți și că a te bucura de autenticitate e o formă de magie. Acum e un moment bun ca să stabilești o intenție și să lucrezi la manifestarea sa, fără să asculți de cei care îți spun că nu e indicat să începi proiecte pe timp de Mercur retrograd. Că tot vorbeam de marele „sperietor” cosmic, află că o să îți îngreuneze comunicarea și o să o tot țină așa până la finalul lunii, când redevine direct. Venus îți arată cum să îți alini suferințele cu metode care au dat randament până acum, iar când se mută în Balanță, te inspiră la o inițiativă educativă sau intelectuală.

Horoscop august 2024 FECIOARĂ
Simți dintr-odată nevoia să „bagi capul la cutie” și să te tot odihnești până ce începe sezonul tău? Desigur că e de înțeles, dar să fim serioși, nu se poate, așa că ia-o încet, dar cu consecvență. Nevoile spirituale sunt puse în centrul atenției de Luna Nouă în „vecinul” Leu, în vreme ce Venus, ce se mută în semnul tău, aduce armonie și frumusețe în existență. Cât Mercur, guvernatorul tău, încă se plimbă prin constelația ta, timp de câteva zile, totul e perfect, dar apoi își începe retrogradul, „te părăsește” pentru Leu și pierzi orice simț al controlului. Nu e totul negativ, acum poți și să meditezi la ce vise ai și ce practici spirituale desfășori. Promitem că va fi mai bine la finalul lunii, mai ales că Venus în Balanță te învață cum să te promovezi.

 

BALANȚĂ
Comunitatea e foarte importantă pentru tine acum, cu precădere în timpul Lunii Noi în Leu, care te îndreaptă spre o cauză socială. De ajutor sunt discuțiile cu prietenii în care să vorbești despre visele și planurile tale, căci feedback-ul lor te va umple de încredere în propriile forțe. Venus în Fecioară aduce pace și armonie, dar și o conexiune mai bună cu Universul. Scrie pe o foaie un deziderat al tău și se va asigura că se îndeplinește. Când Mercur cochetează cu retrogradul, începi să te îndoiești de rolul tău în societate și să vrei să schimbi ceva. Fii atent/ă la tentații și la dorința de a scăpa de responsabilități, pot compromite relații dragi. Odată ce planeta comunicării își reia cursul direct și Venus e bine acasă, în semnul tău, redevii cea mai șarmantă persoană din lume!

Horoscop august 2024 SCORPION
Profesia e cea mai importantă pentru tine acum. Poate că tânjești să devii lider, să ai o poziție mai pregnantă în societate sau pur și simplu să fii recunoscut/ă pentru munca susținută pe care o depui mereu la intensitate maximă. Luna Nouă în Leu o să pună în evidență cu succes toate aceste deziderate. De partea cealaltă, când Mercur intră în retrograd, vei deveni ușor tensionat/ă, chiar gânditor/are, și vei reflecta la țelurile tale sau la rostul tău în lume. Luna în creștere e în semnul tău, declanșând o mică furtună emoțională, dar dacă te alimentezi din reziliența interioară, speranța își va găsi adăpost în sufletul tău. Ultima lecție e dată de Luna Plină în Vărsător, care tot insistă să eliberezi un bagaj emoțional pe care l-ai umplut până la refuz în viața de familie. Când începe sezonul Fecioarei, știi că ai trecut peste ce era mai greu și încă cu demnitatea intactă!

SĂGETĂTOR
Tu ai mereu chef de călătorii, dar parcă nu îți mai poți ține nerăbdarea în frâu când și Soarele, și Luna Nouă în Leu strălucesc puternic în a noua ta casă. Dacă nu poți evada pe o insulă de la capătul lunii sau vizita castele din Scoția (sau oricare altul mai e visul tău), poate că te va alina să găsești un mentor, să te apuci de un curs sau să citești cărți care îți schimbă perspectiva asupra vieții. Dar Mercur retrograd e acolo să te determine din nou să îți reanalizezi credințele și filosofia de viață. Învățând să asculți cu atenție, fără să pui întrebări, vei descoperi un răspuns uluitor de la Univers. Ai ceva dificultăți pe data de 19, când te îngrijorezi inutil sau ți-e frică de responsabilități. Dar finalul lunii aduce mai multă pace și relații bune cu prietenii și conexiunile sociale.

Horoscop august 2024 CAPRICORN
Cei mai iubiți membri ai familiei, un partener de viață sau resursele puse la comun cu aceștia sunt principalele tale preocupări în luna august. Luna Nouă de pe 4 poate deschide un nou capitol în aceste privințe, dezvăluind secrete îngropate sau aducând la suprafață vorbe nespuse pe care le exprimi acum. Ai încredere în emoțiile tale, sunt acolo ca să te învețe ceva, iar autenticitatea e mereu cea mai bună atitudine. Mercur retrograd e o perioadă în care va trebui să te ții tare, mai ales în ceea ce privește situația ta financiară. Luna Plină în Vărsător iluminează și ea acest sector, dar intențiile sunt bune, să te determine să celebrezi o reușită sau să pui punct unor obiceiuri ce te lăsau falit/ă. Excelezi în carieră spre finalul perioadei.

VĂRSĂTOR
Dacă în mod normal apreciezi timpul petrecut în grupuri mari, acum dorești să le restrângi, cu Soarele în a șaptea casă, cea a celor mai apropiate relații. Fie că vorbim despre partenerul de viață sau unul de afaceri, poate fi bifat in nou început, cu precădere în timpul Lunii Noi. Mercur retrograd cauzează tulburări de comunicare și incită nesiguranțe, dar nu e nimic, tu ești cel mai bine echipat semn să privești aceste probleme printr-o lentilă obiectivă. Ideea e, ce poți învăța de aici? Poate cum să pui punct unui conflict. Momentul culminant al lunii e Luna Plină în zodia ta, care te îmbie să faci ceva ce ți-ai dorit mereu, într-un mod care să te reprezinte perfect. Finalul horoscopului august 2024 e mai calm, iar Venus în Balanță te poate ajuta să îți faci un amic dintr-o altă țară.

Horoscop august 2024 PEȘTI
Accentul e pus în ultima lună de vară în special pe sănătatea ta și pe relația, conflictuală sau nu, dintre viața personală și cea profesională. Corpul tău e un templu, vor astrele să îți amintești, și vigoarea, vitalitatea și energia depind de cât de bine îl tratezi. Ai determinare și entuziasm când vine vorba despre astfel de schimbări, iar Luna Nouă în Leu e cel mai bun moment să începi o practică, cum ar fi să faci yoga dimineața sau să introduci o meditație ghidată înainte de somn. Mercur retrograd te provoacă să strângi din dinți ca să ții de aceste obiceiuri bune, dar dacă e o zodie care are mari rezerve de putere interioară – adesea neaccesate -, aceea e Peștii. Finalul lunii o aduce pe Venus în casa intimității tale, așa că vei reflecta la nevoile proprii.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Nancy Pelosi o susține pe Kamala Harris pentru alegerile prezidențiale din 2024
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!