Grecia, mai scumpă ca niciodată! Suma incredibilă pe care a plătit-o o familie de români pentru o vacanță de 9 zile

Vacanța de vară, o problemă pentru turiștii români! Costurile unei vacanțe depășesc cu mult așteptările turiștilor. Iată cât a putut plăti o familie din România pentru un concediu de 9 zile în Grecia.
Filip Stan
23 iul. 2024, 09:25
Grecia, mai scumpă ca niciodată! Suma incredibilă pe care a plătit-o o familie de români pentru o vacanță de 9 zile

Vacanța de vară, o problemă pentru turiștii români! Costurile unei vacanțe depășesc cu mult așteptările turiștilor. Iată cât a putut plăti o familie din România pentru un concediu de 9 zile în Grecia.

Citește și Grecia interzice munca în aer liber până după-amiaza. Cum au luat autoritățile decizia

Chiar dacă Grecia rămâne una dintre cele mai atrăgătoare locații de vacanță pentru români, prețurile pentru cazare, mese și activități turistice au crescut considerabil în ultimul timp.

O familie de români a fost surprinsă neplăcut de suma considerabilă pe care a cheltuit-o pentru o vacanță de 9 zile în Grecia, destinație preferată de peste 11 ani.

Deși au vizitat frecvent această destinație și se așteptau la costuri destul de ridicate, niciodată nu au plătit atât de mult ca în acest an.

O familie de români a rămas cu un gust amar din cauza costurilor ridicate din Sithonia, Grecia. Nu doar tarifele au fost problema, ci și lipsa de ospitalitate, spun românii.

Familia formată din doi adulți și un copil de 6 ani, a fost dezamăgită de vacanța petrecută în Sithonia, în această vară.

După 9 zile petrecute în stațiunea grecească, familia a ajuns la concluzia că a cheltuit aproximativ 2900 de euro, o sumă considerabilă pentru o destinație foarte vizitată de turiștii români.

Cât au plătit românii pentru un concediu de 9 zile

Familia a ales să meargă cu mașina personală și a rezervat o cazare de 3 stele, cu mic dejun inclus. Chiar și așa, cheltuielile nu s-au limitat la drum și cazare.

Mesele luate la diferite taverne au fost o sursă de frustrare, pentru că familia a fost refuzată de 4-5 ori pe motiv că nu mai erau locuri disponibile, deși erau locuri vizibile pentru alți clienți.

„Dupa 11 ani de concedii anuale in Grecia cred ca vom lua o pauza. Anul acesta preturile parca au luat-o razna si serviciile au fost average(mediocre). Toata cheltuiala 2 adulti si un copil de 6 ani: cu transport personal, cazare pe Sithonia 9 nopti la 3 stele cu mic dejun subtire inclus si cu restul de mese la taverne si cheltuieli banale, nimic exagerat, dupa ce am tras linie: 2900 de euro. Iar experienta si ospitalitatea nu a fost cine stie ce. Am fost refuzati in aceste 9 zile de 4-5 taverne la cina pe motivul ca nu avem rezervare desi 6-7 mese libere usor vizibile. Dezamagitor si regretabil pt noi care eram mari iubitori de Grecia”, a transmis românul pe un grup de Facebook.

Pe lângă aceste inconveniente, familia a menționat și că atmosfera din Sithonia și ospitalitatea localnicilor nu au fost pe măsura așteptărilor lor.

După ce s-au întors acasă, familia a realizat că suma totală cheltuită pentru vacanța de 9 zile a fost de 2900 de euro, iar impresiile generale au fost amestecate, cu accent pe nemulțumirile legate de costurile și serviciile întâmpinate.

Te-ar putea interesa și Rețeta grecească care îți va shimba vara! Cum să fac cei mai buni ardei copți cu brânză feta exact ce pe plaiurile elene

„Cu același sentiment ne-am întors și noi din acest concediu, noi mergem de 27 ani în Grecia , câteodată și de 2 ori pe an . Anul acesta dezamăgitor , totul super comercial, nu sunt empatici, reconfigurăm vacanțele . Și da , Spania este în topul preferințelor de anul viitor!”, „Nu știu, dar cam mult aproape 350 de euro pe zi cazare și mâncare”, „Scump. Așa este.”, sunt doar câteva comentariile internauților la postarea de pe Facebook.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Detaliu scandalos în legea contra drogurilor la volan. Ce vor fi obligați să facă șoferii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Meteorologii anunță o răcire semnificativă a vremii în a doua parte a săptămânii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!