Răsturnare de situație după amenințările cu maceta. Mihai Zmărăndescu e revoltat: „Trebuia să-l las să mă taie”

Răsturnare de situație în cazul atacatorului cu maceta. Mihai Zmărăndescu e revoltat de incidentul prin care au trecut el și familia lui.
Alina Costache
23 iul. 2024, 09:41
Răsturnare de situație după amenințările cu maceta. Mihai Zmărăndescu e revoltat:

Au fost amenințați de un individ recalcitrant cu o macetă, iar Mihai Zmărăndescu a intervenit rapid și l-a imobilizat pe atacator. Și oamenii legii au fost implicați în acest conflict, însă polițiștii l-au lăsat în pace, în cele din urmă, pe bărbatul violent.

Incidentul s-a petrecut în timp ce Mihai Zmărăndescu se afla cu familia într-o vacanță la munte. Un bărbat a intrat în conflict cu socrul sportivului, care doar a încercat să-l avertizeze că pe drumul pe care pornise nu se poate circula cu mașina. Apoi, imediat, bărbatul a început să devină violent și să treacă la amenințări. Văzând pericolul, Mihai Zmărăndescu a intervenit imediat și l-a imobilizat pe scandalagiu. Acest avea asupra lui și o macetă, cu care amenința că „vă măcelăresc pe toți”.

Citește și Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri cutremurătoare despre suspiciunea de cancer: „Am luat-o razna! Bă, am copii de crescut”

Familia lui Mihai Zmărăndescu a chemat și Poliția, însă oamenii legii nu i-au făcut nimic bărbatului violent, l-au lăsat liber, pentru că arma nu a fost folosită.

„Este pensiunea noastră, aflată în pădurea din Curtea de Argeș. La început părea o discuție amicală, dar la un moment bărbatul pe care țin să precizez nu îl cunosc și-a dat centura jos, a deschis portiera și s-a dus la socrul meu amenințător, ca și cum ar vrea să-l bată. M-am dus întrei ei, ăsta a pus mâna pe mine și l-am împins, să-și ia distanță. Ne-a înjurat ca la ușa cortului și ne-a zis că ne ia gâtul. Și s-a dus la portbagaj. A apăsat pe buton să-l deschidă, avea o Dacie Logan. M-am dus după el, nu știam ce vrea să scoată de acolo. L-am luat direct, l-am aruncat pe jos și l-am imobilizat. Mi-am luat un cap în gură de la el, m-a și mușcat de mână, m-am dus și mi-am făcut și vaccin antitetanos”, a povestit Mihai Zmărăndescu, potrivit spynews.ro.

Faptul că bărbatul violent nu a pățit nimic l-a revoltat foarte tare pe Mihai Zmărăndescu. Mai mult, luptătorul este chiar el bun de plată, căci ar putea primi o amendă pentru deranjarea ordinii publice.

„A venit poliția și și s-a găsit o macetă care este, la lungime, jumătate cât piciorul meu, imensă. S-ar putea să nu i se întâmple nimic și asta mă dă peste cap. Pentru că pe omul respectiv, legal, ar fi trebuit să-l las să pună mâna pe macetă și să-l las să dea, să mă taie. Deci eu cu copilul care a început să plângă, cu femei lângă… deci eu trebuia să-l las! Mi s-a spus ceva de genul păi să ia maceta, să te taie și apoi îi iei maceta și să o lași acolo jos. Abia atunci îl pot băga la tentativă de omor. Altfel, nu! Deci eu, pentru că nu l-am lăsat să ia maceta și am acționat imediat, fiind sportiv, înseamnă că el nu a făcut nimic.

Ba, mai mult, s-ar putea ca tot eu să primesc amendă pentru deranjarea ordinii publice. Bine, și el! Vreau ca acest caz să fie mediatizat. Ce cauți cu o macetă în mașină? El zicea că a fost să taie lemne. Cu maceta tai animale, nu lemne. Hai să umblăm toți cu maceta atunci. Dacă te prinde cu cuțit, pistol, spray paralizant te ia imediat, dosar penal… Am mai primit telefoane de la oameni din Pitești și mi-au spus că are mai multe dosare pe rol, fiind foarte agresiv. Deci trebuia să-l las să mă taie, nu?”, a mai spus revoltat Mihai Zmărăndescu.

Citește și Familia lui Mihai Zmărăndescu, ameninţată de un bărbat cu o macetă. „Vă măcelăresc pe toţi!” VIDEO

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Detaliu scandalos în legea contra drogurilor la volan. Ce vor fi obligați să facă șoferii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Meteorologii anunță o răcire semnificativă a vremii în a doua parte a săptămânii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!