Aluniţele de pe faţă şi corp dau indicii despre destinul tău. Ce semnificaţie au semnele din naştere şi ce spun despre soarta ta

Aluniţele de pe corp pot avea o semnificație importantă. Află ce reprezintă acestea și cum îți pot influența viața în funcție de zona corpului.
Alina Costache
31 iul. 2024, 10:02
Aluniţele de pe faţă şi corp dau indicii despre destinul tău. Ce semnificaţie au semnele din naştere şi ce spun despre soarta ta

Aluniţele de pe corp ne dau indicii cu privire la destinul și viitorul celui care le are, conform astrologiei chineze. În funcție de zona de pe corp în care sunt poziționate, alunițele dau indicii precise despre sănătatea și viitorul persoanei.

Iată ce spun acestea despre viitorul tău.

Frunte
Persoanele care au alunițe pe mijlocul frunții întâmpină dificultăți cu superiorii, care pot fi părinții, șeful sau profesorii. Aceștia nu se vor afla pe aceeași lungime de undă cu superiorii, fapt ce va duce la divergențe. Dacă aveți alunițe pe marginea frunții este semn că sunteți o persoană plină de energie și foarte concentrată pe țelurile propuse.

Sprâncene
Alunițele poziționate sub sprâncene sunt semnul prosperității. Dacă ele sunt ascunse, adică mai puțin vizibile, înseamnă că persoana respectivă va avea parte de multă prosperitate și bogăție. Alunițele poziționate deasupra sprâncenei sunt semn că vei avea o viață lipsită de griji financiare, iar banii vor veni constant.

Pleoape
Dacă aveți o aluniță pe pleoapă, medicina chineză spune că acest lucru simbolizează faptul că veți avea parte de un destin cu multe dispute în familie, dar și pierderi financiare. Persoanele care au alunițe sub ochi sunt persoane foarte sensibile.

Obraji
Oamenii care au alunițe pe obraji sunt persoane care își întemeiază cu greu o familie, sunt singuratici de fel. Dacă alunița este poziționată foarte aproape de nas, este un semn că persoana respectivă este predispusă accidentelor.

Urechi
Alunițele poziționate pe urechi sunt semnul unei bune reputații în societate, deoarece în astrologia chineză, urechile simbolizează caracterul persoanei. Veți avea o viață longevivă dacă aveți o aluniță în interiorul urechii, iar dacă este în partea de sus a urechii, înseamnă că persoana dispune de  multă inteligență. Dacă aveți alunițe pe ambele urechi înseamnă că sunteți sau veți fii o persoană cu multă influență.

Nas
Veți avea probleme în dragoste dacă aveți poziționată în partea de sus a nasului o aluniță și, de asemenea, instabilitate în dragoste. Dacă alunița este pe podul nasului, veți fi o persoană dependentă de muncă sau care are probleme de acomodare.

Bărbie
Alunițele pe bărbie desemnează o persoană încăpățânată, insistentă și care este adepta deplasărilor și a schimbărilor.

Gură
Alunițele poziționate sub buze înseamnă că urmașii vostri vor avea parte de o viață plină de succes. Dacă aveți alunița deasupra buzei, înseamnă că voi veți avea parte de o viață privilegiată.

Gât
Alunițele de pe gât pot fi semnul dezamăgirilor, deoarece în astrologia chineză gâtul este legătura dintre corp și viața spirituală și, astfel, alunițele aflate pe gât opresc fluxul energetic. Persoanele care au  alunița pe mijlocul gâtului sunt persoane destul de vulcanice cu influență negativă pentru cei din jurul lor.

Brațe
Oamenii cu alunițe pe antebraț sunt plini de compasiune, iar dacă alunița este situată pe braț, vor avea noroc la câștiguri în bani.

Piept
Alunițele de pe piept sau poziționate în zona sânilor simbolizează putere, poziție înaltă în societate și în profesie.

Abdomen
Veți avea parte de fericire în viață, dacă aveți alunițe în apropiere de buric.

Alunițe periculoase care pot deveni cancerigene. Testele necesare pentru a identifica afecțiunea în stadiul incipient

Palme
Persoanele cu alunițe pe palme, sunt foarte amabile și plăcute în orice mediu, din care fac parte.

Spate
Alunițele de pe spate simbolizează poveri ale vieții, muncă multă și din greu pentru a ajunge la succes.

Cum poți afla dacă ai sau nu cancer. Iată care sunt simptomele unei tumori în organism

Picioare
Cei care au alunițe pe picioare sunt persoane cărora le place să experimenteze, sunt foarte active. Dacă alunițele sunt pe partea din spate a picioarelor, aceștia sunt buni sportivi și recurg la multă mișcare. Alunițele de pe genunchi sunt caracteristice persoanelor autoritare, care au un caracter puternic și pe care problemele financiare le vor ocoli.

Laba piciorului
Dacă aveți alunițe pe laba piciorului sunteți persoane care iubesc pacea și fac din asta un țel, sunt persoane bune cu toată lumea.

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Afacerea cu care doi frați din Bihor au dat lovitura. Un litru poate costa și 200 de lei
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Marele pericol care îl paște pe Prințul Harry. Salvarea ar veni de la Regele Charles
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Pensia cu care trăiește Nelu Vlad! Solistul piesei „Se mărită Mona mea” are o carieră de peste 4 decenii
Capital.ro
Adio, maestre! Legendarul cântăreţ s-a stins din viaţă: Vei intra în istorie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Marcel Ciolacu neagă negocieri politice cu Mircea Geoană la întâlnirea recentă
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?