Horoscopul banilor, cu Remus Ionescu. Ce zodii primesc bonusuri, recompense, ce zodii au probleme delicate în Casa banilor

Astrologul Remus Ionescu a prezentat horoscopul banilor pentru perioada 23 - 28 iulie 2024. O zodie are parte de câștiguri neașteptate.
Alina Costache
23 iul. 2024, 20:50
Horoscopul banilor, cu Remus Ionescu. Ce zodii primesc bonusuri, recompense, ce zodii au probleme delicate în Casa banilor

Horoscopul banilor. Astrologul Remus Ionescu a spus ce ne rezervă astrele în săptămâna 22 – 28 iulie din punct de vedere financiar, în cadrul rubricii AstroBani de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Pot vea parte de niște câștiguri neașteptate, suplimentare. Poate să fie vorba și de un noroc sau de un ajutor. Poate că un client apare cu o cerință, cu o rugăminte, iar asta se încadrează la câștiguri pentru Berbeci. Este o perioadă bună pentru ei din punct de vedere financiar, chiar dacă mai apar și cheltuieli.

Horoscopul banilor Taur

Apar niște cheltuieli făcute fără o prea multă judecată, fără o bază solidă, fără o nevoie. Cheltuiesc dintr-o dorință, dintr-o ambiție sau dintr-o plăcere. Va fi un oarecare deranj în domeniul financiar. Se vor preocupa în perioada următoare de bani pe care să-i aibă la dispoziție pentru dorințele lor.

Gemeni

Unii se gândesc să facă o schimbare care ține de locul de muncă. În unele cazuri poate să fie vorba și despre o schimbare de domeniu de activitate. Își doresc bani în această perioadă. Se gândesc că au nevoie pentru tot felul de lucruri importante. Banii pot să vină din activitatea lor actuală.

Horoscopul banilor Rac

Lucrurile sunt bune din punct de vedere financiar. Sunt aspecte bune pentru recuperări, încasări. Trebuie să se bucure de realizări și să nu se întristeze pentru o pagubă sau pentru o decizie nejustificată. Au nevoie de un echilibru. Nu au motive de supărare din punct de vedere financiar.

Leu

Începe una dintre cele mai bune perioade din acest an pentru ei. Pe de o parte au noroc, iar pe de alta acțiune. Este o perioadă bună la nivel financiar. Încep să apară câștigurile pentru o activitate. Unii se gândesc că trebuie să ridice tariful pe care-l solicită pentru prestațiile lor.

Horoscopul banilor Fecioară

Dorință de schimbare, de progres, ambiție în domeniul profesional. Poate că există niște schimbări la locul de muncă, poate că se schimbă șeful sau își schimbă atitudinea. Nu apare nimic deosebit din punct de vedere financiar pentru ei, dar vor exista niște schimbări care aduc noutăți.

Horoscop Minerva 22-28 iulie 2024. Mercur face trigon cu conjuncția Lună-Chiron, se vindecă răni vechi

Balanță

Venus, guvernatorul lor, le aduce câștiguri. Primesc cadouri sau bani ca mulțumire, recompensă, bonus. Au încasări și le vin bani. Cei care lucrează la patron pot avea parte de niște câștiguri suplimentare, venituri, o recompensă și apreciere din partea conducerii sau a șefului. Poate că este o primă.

Scorpion

Capitolul financiar este delicat. Marte, guvernatorul lor, a intrat de curând în semnul Gemenilor în casa a VIII-a și le îndreaptă nativilor Scorpion atenția sume pe care le au de recuperat, sume pe care le-ar putea obține pentru dorințele, ideile, nevoile lor. Pot apela la un credit, un împrumut sau recuperează niște sume pe care le-au dat cândva cu împrumut. Capitolul financiar este încărcat în perioada următoare.

Horoscopul banilor Săgetător

La nivel financiar au parte de solicitări în creștere și posibilități suplimentare de a obține niște bani. Vor vedea ei cu ce cost, la nivel emoțional, fizic sau relațional.

Capricorn

Au preocupări de natură financiară. Își bat capul, fac calcule și se gândesc pe de o parte ce au de dat, pe de alta ce au de recuperat. Pot să vină niște bani, să li se facă o plată, dar și să intervină niște încurcături. Se poate să nu fie vorba despre suma care au vorbit la început.

Mai multe, pe Playtech

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Macron: Guvernul condus de Gabriel Attal va rămâne în funcție până la jumătatea lunii august
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!