Scandalul cu profesorul în fustă continuă. Studenții sar în apărarea lui: „Predă incredibil de bine, e un om foarte deștept”

Scandalul în care e implicat profesorul Andrei Nae de la Universitatea din București continuă în mediul online, iar studenții îi iau apărarea.
Alina Costache
24 iul. 2024, 09:27
Scandalul cu profesorul în fustă continuă. Studenții sar în apărarea lui:

Scandalul a pornit după ce profesorul de la Universitatea din București a apărut în fața viitorilor studenți îmbrăcat ca o femeie. Cadrul didactic a surprins pe toată lumea cu ținuta sa, compusă din fustă, poșetă și pălărie de femeie.

O studentă i-a luat apărarea profesorului ei, spunând că este extraordinar de profesionist și bine pregătit și că nu își au rostul comentariile răutăcioase.

„Domnul mi-a fost profesor și să știți că este un profesor extraordinar. Predă incredibil de bine și este un om foarte deștept și foarte deschis la minte. Mereu s-a comportat exemplar cu studenții săi. Nu mai judecați doar dintr-o poză. După 2 ani în care mi-a predat, vă asigur că este un om foarte inteligent, iar comentariile în genul acesta nu își au locul deloc”, a spus o studentă despre Andrei Nae.

Citește și Profesorul controversat care s-a prezentat îmbrăcat în femeie, în fața elevilor. Mara Bănică: ”Plătește, bă, o rochie de bun gust”. Universitatea Bucureşti: „Trăim într-o țară democratică”

„Da, îi iau apărarea deoarece îl cunosc personal, și cred că sunt mult mai în putere să îmi dau cu părerea decât dvs. în cazul în care judecați doar după o poză. Vă doresc să asistați la o oră de curs a acestuia. Tocmai faptul că spuneți că nu are ce căuta într-un mediu academic dar totuși refuzați să vedeți cum se manifestă o oră de curs a acestuia reflectă exact mentalitatea dvs”, a mai zis studenta.

Postarea cu profesorul îmbrăcat în femeie a ajuns virală pe internet. Mara Bănică s-a numărat printre persoanele care au comentat pe acest subiect.

„Fotografia este facuta astazi la Universitatea Bucuresti. In imagini este lector universitar dr Andrei Nae de la catedra de engleza. Ca se identifica “she” adica “ea”, n am o problema. Bah baiatule..cum sa te prezinti in halul asta imbracat la studenti? Ca mai esti si in comisia de admitere. Plateste bah, o rochie de bun gust. Zici ca esti ultima centurista intoarsa n timp!”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

Prima reacție a Universității din București despre profesorul în fustă

Purtătorul de cuvânt al Universității din București, Bogdan Oprea, nu consideră ceva nepotrivit, în faptul că Nae a venit îmbrăcat în femeie, la universitate.

„Trăim într-o țară democratică. Domnul n-a venit indecent, expunând lucruri care nu se expun. Există un cod de etică și incluziune, așa cum obligă legea, ce punct de vedere aș putea să formulez? Trăim într-o țară în care oamenii au libertatea să se exprime”, a declarat Oprea, potrivit Adevărul.

Universitatea București nu are ce să-i facă lui Nae, profesorul cu fustă: „Nu poți să dai un regulament care nu respectă legislația națională”
În „codul de incluziune și gen” nu sunt prevăzute norme vestimentare, a mai atenționat purtătorul de cuvânt. Așadar, Nae nu a încălcat nicio lege scrisă, niciun regulament scris. Practic, dacă Universitatea i-ar impune lui Nae să se îmbrace în haine de bărbat, ar încălca respectivul „cod de incluziune, impus de lege”.

„Cu siguranță nu sunt prevederi care să te oblige să te încalți cu pantofi de o culoare sau cu pantaloni nu știu de care. Regulile sunt în limitele legii. Un astfel de regulament ar fi împotriva Constituției. Nu poți să dai un regulament care nu respectă legislația națională”, a adăugat Oprea, potrivit sursei citate.

Citește și Elevul care și-a înjunghiat profesoara de Japoneză cere instanței „o nouă șansă”. Adolescentul plănuia de mult fapta: „De ziua mea asasinez un profesor la alegere”

 

 

 

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Ridicarea controalelor la frontierele terestre ale României, obiectiv prioritar, declară Klaus Iohannis
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!