Sebastian Dobrincu, dezvăluiri neașteptate despre relația avută cu Mimi: „S-a ajuns la conflicte, agresivități”

Sebastian Dobrincu și Mimi au trăit o frumoasă poveste de dragoste ce a ținut mai bine de doi ani. Din păcate, cei doi au ajuns la capăt de drum, iar abia acum ies la iveală unele secrete despre relația lor ce se pare că a fost mult mai intensă decât s-ar fi crezut.
Filip Stan
24 iul. 2024, 15:36
Sebastian Dobrincu, dezvăluiri neașteptate despre relația avută cu Mimi: „S-a ajuns la conflicte, agresivități”
Sebastian Dobrincu, dezvăluiri neașteptate despre relația avută cu Mimi: „S-a ajuns la conflicte, agresivități”

Mimi și Sebastian Dobrincu s-au cunoscut în 2019 și s-au iubit pentru aproximativ 2 ani. Totul a început cu un mesaj pe Instagram dat de milionar, iar de acolo știm cu toții că s-a desfășurat o iubire cu năbădăi.

Citește și: Ce vrea Ioana Ignat de la viitorul iubit: „Este cel mai important”. S-a despărțit de Sebastian Dobrincu după 3 ani de relație

Sebastian Dobrincu, dezvăluiri neașteptate despre relația avută cu Mimi

La început, totul a fost bine și frumos, apoi Mimi a afirmat că Sebastian nu se afișa cu ea în public, nici la un an de relație, chiar dacă locuiau împreună după deja trei luni. Tot de atunci ar fi început să apară și primele probleme între ei. Relația lor a început să devină din ce în ce mai toxică, ba chiar milionarul ajunsese să se îndrăgostească de altcineva, mai exact de Ioana Ignat, cea cu care s-a iubit trei ani și de care s-a despărțit recent.

Mimi a recunoscut că a suferit atunci când a văzut că milionarul se afișează cu Ioana Ignat atât de repede, deși în relația lor nu și-a dorit niciodată să apară pe undeva împreună, pe motiv că imaginea lui nu se potrivea cu a ei și ar fi regresat profesional.

În urmă cu doi ani, Mimi a povestit un episod mai puțin plăcut petrecut la scurt timp după despărțire. Când Sebastian Dobrincu s-a apropiat de influenceriță să o îmbrățișeze, aceasta s-a retras, iar de aici ar fi izbucnit un scandal atât de mare încât vecinii speriați au ieșit să vadă ce se întâmplă.

„Ne-am despărțit în februarie sau martie. Timp de două luni de zile noi nu am vorbit deloc. După aceste două luni, ne-am întâlnit întâmplător la birou. Aveam același manager la momentul respectiv. La sfârșit de mai, el a avut o apariție televizată, iar eu eram acolo la o ședință. Ședința se termina, emisiunea lui urma să înceapă și a venit să-l ia pe Vlad. El i-a spus să nu urce la birou, dar probabil că nu a văzut mesajul. A urcat sus, eu l-am văzut și a început circuk. L-am văzut în birou, m-am uitat la el, s-a uitat la mine. El a zâmbit și eu m-am înnegrit. A venit să mă ia în brațe, eu m-am tras, după care m-a întrebat ce am cu el. Am început să ne certăm, dar o ceartă de ne-a auzit toți vecinii și au vecinii și au ieșit oamenii să vadă ce se întâmplă”, a povestit tânăra acum ceva timp.

Ulterior, Sebastian Dobrincu a negat toate declarațiile fostei iubite, subliniind că nu a vrut să păteze vreodată reputația lui Mimi, chiar dacă ar fi putut face asta. De asemenea, milionarul a explicat și că nu a avut o relație în paralel atât cu Mimi, cât și cu Ioana Ignat, considerând că un astfel de lucru ar fi denaturat.

„Pe mine m-a deranjat că a spus foarte multe lucruri neadevărate. M-a rănit la orgoliu. A spus că am fi avut conflicte și s-a ajung la agresivități și că au intervenit vecinii. Par eu o persoană conflictuală, agresivă? Aș putea eu să zic niște lucruri…Nu e cazul, nu sunt genul care să pătez imaginea nimănui. Au fost multe lucruri denaturate. Inclusiv ideea că relația nu a funcționat pentru eu mă credeam perfect sau că s-a înțeles asta. Pe bune? Inclusiv că am avut o relație în paralel, atât cu ea, cât și cu Ioana Ignat”, a spus afaceristul în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Genial de când era mic! Sebastian Dobrincu își modifica CNP-ul în contracte, pentru a putea munci

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a făcut Mircea Badea la un hotel de la granița cu Ucraina: ”Minunăție”
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Bani pentru cei care stau la CASĂ. Statul plătește câte 30.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Thulasendrapuram: Satul indian care se roagă pentru succesul Kamalei Harris
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI în EUROPA! Probleme majore descoperite de NATO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!