Stenograme-șoc între presupusul criminal de la Brăila și mama sa: „Spune, mamă, adevărul, că mai mult de 13-14 ani nu faci”. I-a recunoscut sau nu acesteia uciderea dentistei?

Au apărut noi detalii din crima din Brăila. După declarațiile suspectului, care susține sus și tare că nu el a ucis-o pe dentista Marina Gavril, s-a aflat și ce a vorbit cu mama lui. În timp ce mulți credeau că măcar ei îi va mărturisi fapta, și în fața acesteia neagă orice acuzație.
Filip Stan
24 iul. 2024, 16:57
Stenograme-șoc între presupusul criminal de la Brăila și mama sa: „Spune, mamă, adevărul, că mai mult de 13-14 ani nu faci”. I-a recunoscut sau nu acesteia uciderea dentistei?
Stenograme-șoc între presupusul criminal de la Brăila și mama sa: „Spune, mamă, adevărul, că mai mult de 13-14 ani nu faci”. I-a recunoscut sau nu acesteia uciderea dentistei?

Noi înregistrări ale convorbirilor dintre presupusul criminal din Brăila și mama acestuia apar în spațiul public. În timp ce ancheta se adâncește tot mai mult, bărbatul susține că nu există probe împotriva lui și că este acuzat pe nedrept.

Citește și: Crima de la Brăila: ADN-ul criminalului, găsit sub unghiile dentistei ucise. În ce încăpere și-a dat femeia ultima suflare

Stenograme-șoc între presupusul criminal de la Brăila și mama sa

Maricel Mihai, în vârstă de 39 de ani, este principalul suspect în cazul crimei din Brăila, unde medicul stomatolog Marina Gavril a murit sub loviturile violente de cuțit ale unui individ periculos. În timp ce anchetatorii încearcă să găsească arma crimei și telefonul dentistei, bărbatul acuzat vorbește cu familia lui.

Mama suspectului: Presa și procurorii spun că ești asasin la comandă, că ai fost plătit. Dacă tu nu ești, trebuie să mergi până în pânzele albe. Dar dacă ai fost plătit, fii atent ce îți spun eu. Spune mamă adevărul! Ca să nu îți iei tu pedeapsă singur și ăla să stea în libertate, pentru că ai șase fete acasă. Spune mamă adevărul, pentru că mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva.

Suspect: Ce să zic, mamă, că nu am omorât-o eu. Ai înnebunit, mamă?

Mama suspectului: Ei spun că ți-a rămas sub unghii pielea ei.

Suspect: Am fost azi la medico-legal. Nu am nimic pe mâinile mele. Singurul lucru pe care mi l-a găsit a fost că eram ciupit în palmă. Dar pe mâini, pe corp, pe gât, pe picioare, aici nu mi-a găsit nimic.

Mama suspectului: Deci nu ți-ai găsit nimic, nu ești vinovat, nu ești plătit, nu ești nimic, nu?

Suspect: Nu!

Anchetatorii au găsit în timpul perchezițiilor din cabinet fișa dentară a bărbatului ce datează din 2023. Astăzi sunt așteptate rezultatele de la medicină legală care vor certifica dacă presupusul suspect a suferit recent o intervenție stomatologică sau nu, după cum susține el.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul şi-a premeditat fapta şi a gândit chiar şi un plan cum să scape nepedepsit. Individul ar fi plecat de la Galaţi cu un taxi, a mers în Brăila și şi-a schimbat hainele în drum spre cabinetul stomatologic. El s-ar fi dus la Galați special pentru a fi localizat acolo, în cazul în care urma să fie prins.

A luat mai multe mijloace de transport pentru a ajunge la cabinetul pe care urma să îl fileze mai multe zile la rând, dat fiind faptul că locuiește la doar 500 de metri distanță de acesta. Când a prins momentul oportun, a intrat în cabinet și, potrivit unor informații neoficiale, a încuiat ușa cabinetului, pentru ca femeia să nu poată fugi.

În ceea ce privește probele, polițiștii au ridicat și o cameră de supraveghere care se afla foarte aproape de intrarea în cabinet și care ar putea să ofere mai multe detalii în acest caz.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV România TV a obţinut prima reacţie a suspectului în cazul crimei de la Brăila. Ce spune bărbatul de 39 de ani, bănuit că a omorât-o pe doctoriţa Marina Gavril

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Marcel Boloș confirmă: TVA-ul nu va crește
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!