Teo Trandafir, despre despărțirea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu: „Eu nu cred în pauze de genul acesta”

Teo Trandafir a vorbit despre separarea dintre Betty Salam și soțul acesteia, Cătălin Vișănescu, la scurt timp după ce aceștia au anunțat că au ales să ia o pauză în relație.
Alina Costache
24 iul. 2024, 16:35
Teo Trandafir, despre despărțirea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu: „Eu nu cred în pauze de genul acesta”
Teo Trandafir, despre separarea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, și soțul acesteia, Cătălin Vișănescu, trec printr-o perioadă mai dificilă în relație. Cei doi sunt împreună de nouă ani, iar în  2018 s-au căsătorit și au devenit părinții unui băiețel, pe nume Mathias. După 6 ani de căsnicie, cei doi au decis, se pare, să ia o pauză de la relația lor de cuplu.

După anunțul separarăii s-a speculat că fiica manelistului ar avea deja o relație cu un alt bărbat, mai exact cu cântărețul de manele Iuly Neamțu, cu care a colaborat pe plan muzical. Cu toate astea, Betty Salam a ieșit poblic și a dezmințit zvonurile, susținând că în viața ei nu a existat niciodată un alt bărbat în afară de tatăl copilului ei. Mai mult, aceeasta a menționat că ea și Cătălin Vișănescu și-au dorit să ia o pauză pentru a rezolva neînțelegerile din cuplu.

Citește și: Betty Salam a făcut anunțul despre relația cu Cătălin Vișănescu: „Mie îmi stă gândul la el și lui la mine”

Teo Trandafir, care o cunoaște pe Betty Salam încă de când era doar un copil, a comentat subiectul alături de Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

„Am citit acum câteva zile despre Betty Salam și Cătălin Vișănescu. Speculațiile spun că s-au separat, că Betty ar fi plecat de acasă, că au rămas cumva să negocieze sau să vadă dacă mai există cale de împăcare”, a spus Ilinca Vandici.

„O știu de când era mică. Este frumoasă, deșteaptă, bună, blândă. Eu sunt subiectivă și am iubit-o pe Betty de când era copilaș. Eu cred că dacă s-a întâmplat ceva, ea tot încerca să aplaneze, la cum o știu eu. presupun că și Cătălin a încercat. El s-a adaptat situației, doar că adaptarea asta cu multă răbdare duce la un moment dat la vreo pocneală a situației, răbufnești. Eu am înțeles de la Betty că nu e vorba despre așa ceva, că nu este vorba despre alt bărbat”, a declarat Teo Trandafir.

Citește și: Betty Salam a uitat de suferință și a ieșit la petrecere! Cum s-a afișat fiica celebrului manelist după despărțirea de Cătălin Vișănescu

Teo Trandafir a dezvăluiut că nu crede în astfel de pauze și a menționat că de obicei, oamenii se schimbă în timpul unei astfel de separări, ceea ce face dificilă o împăcare.

„Eu nu cred în pauze de genul acesta. Dacă doi oameni locuiesc împreună și unul la un moment dt vrea un pic de distanță… tu vrei să faci pauză și să reiei, doar că omul care a plecat nu este același cu omul care se întoarce. Ăla care așteaptă îl așteaptă pe ăla care îl știa, dar el nu o să mai vină vreodată la fel”, a mai spus Teo Trandafir.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a făcut Mircea Badea la un hotel de la granița cu Ucraina: ”Minunăție”
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Bani pentru cei care stau la CASĂ. Statul plătește câte 30.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Thulasendrapuram: Satul indian care se roagă pentru succesul Kamalei Harris
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI în EUROPA! Probleme majore descoperite de NATO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!