Ioana Ginghină, atac dur la adresa lui Cristi Mitrea: „Este cea mai prefăcută persoană”

Ioana Ginghină, atac dur la adresa lui Cristi Mitrea. Actrița este mereu sinceră și nu s-a fericit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, a acceptat provocarea sosurilor iuți și a răspuns celor mai incomode întrebări.
Alina Costache
24 iul. 2024, 17:19
Ioana Ginghină, atac dur la adresa lui Cristi Mitrea:

Ioana Ginghină, atac dur la adresa lui Cristi Mitrea. „Cine crezi că este cea mai prefăcută vedetă din România?”, a fost una dintre întrebări, la care actrița nu s-a abținut și a răspuns fără probleme „Cristi Mitrea”.

Citește și: Cum se menține Ioana Ginghină la 45 de ani: „Îl faci acum și în 2 ani tot întinerești. Silueta se întreține greu”

Ioana Ginghină, atac dur la adresa lui Cristi Mitrea

Deși putea să evite să citească întrebarea și să guste din sosurile picante, fără ca cineva să știe de ce a rostit acest nume, Ioana Ginghină a citit-o și și-a justificat și răspunsul.

Știu că o să zici că este un tip mișto. Cristi Mitrea, ăla de tot vine pe aici. Am mai văzut eu niște chestii pe aici, prin culise, când venim pe aici”, a mărturisit Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Actrița a mărturisit că are o problemă cu cei care afișează pe internet au o viață perfectă, însă lucrurile nu sunt nici pe departe așa cum par.

Am o problemă, începe să mă deranjeze din ce în ce mai tare, pentru că îmi dau seama ce presiune pune pe oameni. Toate videourile astea de viață perfectă, vacanțe luxuriante, cu ea care este perfectă, coafată, machiată, tot timpul la 5 ace, el care o ia, o iubește, o învârte, ei beau numai șampanie.

Acum vă spun că e fake totul, că toate lucrurile alea pe care le vedeți acolo acești oameni fac aceste videoclipuri pentru voi. Ei se machiază, se aranjează, fac o ședință foto pentru Instagram. O să vă spun de ce. Și eu merg în vacanțe mai scumpuțe la hotel de 5 stele, cu priveliște la mare, cu masaje scumpe, tot ce vrei, măi dar nu-mi stătea părul la dungă, nu-mi stătea machiajul.

Eram cu Cristi prin Malta, dar nu-i venea să mă ia în brațe și să mă învârtă pe acolo, am stat și cu o șăpcuță în cap, nu-mi mai stătea părul, am transpirat. Dacă voiam să arăt bine trebuia să mă duc în cameră, să mă coafez, să mă spăl pe cap, dura peste o oră”, le-a transmis Ioana Ginghină fanilor.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Marcel Boloș confirmă: TVA-ul nu va crește
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!