Horoscopul toamnei 2024. Daniela Simulescu vine cu previziuni pentru unii nativi

Astrologul Daniela Simulescu a făcut primele previziuni astrologice pentru toamna 2024! Vezi ce îi așteaptă pe unii nativi.
Filip Stan
25 iul. 2024, 09:03
Horoscopul toamnei 2024. Daniela Simulescu vine cu previziuni pentru unii nativi

Daniela Simulescu a oferit primele previziuni astrologice pentru toamna acestui an! Vara încă nu s-a terminat, însă nativii au deja parte de câteva vești pentru viitorul apropiat.

Te-ar putea interesa și Horoscop rune 25 iulie 2024. Sowulo anunţă că e momentul să-ţi reîncarci bateriile, dar THURISAZ te pune la muncă

A fost o vară destul de tensionată, mai ales din cauza retrogradării lui Mercur din august. Se pare că toamna va avea o aromă diferită, din punct de vedere astrologic.

Vor fi trei eclipse, două de Lună(18 septembrie și 17 octombrie) și una de Soare(2 octombrie).

Și cum acestea se petrec pe axa Berbec-Balanță și vor fi acompaniate de Lilith, relațiile vor fi în atenția astrelor. Sau altfel spus, toate parteneriatele, atât cele profesionale, cât și personale. Inclusiv ideea de pace se va reforma. Vor apărea alianțe la care nu s-ar fi gândit nimeni.

Saturn își va menține retrogradarea în Pești pe durata întregii toamne, deci pregătiți-vă de pe acum să vi se spargă precum baloanele de săpun idealurile care nu vă pot aduce nimic bun.

Pe 2 septembrie, Pluto se va întoarce pentru scurt timp în Capricorn, special pentru a închide unele situații apărute din 2008 încoace. Mai ales pentru semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Retrogradarea lui Jupiter în Gemeni, după 9 octombrie, ne va arăta că, dacă alergăm după doi iepuri, să nu avem așteptări prea mari. Și să înțelegem că este nevoie de ajustarea sau renunțarea la unele dintre multiplele planuri. Acest aspect va aduce numeroase lecții pentru patru zodii: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Taurii, Berbecii și Gemenii, schimbări neprevăzute

Venus va tranzita Balanța, Scorpionul și Săgetătorul. Trei semne care o vor face să treacă inima noastră de la extaz la agonie.

Și chiar dacă Mercur va fi în mers direct, fiți atenți pentru că efectele retrogradării se vor duce până la finalul lunii septembrie. Adică, multe dintre problemele pentru care nu ați găsit soluții în august, vor fi rezolvate în prima lună de toamnă.

Septembrie va fi luna recoltei și a optimizării, octombrie cea a încheierii unor capitole importante, iar noiembrie luna în care vom fi obligați să ne recuperăm stima de sine, conform Astrosens.ro.

Berbec/Ascendent în Berbec

În prima parte a toamnei, așteaptă-te la multe evenimente în familie! Sau la schimbări serioase în gospodărie. Este nevoie de îmbunătățiri sau chiar de o mutare. Cert este că vei dori noi condiții și confort. Pluto se va întoarce în casa carierei, deci vor urma decizii radicale în acest sens.

Taur/Ascendent în Taur

Tema principală va fi cea a banilor. De ce? Jupiter va retrograda la un moment dat în casa a doua, cea a finanțelor. Înseamnă că va trebui să negociezi din nou, să îți ceri drepturile și să ai mai multă grijă de bugetul tău. S-ar putea ca, încă de pe acum, să cheltuiești mai mult decât trebuie.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn va rămâne retrograd în casa carierei. Deci responsabilități în plus și va părea că nu îți apreciază nimeni eforturile.

Citește și Horoscop 25 iulie 2024. Zarurile au fost aruncate, vine scadenţa pentru multe zodii. Şi financiar, şi în amor!

Dar adevărul este că ai parte de un proces de maturizare pe plan profesional. Dacă vrei să citești continuarea, accesează site-ul Astrosens.ro.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale și parlamentare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!