Tavi Clonda, uluit de câți bani a putut plăti pentru două pahare de șampanie. Gabriela Cristea și soțul său și-au dus fetițele la Disneyland. ”E groasă treaba”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt în momentul de față într-o vacanță bine meritată. Și unde ar putea merge doi îndrăgostiți, dacă nu la Paris? Vezi mai jos.
Filip Stan
25 iul. 2024, 14:13
Tavi Clonda, uluit de câți bani a putut plăti pentru două pahare de șampanie. Gabriela Cristea și soțul său și-au dus fetițele la Disneyland. ”E groasă treaba”

De câteva zile, Tavi Clonda și Gabriela Cristea se află într-o vacanță la Paris. Experiența trebuie să fie una de neuitat, astfel că, cei doi soți și-au dus fetele să viziteze Disneyland-ul.

Citește și Tavi Clonda, decizie radicală: „Am pus stop acum două săptămâni”

Surprins de prețurile prea mari, Tavi Clonda le-a dezvăluit fanilor de pe internet cât a putut plătit pentru două pahare de șampanie pe tărâmul poveștilor.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au petrecut o vacanță de vis alături de cele două fetițe ale lor. Este deja bine știut faptul că prezentatoarea de televiziune și artistul sunt activi pe internet și le arată fanilor cam toate activitățile lor, lucru care s-a întâmplat și de data aceasta.

După multă muncă, cei doi au decis să meargă într-o vacanță bine meritată, desigur, alături de cele două fetițe ale lor – Victoria (6 ani) și Iris (5 ani),  ce au vizitat Disneyland-ul din Paris.

„Am fost pentru fetițe la Disneyland. Este superb aici, e o lume a desenelor animate, a basmului, toate personajele, toate prințesele. Nu e nicio ocazie specială, am zis că este vârsta potrivită, e un pic obositor atât pentru ele cât și pentru noi, nu trebuie să le bifăm pe toate, dar e superb și se bucură foarte mult fetițele și ne bucurăm și noi alături de ele pentru că le facem o bucurie acum și amintiri superbe cât e vârsta! Este fabulos, incredibil! Și noi avem suflet de copil și pe vremea noastră nu puteam să ne bucurăm de lucrurile astea dar acum ne bucurăm pentru fetițe că suntem aici!”, a transmis Tavi Clonda pe Instagram.

Tavi Clonda, surprins de prețurile exorbitante din vacanță

Artistul și Gabriela Cristea s-au bucurat de împrejurări și au avut o dispoziție foarte bună, motiv pentru care și-au comandat câte un pahar de șampanie.

Tavi Clonda a rămas surprins în urma costului, deloc mic.

„Eu am venit să iau 2 pahare de șampanie. Știți cât am dat pe două pahare de șampanie? 40 de euro! Două pahare de șampanie. În schimb, e frumos, dar nu mai, lasă telefonul, lasă cardul ăla deoparte. Ia-ți niște cash și când îl termini, la revedere că e groasă treaba. O fi șampanie din aia bună cu aur. Noroc că mi le-a umplut. Le aștept acum pe fete, să stăm aici frumos la masă, să ne bucurăm. Chiar dacă e scump, aia e”, a spus Tavi Clonda.

De altfel, Tavi Clonda a continuat să le spună fanilor despre costul unei alte experiențe pe tărâmul basmelor.

Mai exact, acesta a vorbit despre un mic dejun cu anumite personaje de la Disneyland. Artistul a scos din buzunar 40 de euro pentru fiecare copil și 50 de euro de adult, în total: 180 de euro.

Citește și Destinaţia surpriză de vacanţă aleasă de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda. Nu mulţi români îşi permit acest lux VIDEO

„Mergem la un mic dejun cu personaje și suntem pregătiți. Nu vă gândiți că această experiență este gratis, ci ca de obicei, una destul de scumpă. 50 de euro de adult și 40 de euro de copii. Bufetul nu este rău, dar, mă rog, nu vii de multe ori la Disney. De fapt, când scoți bani din buzunar și plătești aici, plătești toată atmosfera asta de poveste pe care ți-o oferă parcul”, a mai spus Tavi Clonda.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale și parlamentare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!