Ilinca Vandici, reacție suprinzătoare la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Trebuie să lărgească puțin fusta, că-i iese burta”

Ilinca Vandici, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, a avut o reacție neașteptată în cazul profesorului universitar îmbrăcat în fustă.
Alina Costache
25 iul. 2024, 14:14
Ilinca Vandici, reacție suprinzătoare la adresa profesorului îmbrăcat în fustă:

Ilinca Vandici, în vârstă de 38 de ani, a avut o reacție surprinzătoare în cazul profesorului universitar îmbrăcat în fustă.

Imaginile cu Andrei Nae, profesor la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine au devenit virale pe rețelele de socializare. Acesta a apărut îmbrăcat în haine de damă: fustă, poșetă, sandale și pălărie de femeie. Cei mai mulți oameni l-au criticat dur pentru ținuta aleastă, în timp ce studenții lui i-au luat apărarea, susținând că este un profesor foarte bine pregătit.

Ilinca Vandici, reacție neașteptată la adresa profesorului în fustă

Profesorul Andrei Nae a devenit subiect de dezbatere în ultimele zile, iar printre cei care au avut ceva de spus se numără și Ilinca Vandici. Prezentatoarea TV și-a arătat nemulțumirea față de situație în cadrul emisiunii Follow us!, de la Kanal D2.

„Sunt puține lucruri în viață care mă apasă pe niște butoane și nu mă mai pot potoli. Cum e posibil așa ceva? Să-mi fie cu mare iertare. Eu nu mai înțeleg de ce ne luăm haine. Hai să venim cu frunze. Ce tot cumpărăm atâtea haine? De ce să-și cumpere femeile rochii și bărbații să-și cumpere pantaloni? Suntem în momentul în care toată lumea e liberă să facă ce vrea și la Universitate nu contează cum venim îmbrăcați. Să venim în costum de baie atunci, cu două-trei frunze și aia e”, a declarat vedeta.

În același timp, prezentatoarea TV a menționat că vestimentația este extrem de importantă în rândul profesorilor, pentru că ei ar trebui să fie un exemplu pentru studenți.

Citește și: Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni

„Trebuie să lărgească puțin fusta, că-i iese burta. Îi iese burta între fustă și tricou, deci măcar să mai lărgim un pic fusta și să o mai lungim. Înțeleg pregătirea, pe mine atât mă duce capul, asta sunt, atât s-a putut în viață. Nu sunt nici lector, nici rector, nici profesor, dar am bunul simț și respectul față de comunitatea în care eu îmi desfășor activitatea să mă prezint corespunzător. Așa ceva în fața unor studenți… Domnul lector vine astfel. Ce exemplu dă? De ce așa? De  ce să fii atât de vizibil, să te deranjeze pe pupilă? Bine, poate e un profesor bun, nu zice nimeni, dar puțină decență. Mă deranjează că este la școală, în fața studenților, că este un exemplu pentru societate, că este un om de la care ar trebui să învățăm. Ce să învăț, să vin cu fusta scurtă?”  a adăugat vedeta.

Citește și: Scandalul cu profesorul în fustă continuă. Studenții sar în apărarea lui: „Predă incredibil de bine, e un om foarte deștept”

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
O artistă din România, revenire de senzație. Cât câștigă la o cântare
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Directorul FBI, incert privind natura rănii suferite de Donald Trump în tentativa de asasinare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!