Sânziana Negru se scuză după ce a aruncat alimentele de la Lidl la gunoi, imediat după ce a filmat un clip de promovare: „Am greșit, a fost un gest pripit”

Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au aruncat, în urmă cu câteva zile, o pungă cu produse nedesfăcute de la Lidl la gunoi, imediat după ce au filmat o campanie de promovare. La scurt timp, influencerița a venit în fața urmăritorilor săi cu un mesaj în care își cere scuze pentru gestul său.
Filip Stan
25 iul. 2024, 22:25
Sânziana Negru se scuză după ce a aruncat alimentele de la Lidl la gunoi, imediat după ce a filmat un clip de promovare: „Am greșit, a fost un gest pripit”
Sânziana Negru își cere scuze după ce a aruncat alimente la gunoi

La câteva zile după ce Sânziana Negru și iubitul ei, actorul Ștefan Floroaica, au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse nedesfăcute de la Lidl, imediat după ce au filmat un clip de promovare, influencerița a transmis un mesaj video. Gestul lor a stârnit un val de reacții negative.

„Acest mesaj este pentru voi, pentru comunitatea mea și pentru oamenii cu care eu am crescut și am învățat pe o perioadă un pic mai lungă decât o zi sau un scroll rapid în feed-ul meu. Nu o să intru în toate detaliile legate de situația din weekendul trecut. Nu pentru că ele nu ar fi importante, ci pentru că nu cred că mai sunt importante acum, când toată lumea pare că știe ce am făcut, care a fost intenția și mai ales adevărul sugerat. 

O să spun atât: am greșit. A fost un gest pripit, a fost un gest pe care noi nu l-am sesizat în momentul respectiv. Nu a fost făcut din răutate, nu a fost premeditat, nu a fost gândit și, mai ales, nu a fost un gest făcut din nepăsare față de risipa alimentară”, a transmis Sânziana Negru, într-un video publicat pe contul său de Instagram, unde are peste 400.000 de urmăritori.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sanziana (@sanziananegru)

Citește și: Glumele făcute de internauți pe seama scandalului generat de Sânziana Negru: „Eu adun sticle din tomberon, poate le găsesc”

„Bineînțeles că încerc și îmi doresc să mă educ în subiectul risipei alimentare. Și dacă pe viitor voi putea contribui într-un mod pozitiv la acest fenomen, o voi face. Mai cred că educația se face cu blândețe și cu dragoste, nu cu ură și cu furie. Iar pentru aceia dintre voi care au lăsat mesaje jignitoare pentru gestul nostru, vă doresc să aveți parte de iubire în viața asta, pentru că este lucrul de care avem cu toții nevoie ca să evoluăm”, a continuat vedeta.

„Poate vi se pare că mesajul ăsta a venit târziu, dar zilele astea au fost ca un moment de freeze pentru mine, în care am stat să mă adun și să formulez un gând. Vreau neapărat să mulțumesc celor care au lăsat aici, mesaje de susținere, și nu au fost puține. M-ați făcut să mă simt recunoscătoare pentru faptul că sunt acceptată ca un om și nu ca o mașinărie perfectă care nu se strică niciodată”, a mai spus Sânziana Negru.

Aflați la festivalul Electric Castle, ediția a 10-a, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au filmat un videoclip de promovare a magazinului Lidl, un partener de tradiție al festivalului din Bonțida, Cluj. În imagini, influencerița le spunea urmăritorilor săi că merge să cumpere o plasă cu diverse produse de la Lidl, urmând ca iubitul ei să ghicească produsele.

Citește și: Rux reacționează după ce Sânziana Negru a aruncat la gunoi o pungă cu produse primite de la Lidl. Fanii au fost dezamăgiți de influenceriță

La câteva ore de la publicarea videoclipului, un cunoscut tiktoker, Avram Grigore, a povestit pe contul său de TikTok cum l-a văzut pe Ștefan Floroaica că a luat punga și a aruncat-o la gunoi. Tot el a postat și o imagine cu punga de la Lidl și produsele din ea.

În urma viralizării acestei povești, Lidl a anunțat că urmează să aibă o discuție cu Sânziana pe acest subiect și că „vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea”.

Ulterior, Ștefan Floroaica și-a asumat vina pentru acest incident.

„După ce am terminat de filmat acel material, eu am luat punga şi am aruncat-o la gunoi. Produsele acelea care erau în pungă, multe dintre ele, au fost fâţâite, duse de colo, colo, în soare şi aşa mai departe, pentru că am filmat în mai multe locuri, că nu ne iese din prima mereu. Şi, sincer, am considerat că nu am ce să împart genul ăla de produse”, a spus iubitul Sânzianei Negru, pe rețelele sociale.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!