Bianca Drăgușanu, amenințată de ceilalți părinți de la școala fiicei sale: „O să te iau de păr că-ți faci copilul de rușine”

Bianca Drăgușanu a povestit una dintre cele mai șocante situații prin care a trecut de când este mamă. Ce i s-a întâmplat când a mers să o ia pe Sofia de la școală.
Filip Stan
26 iul. 2024, 17:14
Bianca Drăgușanu, amenințată de ceilalți părinți de la școala fiicei sale: „O să te iau de păr că-ți faci copilul de rușine”
Bianca Drăgușanu, acuzată că își face de râs fiica

În podcastul lui Bursucu, Bianca Drăgușanu a fost foarte sinceră și a povestit cum a fost perioada în care a fost însărcinată cu Sofia, dar a amintit și de un moment de bullying de care a avut parte când a mers să-și ia fiica de la școală.

„A fost o singură dată chestia asta. M-am dus să-mi iau copila de la școală, prin decembrie cred și eram îmbrăcată cu o blană roz pentru că-mi plac blănurile… Și am primit un mesaj de pe instagram: data viitoare când vii la școală îmbrăcată în roz, o să te bat pe umăr sau o să te iau de păr că-ți faci copilul de rușine.

Și eu am spus: de ce îmi scrii de pe un instagram fals? De ce nu mă suni cu numărul tău? Era o doamnă, mi-a dat mai multe detalii. N-am înțeles hate-ul ăsta”, a specificat Bianca.

Citește și: Și-au spus adio, dar nu definitiv! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, în vacanță la Cannes. Au luat și copiii cu ei

Bianca Drăgușanu susține că dinainte să rămână însărcinată a știut că va avea o fetiță și că vor fi cele mai bune prietene, iar acest lucru i l-a spus și tatălui Sofiei, Victor Slav.

„Copilul a venit pur și simplu, nu neapărat că mi l-am dorit. N-a fost nici un plan, așa a vrut Dumnezeu. Noi eram și despărțiți la ora aia, veneam dintr-o vacanță unde eu mimam că sunt gravidă cu o pernă, ca să mă bag în față. Pusesem o pernă la burtă și eu eram însărcinată pe bune, dar nu știam…

Și el se certa cu mine de ce mă port imatur, el era oricum tipicar. Și dacă mâncam un biscuit făceam firimituri pe tot. Eu când mănânc o fac cu totul corpul, pentru că-mi place să mănânc. Și în avion, am luat o pernă de la business, d-aia micuță pentru că am vrut să trec, nu să stau la coadă”, a declarat diva.

Citește și: Ema Uta și Pescobar, surprinși împreună în Grecia. Internauții au rămas șocați

Când era însărcinată, spune că a trecut prin momente foarte ciudate: „Și el se certa cu mine de ce mă port imatur, el era oricum tipicar. Și dacă mâncam un biscuit făceam firimituri pe tot. Eu când mănânc o fac cu totul corpul, pentru că-mi place să mănânc. Și în avion, am luat o pernă de la business, d-aia micuță pentru că am vrut să trec, nu să stau la coadă”,

„Primește în week-end telefonul și vede chestii multe despre mine. Nu mă gândeam vreodată că trebuie să-i explic ca la un om mare că acestea sunt pozele cu mine, am fost însărcinată…

Nu m-am pozat, eu sunt altfel, sunt diferită. Am fos o gravidă normală doar că nu am exagerat cu expunerea. Pentru că fiecare femeie e frumoasă în felul ei și cum crede ea. Nu m-am pozat cu ditamai burtoiul prin reviste. Nu vroiam să fiu atacată energetic, am fost o gravidă atipică”, a mai dezvăluit vedeta.

Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!