eMag, tort de împăcare pentru o clientă care a așteptat trei luni să-și primească banii pentru un colet pierdut: „Acest lucru nu va șterge cu buretele dezamăgirea”

O tânără a plasat o comandă pe eMag, dar a primit în schimb, trei luni mai târziu, un tort, după ce coletul ei a fost pierdut, iar banii nu i-au fost restituiți.
Alina Costache
26 iul. 2024, 18:40
eMag, tort de împăcare pentru o clientă care a așteptat trei luni să-și primească banii pentru un colet pierdut: „Acest lucru nu va șterge cu buretele dezamăgirea”
eMag a apărut cu un tort la ușa unei cliente dezamăgite

O comandă pe eMag, plasată în luna aprilie, avea să se transforme într-o poveste surprinzătoare. Mai exact, ceea ce s-a întâmplat a fost că o tânără din Ploiești a plast o comandă pe platformă, iar coletul ei a fost pierdut de firma de curierat, însă nimeni nu și-a asumat în vreun fel responsabilitatea.

Potrivit tinerei, totul a început pe 17 aprilie 2024, când a cumpărat de pe eMag o placă de dezvoltare, Arduino Uno Rev3. După ce a adăugat produsul în coș, a efectuat plata cu cardul. Zilele au trecut, iar comanda a depășit termenul de livrare estimat, așa că tânăra a încercat să afle când va primi produsul pentru care deja plătise.

Citește și: S-a terminat șmecheria! Taxa pe lux a intrat în vigoare. Impozitul special pe care îl vor plăti șoferii români cu mașini scumpe

Primul apel la firma de curierat, Sameday în acest caz, a fost efectuat pe 9 mai, dar răspunsul primit de la operator a pus-o și mai mult pe gânduri pe tânără: „O căutăm”.

Ce a urmat apoi i-a dat și mai multe bătăi de cap ploieștencei. După o altă perioadă de așteptare și multe apeluri care nici măcar nu au fost preluate de operatorii call center, tânăra a aflat că produsul pe care îl aștepta de atâta timp a fost pierdut.  Cu toate astea, i s-a promis că îi vor fi restituiți banii în jurul datei de 23 – 24 mai, dar, supriză, și acest termen a fost depășit.

A trecut și mai mult timp, apelurile la Sameday au continuat și ele, dar nimeni nu a oferit o soluție. Mai mult, angajații ar fi avut o atitudine arogantă și ar fi trimis-o pe tânăra din Ploiești să-și rezolve problema la alte departamente subordonate sediilor din Capitală.

Miercuri, 24 iulie, tânăra a povestit întreaga experiență pe care a avut-o după ce a plasat comanda pe eMag.

„Vă rog să mă ajutați să îmi recuperez banii. Nu e o sumă mare, însă am ajuns să fiu bătaie de joc, pe banii mei, pentru că eMag, prin serviciul de curierat pe care îl oferă, preferă mai degrabă să-și umilească clienții decât să-i ajute. Mă simt înșelată, nu mi se pare normal. Am primit promisiuni că cineva se va ocupa, dar în final am rămas fără bani”, a povestit ea, pentru Observatorul Prahovean.

Citește și: Berea în Vama Veche e atât de scumpă încât îți trece setea! Prețuri de fițe, asemănătoare cu cele din Mamaia

Ulterior, la ușa acesteia a apărut un reprezentant al eMag cu un tort.

„În această dimineață o doamnă ne-a bătut la ușă cu un tort în mână. S-a recomandat ca fiind un reprezentant eMag și și-a cerut scuze pentru tot disconfortul apărut în urma interacțiunii cu angajații magazinului online. Totodată, m-a asigurat că suma plătită pentru comanda care nu a ajuns nici până în ziua de azi îmi va fi restituită, lucru ce s-a și întâmplat în orele următoare.

Am rămas plăcut surprinsă de gestul lor și sincer, chiar nu mă așteptam ca după atâta timp să-și aducă aminte și să încerce să remedieze situația. Ce-i drept, acest lucru nu va șterge cu buretele dezamăgirea pe care am resimțit-o în tot această perioadă, dar cu siguranță discuția pe care am avut-o cu doamna respectivă m-a făcut să înțeleg că a fost vorba de o greșeală care nu le definește modul de lucru cu clienții.

Chiar dacă a fost o experiență total neplăcută, sunt dispusă să mai plasez comenzii pe eMag atunci când voi avea nevoie”, a declarat tânăra.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Castelul din România care a ajuns o ruină. A apărut într-un film celebru, a fost cumpărat de un lanț hotelier și de ani de zile așteaptă să fie renovat
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
AGENT DE INFORMAȚII MILITARE NORD-COREEAN ACUZAT DE PIRATAJ ÎMPOTRIVA SUA ȘI ALTOR ENTITĂȚI INTERNAȚIONALE
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!