Delia Matache o apără pe Sânziana Negru, în scandalul cu produsele Lidl aruncate la tomberon. ”Vă e fomiță”

Recent, Sânziana Negru a avut prima reacție după scandalul în care a fost implicată. Influencerița a aruncat la gunoi produsele alimentare de la Lidl pe care le promova pe Instagram.
Filip Stan
27 iul. 2024, 12:30
Delia Matache o apără pe Sânziana Negru, în scandalul cu produsele Lidl aruncate la tomberon. ”Vă e fomiță”

Recent, Sânziana Negru a avut prima reacție după scandalul în care a fost implicată. Influencerița a aruncat la gunoi produsele alimentare de la Lidl pe care le promova pe Instagram.

Te-ar putea interesa și Ce a pățit soția lui Dan Negru după scandalul în care a fost implicată Sânziana Negru. Prezentatorul TV a fost șocat

Sânziana Negru a făcut primele declarații despre scandalul în care a fost implicată. Creatoarea de conținut a aruncat la gunoi produsele alimentare de la Lidl pe care le promova pe Instagram.

Un scandal de proporții a izbucnit în mediul online, pe TikTok. Protagoniștii sunt influencerița Sânziana Negru, care are peste 433.000 de urmăritori pe Instagram și care a câștigat emisiunea „America Express” 2023, și iubitul ei, Ștefan Floroaica.

Amândoi au participat în weekend la festivalul Electric Castle, care a avut loc în Bonțida, la Cluj.

La festival, cei doi au filmat un clip de promovare pentru magazinul Lidl. Ea le spunea fanilor că merge să cumpere o plasă cu diverse produse de la Lidl, urmând ca iubitul ei să ghicească conținutul.

Printre cumpărături s-au numărat și un pui la rotisor, cârnați, chipsuri, covrigi, limonadă, scrie Pagina de Media.

Delia, replici ironice

Gestul lor a fost extrem de controversat și a stârnit numeroase reacții negative din partea oamenilor. Acum, la 5 zile de la situația iscată, Sânziana Negru a postat un clip pe Instagram, unde vorbește despre întreg scandalul în care este implicată.

„Am greșit. A fost un gest pripit. A fost un gest pe care noi nu l-am sesizat. Momentul respectiv nu a fost făcut din răutate, nu a fost premeditat, nu a fost gândit și, mai ales, nu a fost un gest făcut din nepăsare față de risipa alimentară.

Am văzut că s-a comentat foarte mult lipsa de autenticitate. Autenticitatea e o valoare în care eu cred foarte mult. Pot să înțeleg de ce o parte dintre voi nu credeți asta, mai cred și că fiecare are discernământ să creadă și să înțeleagă ce consideră. Eu nu cred că putem să punem semnul egal între a avea o valoare și a face o greșeală”, a fost scuza Sânzianei Negru.

După tot scandalul, în afară de reacțiile internauților, apar și reacțiile vedetelor, cum ar fi Delia Matache. Artista i-a luat apărarea Sânzianei Negru, susținând că ar fi fost penibil să fi oferit punga cu produse cuiva.

Citește și Sânziana Negru se scuză după ce a aruncat alimentele de la Lidl la gunoi, imediat după ce a filmat un clip de promovare: „Am greșit, a fost un gest pripit”

„Vreau să vă anunț că tocmai am aruncat o pungă de cipsuri la gunoi, din care am mâncat două. Ce facem? Și jumate de salam, care era vechi de o săptămână. Ce facem? Cum ar fi fost mă să mă duc la festival cu punga cu care am avut treaba mai devreme sau să întreb lumea ”vreți niște cipsuri?”, pare că umilești lumea. Dai cu cipsuri pe lume, ”aș dori să vă dau câteva cipsuri care mi-au rămas că mă gândesc că vă e fomiță”. Cum mă..înțeleg setea asta de sânge, dar mi se pare exagerat. Nu a dat nimeni cu bicicleta peste nicio bătrânică, dar mi se pare rău de tot”, a spus Delia pe rețelele sociale.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul din Grecia unde turiștii sunt jefuiți pe bandă rulantă. Un român a pățit-o deja: ”Nu lăsați nimic la vedere”
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Proletarul Ceaușescu venea, de fapt, dintr-o familie de „chiaburi”
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Antrenorul echipei olimpice de box din Samoa, Lionel Elika Fatupaito, a decedat în satul olimpic
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!