Ce mai au de împărțit Babs și Dorian Popa, la luni de zile de la despărțire. Elementul în comun al celor doi

Claudia Iosif, cunoscută în mediul online drept Babs, a avut o relație de mai bine de 11 ani cu Dorian Popa, însă în cele din urmă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.
Alina Costache
28 iul. 2024, 11:49
Ce mai au de împărțit Babs și Dorian Popa, la luni de zile de la despărțire. Elementul în comun al celor doi

Babs spune acum că nu vrea să mai aibă nimic de împărțit cu Dorian Popa și că singurul lucru care îi mai leagă este celebrul Cheluțu. Patrupedul petrece timp cu ambii, iar transferul se face doar prin intermediul menajerei.

Ce legătură mai are Babs cu Dorian Popa

Babs și Dorian Popa locuiesc foarte aproape unul de altul. Cei doi au construit un mic imperiu financiar în cei 11 ani de relație și au început totul de la zero. Dar fiindcă au decis să se despartă, din luna martie nu s-au mai văzut. Claudia Iosif și-a mutat inclusiv atelierul de haine, care avea sediul la vila artistului.

Citește și Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri fără perdea despre copilărie: „Provin dintr-o familie disfuncțională. Nu ne-au arătat iubirea, am fost considerată oaia neagră”

„Noi nu mai suntem de un an împreună, nu mai am nicio legătură cu el. Cred că deja e cazul ca numele noastre să nu mai fie asociat. Chiar îmi doresc asta. Fiecare are viața lui, a trecut deja foarte mult timp. Nu ne-am mai văzut de când mi-am mutat atelierul, din luna martie. Nu mai avem nimic de împărțit”, a declarat Babs pentru Cancan.

Cheluțu e singurul element pe care îl mai au în comun și pentru că amândoi au fost foarte atașați de animăluț, nu au putut renunța la el.

„Cheluțu vine la mine prin menajeră. Fiecare îl ia în funcție e program. Eu sunt foarte fericită și împlinită acum, nu mă mai uit în trecut. Și el e sigur fericit și în doresc numai bine. Nu știu dacă e cu cineva, nu-I treaba mea. În cee ace mă privește, nu mă văd mireasă și cu familie, dar nu știi ce-ți aduce viața. Nu iubesc în acest moment”, a explicat Claudia Iosif.

Babs a mai dezvăluit că urmează să plece în vacanță cu o prietenă din Suedia pe care a cunoscut-o pe Instagram datorită lui Cheluțu.

„Îmi vine o prietenă din Suedia, în vizită, săptămâna viitoare. Am cunoscut o pe Instagram, din dragostea pentru Chelutu, întrucât și ea are un french bulldog. Ne știm de doi ani. Și ne-am împrietenit. Acum caută zbor să vină la mine. Poate ia și copilul cu blană cu ea, desi nu știu cum va reacționa Cheluțu, pentru că este foarte agresiv cu alte animale. Nu acceptă nici pui, nici femelă. Am mai încercat, dar nu e deloc sociabil.

Ea e ca și sora mea. Anul trecut am fost în Grecia și ne-am propus să ne vedem în fiecare vară. E minunat că dragostea pentru căței unește oameni din țări așa îndepărtate. Cățelușa ei, Zelma, nu e castrată, dar Cheluțu da. Ar fi o minune să se împrietenească”, a mai spus ea.

Citește și Ioana State, desființată pentru kilogramele în plus. „Am fost o adolescentă obeză. La 16 ani am atins apogeul greutății mele, 110 kg”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Zodiile care își vor umple buzunarele în luna august!
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Marcel Ciolacu ia apărarea premierului ungar Viktor Orban după discursul de la Băile Tușnad
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!