Livia Eftimie rupe tăcerea despre relația cu Cătălin Bordea, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Depresie constantă și alte lucruri pe care le-am dus singură”

La un an de la divorț, Livia Eftimie a decis să vorbească despre relația pe care a avut-o, de fapt, cu fostul ei soț, Cătălin Bordea, de-a lungul celor 11 ani de relație. Actuala iubită a lui Spike a scos la suprafață detalii pe care nimeni nu le-a știut până acum despre comediant.
Alina Costache
29 iul. 2024, 08:58
Livia Eftimie rupe tăcerea despre relația cu Cătălin Bordea, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Depresie constantă și alte lucruri pe care le-am dus singură”
Livia Eftimie, adevărul despre relația cu Cătălin Bordea, la un an de la divorț

Cătălin Bordea și Livia Eftimie au divorțat în urmă cu un an, iar de atunci și până acum au existat zeci de speculații că ea l-ar fi înșelat pe comediant cu Spike, unul dintre cavalerii de onoare de la nunta lor.

După ce s-a zvonit că a fost infidelă, Livia a rupt tăcerea. Pe rețelele de socializare, fosta soție a lui Bordea a făcut mai multe dezvăluiri despre relația lor, începută în anul 2012. Ea spune că amândoi erau la început doar doi oameni simpli, dar cu ambiții, și cum el avea potențial, a decis să îl sprijine atât pe plan personal, cât și profesional.

Livia Eftimie, adevărul despre relația cu Cătălin Bordea

După ce au ajuns să formeze un cuplu, Livia s-a ocupat de planurile personale și profesionale ale comedintului timp de de 11 ani, cât a durat relația lor.

„Vreau să fac o scurtă poveste și apoi nu o să mai zic nimic despre asta. Asta e varianta mea, cum am trăit eu, cum am văzut eu, cum m-am simțit eu. De ce zic acum? Cred că speram să se termine până acum sau mă rog, nu mă gândeam că o să capete proporțiile care le-a căpătat și atunci am ales să tac, dar nu am ales bine (…) Povestea noastră începe în 2012 când l-am cunoscut pe Cătălin.

Atunci, la început, nu aveam amândoi din noi de niciunele. Eu stătea în chirie în Militari, el în Drumul Taberei. El avea potențial, eu speranțe și dorință de muncă cred, munceam undeva, mi-am dat demisia că nu era ok, el a avut nevoie de cineva care să se ocupe de show-uri, eu am vrut să fac asta pentru că am vrut să mai învăț lucruri.

Aveam 20 și ceva de ani, am făcut asta vreo 2-3 ani, m-am ocupat de booking pentru el, apoi au plecat de unde făceau stand-up și s-au mutat undeva doar pe partea de show-uri și aveau nevoie de cineva de încredere să fie acolo. Am zis să fiu eu dacă tot mă ocupasem de spectacole până atunci (…) M-am ocupat de tot ce ține de viața lui cumva pe tot parcursul relației noastre, l-am obligat cumva să aleagă varianta care ar fi fost bună pentru el și am făcut o treabă bună, zic eu”, a spus Livia Eftimie, pe Instagram.

Fosta soție a lui Cătălin Bordea mai spune că, de-a lungul celor 11 ani, pe umerii săi au apăsat greu foarte multe responsabilități, dar chiar și așa a încercat să își îndeplinească task-urile cât de bine cu putință, până când a realizat că munca ei nu este apreciată.

Citește și: FOTO Cătălin Bordea are o nouă iubită. Cine este tânăra care l-a sărutat pasional în plină stradă

Odată cu sentimentul de nemulțumire, au apărut și diverse probleme de sănătate, probleme despre care Cătălin Bordea nu s-ar fi interesat prea mult, deși medicii nu încetau cu veștile proaste pentru cea care atunci îi era soție.

„Nu cred că a avut vreo grijă până în 2023. Nu e ușor să te ocupi de două vieți, motiv pentru care am lăsat-o pe a mea și m-am ocupat de a lui, tot (…) Am ținut, efectiv, două vieți și am lăsat-o pe a mea deoparte pentru că consideram că e mai importantă a lui pentru că ce face el are însemnate și pentru că cine sunt eu sau ce fac eu nu (…)

Doar că, la un moment dat, așa cum nu mă gândeam, am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. În momentul în care am avut un șoc care m-a transformat și m-a îndepărtat foarte tare cred că a fost începutul sfârșitului cumva, în 2021 sau 2020 (…) Problemele lui, din nou, erau mai importante decât ce aș fi putut eu să am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancer, de alte alea”, a mai spus Livia Eftimie.

Fosta soție a lui Bordea s-a confruntat cu depresia

Pentru că se săturase să ceară ajutor în zadar, spune ea, a ajuns să sufere de depresie, iar în urmă cu doi ani, au apărut primele gânduri de despărțire. Au fost separați timp de trei luni la acea vreme, atunci când Livia a plecat de acasă, iar Cătălin Bordea începuse să meargă la terapie, dar fără rezultate, după cum spune ea.

„Depresie constantă și alte lucruri pe care le-am dus tot singură în ăștia 11 ani. Și repet, am cerut ajutorul constant, poate nu în fiecare zi, dar l-am cerut, spunând că am nevoie de un om pe care să mă pot baza (…) În vară în 2022 cred, am vorbit pentru prima dată despre despărțire. În toamnă, am plecat de acasă vreo trei luni, el începuse deja terapia, dar din ce vorbeam, părea că tot nu înțelege cine știe ce și nu e vina terapeutului, trebuie să fii și dispus să vezi în tine cumva”, a mai declarat Livia.

În aceeași perioadă, fosta soție a lui Bordea a fost implicată într-un grav accident rutier, moment în care și-a dat seama cât de nefericită e. După acest necaz, Livia s-a întors acasă, însă, problemele au început să apară din nou, iar mai apoi, în 2023, totul a culminat cu un divorț.

„Am stat plecată câteva luni atunci, timp în care am avut un accident de mașină destul de rău, a intrat tramvaiul în mașina mea, moment în care mi-am dat seama că aș prefera să mor. Am crezut că am murit în timp ce mă împingea tramvaiul pe șine cu tot cu mașină, dar nu simțeam decât ușurare și că nu va mai trebui să fiu aici (…) M-am mai întors acasă pentru o lună sau timp, timp în care am avut foarte multe discuții, care s-au terminat în mai 2023 cu faptul că ne despărțim”, a mai povestit Livia.

Cum și-au împărțit Livia și Bordea lucrurile, la divorț

Livia Eftimie spune că în cei 11 ani a muncit constant, iar Cătălin Bordea i-ar fi spus că îi va plăti chiria timp de un an și că îi lasă ei mașina pe care și-o dorise.

„A doua zi după ce ne-am despărțit, ne-am întâlnit la o masă să vedem cum urmează să se întâmple lucrurile (…) Am fost uimită să mi se zică că după toți anii ăștia de muncă, să stau liniștită că îmi plătește el chiria pe un an și îmi rămâne mașina (…) Am acceptat așa, doar ca lucrurile să se termine, mi-am căutat un apartament unde să mă mut, mi-am strâns lucrurile destul de devreme, cred că într-o săptămână-două, eram și mutată. Ultima dată când am fost în apartament a fost unul dintre cele mai grele lucruri din viața mea, în ideea în care nu mă puteam despărți de locul ăla (…) Mă duceam la urgențe de două ori pe zi să îmi facă antibiotic și calmant, timp în care am fost pozată, jignită”, a mai spus Livia.

Livia este convinsă că a fost ceva la mijloc în ziua în care au apărut primele imagini cu ea și Spike. Pe data de 5 septembrie, s-a aflat de relația lor, iar a doua zi, a primit un mesaj că va fi acuzată de furt dacă nu înapoiază mașina.

Livia Eftimie, despre relația cu Spike

Despre relația cu Spike, Livia a dezvăluit că îl cunoștea de 10 ani, atunci când i-a fost alături, prin intermediul lui Bordea, pentru că se lupta la rândul lui cu depresia. Deși a fost cavaler de onoare la nunta lor, cei doi bărbați n-ar fi avut, de fapt, o relație foarte apropiată.

„Una dintre prieteniile astea ușor forțate a fost și cea cu Paul. Ne știam din 2014 și el în 2016 a trecut printr-o depresie foarte urâtă (…) Nu se vedeau în fiecare zi, nu se sunau, se îndepărtaseră de ceva vreme, era o relație de cunoștințe și atât. Eu țineam legătura cu Paul în continuare (…) În august, el era cu cineva, iar pozele cu mine și cu Paul au fost făcute în septembrie, pe 5, pentru că pe 6 am primit un mesaj în care mi se spune că trebuie să duc mașina înapoi pentru că dacă nu, voi fi acuzată de furt”, a mai scris Livia.

Citește și: Cătălin Bordea, prima reacţie după fotografia cu Livia Eftime şi Spike. „Nu am loc de ăştia doi în gânduri”

Fosta soție a comediantului a mărturisit că tot ce și-a dorit în această perioadă a fost liniște, nu să facă scandal sau să obțină ceva ce nu i s-ar fi cuvenit în urma divorțului.

„Am plecat așa cum am venit cumva. Dacă eram omul despre care se vorbește, m-aș fi dus prin tribunal (…) Nu m-am așteptat la toate lucrurile astea (…) Nu doar el a fost îndurerat, și eu am avut parte de multă suferință în procesul ăsta și mi le plătesc, o să mi le plătesc pe toate (…) Am avut trei relații serioase toată viața mea”, a mai declarat Livia Eftimie.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Devine obligatoriu peste tot în România. A venit ordinul direct de la Guvern
Playtech.ro
Zodiile care vor avea succes pe toate planurile în următorii 10 ani. Se vor lăfăi în lux
DailyBusiness
Lovitură cruntă din partea BNR! Cresc ratele românilor
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Românii care trebuie să-și verifice cardurile. Se dau banii de la stat
Ego.ro
Ținuta de mii de euro pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Jocurile Olimpice de la Paris. Poșeta de designer a atras toate privirile
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii puternice, până marți noapte! Cele 13 județe în care se vor resimți fenomenele meteo severe
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
INSP avertizează asupra pericolului virusului West Nile transmis prin înțepătura de țânțar
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!