Gică Hagi a refuzat să preia echipa naţională a României. De ce a respins oferta FRF, comunicat oficial: „Din acest motiv am decis că nu pot accepta!”

Gheorghe Hagi, acţionarul majoritar şi managerul tehnic al celor de la Farul Constanța, a transmi luni, într-un comunicat de presă, că a refuzat oferta de a deveni selecționerul echipei naționale de fotbal a României.
Filip Stan
29 iul. 2024, 16:18
Gică Hagi a refuzat să preia echipa naţională a României. De ce a respins oferta FRF, comunicat oficial:
Gică Hagi a refuzat să preia echipa naţională a României. De ce a refuzat oferta FRF: "Din acest motiv am decis că nu pot accepta!"

Gică Hagi a refuzat să preia echipa naţională a României. „Regele” a refuzat propunerea FRF, iar în urmă cu puține momente, prin intermediul site-ului oficial al clubului de pe litoral, a informat microbiștii români despre decizia sa.

Iată comunicatul oficial transmis de Gică Hagi:

„Dragi suporteri români, în urma discuțiilor din ultima perioadă, cu privire la dorința Federației Române de Fotbal de a fi noul selecționer al României, doresc să precizez următoarele:

– Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiții ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanța în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.

– Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federației Române de Fotbal de a fi selecționerul echipei naționale.

– A fost cu siguranță una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naționala României reprezintă visul oricărui tehnician român.

– Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România!

Cu respect, Gheorghe Hagi”.

Citeşte şi: Edi Iordănescu, la capătul răbdării după ce a fost criticat pentru că nu a prelungit contractul cu Naţionala: „Pe mulţi, că acceptăm sau nu, succesul României i-a iritat”

După refuzul lui Gică Hagi, Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal îl consideră pe Adrian Mutu următoarea opțiune pentru postul de selecționer. FRF urmează să înceapă negocierile cu „Briliantul” în perioada imediat următoare.

Federația Română de Fotbal a anunțat pe 22 iulie, pe site-ul oficial, încheierea colaborării cu selecționerul Edi Iordănescu. Prelungirea contractului, scadent la finalul acestei luni, nu a fost posibilă, cele două părți nereușind să ajungă la o înțelegere. Numit la începutul anului 2022, Edi Iordănescu a preluat conducerea echipei naționale într-un moment important, aducând o viziune nouă și o abordare modernă în pregătirea și managementul echipei. În mandatul său, echipa națională a înregistrat 10 victorii, 10 rezultate de egalitate și opt înfrângeri în 28 de partide.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Obiceiul pe care îl au cei mai longevivi oameni de pe pământ. Fac asta în fiecare zi și ajung să trăiască mai mult
Capital.ro
Cutremur în UE. Sfidarea supremă a Ungariei. Nimeni nu va accepta
Playtech.ro
Institutul Național de Sănătate Publică, anunț important pentru români: Există risc de infecţie cu virusul West Nile! Cum se transmite
DailyBusiness
Impozit MAI MIC pentru o categorie de români. Pentru cine se pregătește oferta din 2025?
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
Se confiscă pe loc. Ilegal să transporți cu mașina în România. Legea nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Fiica lui Kim Jong Un, pregătită pentru a conduce Coreea de Nord, spune serviciul de informații sud-coreean
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!