Antena 1 pregătește o nouă lovitură după succesul cu „Insula Iubirii”! Când începe cel mai așteptat show al anului – „Asia Express-Drumul Zeilor”

Antena 1 dă lovitură după lovitură! După succesul uriaș cu „Insula Iubirii”, uriașul trust pregătește un nou show care promite să rupă topurile de audiență. Iată când va avea loc premiera „Asia Express-Drumul Zeilor”.
Alina Costache
29 iul. 2024, 19:37
Antena 1 pregătește o nouă lovitură după succesul cu „Insula Iubirii”! Când începe cel mai așteptat show al anului - „Asia Express-Drumul Zeilor”
Antena 1 pregătește o nouă lovitură după succesul cu „Insula Iubirii”! Când începe cel mai așteptat show al anului - „Asia Express-Drumul Zeilor”

După aproape un an de așteptare, emisiunea „Asia Express” se întoarce pe micile ecrane, fiind difuzată din nou pe Antena 1. Premiera sezonului 7 va avea loc duminică, 1 septembrie 2024, începând cu ora 20.00. În continuare, emisiunea va putea fi urmărită în fiecare duminică de la aceeași oră, iar de luni până miercuri, va fi difuzată de la 20.30.

Sezonul actual, intitulat „Asia Express – Drumul Zeilor”, se remarcă printr-o structură mai amplă comparativ cu sezoanele anterioare, având 11 etape în loc de 10, potrivit informațiilor publicate de observatornews.ro.

Citește și: Amna nu mai vrea să audă de Survivor: „Eu am fost foarte rău”. Ce spune despre Asia Express: „Aș încerca, da”

În această nouă aventură, cele nouă perechi de vedete vor explora trei dintre cele mai fascinante țări ale Asiei de Sud-Est: Thailanda, Malaysia și Indonezia. Aceste locații exotice vor pune la încercare curajul și resursele participanților, care se vor confrunta cu o serie de provocări dificile, de la obiceiuri neobișnuite și temperaturi extrem de ridicate, până la bariere lingvistice, trafic haotic și restricții religioase.

Printre vedetele care se vor aventura în această competiție se numără Anca Țurcașiu alături de prietena sa, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și colega sa de radio, Oana Paraschiv, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și soțul său, Cătălin, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță alături de sora sa, Andreea, Victor Slav și iubita sa Selina, Adi Nartea și prietenul său, actorul Cosmin Vîjeu, precum și Andrei Ursu și iubitul său, Vlad Condurache.

Fără acces la telefoane mobile și cu un buget extrem de restrâns de doar un dolar pe zi, participanții vor trebui să parcurgă un traseu de aproximativ 7.000 de kilometri, de la Thailanda până în Bali, locul unde se va desfășura marele final al sezonului.

Astfel, sezonul 7 al emisiunii „Asia Express” promite să ofere spectatorilor o incursiune captivantă în inima unui continent plin de contraste culturale și spirituale. De la splendoarea statuilor lui Buddha până la majestuoasele simboluri religioase ale Islamului, „Drumul Zeilor” va fi o provocare de proporții legendare. Acest nou sezon va pune accent pe testele extrem de dificile ale vieții, explorând teme precum dragostea, credința, spiritualitatea și puterea de a te reinventa.

Într-un context marcat de secole de istorie și civilizație, telespectatorii vor fi martorii unui itinerar ce plasează realitatea și fantezia la granița celor mai incredibile experiențe.

Citește și: Câştigători Asia Express 2024. S-a aflat cine ia trofeul înainte de difuzarea primului episod!

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă aurul la Jocurile Olimpice de la Paris în proba de 200 metri liber
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!