EXCLUSIV | Celebrul poliţist în fustă Mihail Bucur dezvăluiri incendiare despre derapajele antisemite din Poliție: „Se făceau glume indiferent cum veneam îmbrăcat”

Celebrul poliţist în fustă Mihail Bucur a fost prezent în emisiunea „Punctul culminant” moderată de Victor Ciutacu. Acesta a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru România TV.
Filip Stan
29 iul. 2024, 22:05
EXCLUSIV | Celebrul poliţist în fustă Mihail Bucur dezvăluiri incendiare despre derapajele antisemite din Poliție: „Se făceau glume indiferent cum veneam îmbrăcat”
EXCLUSIV | Celebrul poliţist în fustă Mihail Bucur dezvăluiri incendiare despre derapajele antisemite din Poliție
Victor Ciutacu: Hai să începem cu începutul. Am citit astăzi o știre potrivit căreia ați dat în judecată instituția unde sunteți angajată a Municipiu București.

„Am dat în judecată anumite persoane care au funcție în instituția respectivă, pentru acte de discriminare, pentru acte de semimitism. Directorul General mi-a zis să nu port chipa, pentru că fostul ambasador nu purta chipa, dar este o eroare pentru că am fost la evenimente lângă dânsul și purta. De fapt, o minciună pentru că știa și el că poartă. Directorul general mi-a spus să îmi tund perciunii lungi pentru că sunt zulufi”, a spus în exclusivitate pentru România TV poliţistul în fustă Mihail Bucur.

Victor Ciutacu: Ați reclamat la nivelul instituției aceste derapaje?

„Am reclamat la nivelul instituției, am sesizat și federația comunităților evreiești.”

Victor Ciutacu: De când a început persecuția transfobă și antisemită împotriva dumneavoastră?

„A început cu aproximație în anul 2020, de când m-am înscris la doctorat. Atunci mi s-a spus că nu o să accesez o funcție de conducere și de atunci au început fel de fel de glume proaste.”

Citește și: EXCLUSIV/ Traian Băsescu, despre profesorul îmbrăcat în fustă: „Prin educație nu mai rezolvăm, pentru că a fost pierdută din mână”

Victor Ciutacu: Dumneavoastră de când ați început să mergeți îmbrăcată în femeie la serviciu?

„Indiferent cum veneam îmbrăcat înainte de forma de prostest pe care am adoptat-o, o formă de protest pașnică și perfect legală, se făceau glume. Dacă veneam în costum mi se spunea că am spart bancomantul, dacă eram în haine de camuflaj că am mierlit palestinieni în Fâșia Gaza, dacă aveam haine cu cap de mort că sunt satanist, mason sau rocker. La vremea respectivă am luat această formă de protest și am zis să vin în haine ambigen”

Victor Ciutacu: Dumneavoastră considerați că rochiile și fustele pot să satifacă exigențele masculine?

„Da, există chilturile, există tradiția istorică, dacii și romanii erau îmbrăcați în fuste. În prezent, în state americane nu doar polițiștii irlandezi sau scoțieni poartă fustă în timpul misiunii.”

Victor Ciutacu: În instituția dumneavoastră, în poziția pe care o ocupați acum purtarea uniformei este obligatorie?

„Nu. Am legitimația cu haine civile. Sunt ispector, nu polițist local. Regulamentul nu interzice. Singurele momente în care am contact nu publicul sunt atunci când merg la Serviciul de armament, iar atunci nu mă îmbrac în ținute feminine. Mi s-a spus că dacă mai vin iar în fuste și rochii, deși regulamentul spune că pot să port pantaloni și că aș putea să pun o fustă peste pantaloni, dar mi s-a zis să nu fac greșeala asta că pot fi dat afară”

Victor Ciutacu: Ați spus că la ora actuală nu ați făcut o operație de schimbare de gen, dar că aveți în plan, dar nu aveți resursele necesare.

„Fac tratament de feminizare și sunt acte depuse la instituție, conform cărora am disforie de gen. Este vorba de raportarea la sexul opus, cel care a fost atribuit la nașere. Aceasta a fost declasificat ca fiind tulburare.”

Vezi emisiunea completă AICI

Citește și: EXCLUSIV Celebrul poliţist în fustă Mihail Bucur îşi acuză şefii de comportament discriminatoriu: „Disforia de gen nu e boală mintală. Mi-au spus că dacă mai vin în fustă, mă dau afară”

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!