Horoscop august 2024 Camelia Pătrăşcanu. Sextilul Soare-Jupiter aduce magie, bani şi şanse pentru semnele de foc

Horoscop august 2024 Camelia Pătrăşcanu. Dacă vorbim de acest sextil Soare-Jupiter, și de Jupiter care este alături de Marte, avem energie la cote foarte mari.
Irina Dumitrescu
30 iul. 2024, 15:51
Horoscop august 2024 Camelia Pătrăşcanu. Sextilul Soare-Jupiter aduce magie, bani şi şanse pentru semnele de foc

Horoscop august 2024 Camelia Pătrăşcanu. Sextilul Soare-Jupiter, care se formează chiar din prima zi a lunii august 2024, are efecte până pe data de 18 august. Camelia Pătrășcanu face previziuni pentru FANATIK și dezvăluie ce efecte interesante are acest aspect asupra tuturor semnelor zodiacale. Nativii care își schimbă destinul în luna august, îi descoperim în rândurile de mai jos.

Horoscop august 2024 Camelia Pătrăşcanu. În perioada 1-18 august 2024 își va face simțită prezența sextilul Soarele-Jupiter. Acesta prezintă un aspect exploziv, plin de încredere în sine, dornic de fapte mari, foarte cavaleresc și plin de demnitate. Sextilul Soare-Jupiter nu se formează foarte des, mai ales cu Soare într-un semn de foc. Avem această șansă o dată la 12 ani.

Pe foarte mulți sextilul Soarele-Jupiter îi ajută să se regăsească și să-și reamintească de puterea și de geniul lor interior. Pentru unii, poate, chiar face apel la visurile din tinerețe, făcându-i capabili să ducă toate planurile la bun sfârșit. Au chef să materializeze, adică au bucurie de viață ca să facă lucrurile pe care și le-au propus.

6 zodii care se bucură de succes în luna august. Nativii vor reuși să facă tot ce și-au propus

Nu întâmplător ne vom aduce aminte de diverse acțiuni sau diverse situații pe care le-am traversat în adolescență, când am reușit. Să nu ne mirăm că se întâmplă lucrurile acestea, pentru că, cumva, trebuie să ne reconectăm la această forță a noastră de a crea, de a modela viitorul, de a ne aduce amprenta noastră personală.

Horoscop august 2024 Camelia Pătrăşcanu. Dacă vorbim de acest sextil Soare-Jupiter, și de Jupiter care este alături de Marte, avem energie la cote foarte mari. Dar, avem și aspecte tensionate care pot sublinia orgoliu. Putem sări ca arși atunci când avem sentimentul că suntem jigniți, ofensați, când suntem nedreptățiți. Însă, nu are mereu conotație negativă, pentru că ne face, de asemenea, să nu mai amânăm, să nu mai ezităm, să nu mai fin complexați.

Între 1-18 august 2024 ne ocupăm spațiul de putere, spațiul înseamnă bucata din viața mare, care înseamnă destinul meu, lucrurile pe care eu le am de făcut, cu talentele mele, capacitățile mele și lumina pe care trebuie să o aduc în lume. Pentru că fiecare trebuie să-și sfințească locul și poteca pe care merge și să-și împlinească menirea pe acest Pământ.

Horoscop august 2024 Camelia Pătrăşcanu. Pentru Berbeci este o perioadă de încredere în ei, lucru care îi poate duce la gesturi foarte curajoase, extraordinare. Pentru unii se dovedește a fi o surpriză neplăcută, alții, însă, sunt de aplaudat. Capătă încrederea în sine că pot face lucruri, că pot schimba lucrurile, că pot iniția lucruri, că ține de ei și că pot ei să facă anumite lucruri. Unele sunt cu referire la propria persoană, altele însă vizează un model pe care îl aduc în lume, o idee nouă, o invenție, un alt stil de lucru. Își asumă și trebuie să dea drumul libertății de creație.

Horoscop august 2024 Camelia Pătrăşcanu. Taurii au acest aspect minunat legat și de partea financiară, își doresc bani și simt că pot să-i facă. Unii pot acoperi niște goluri mai vechi, adică au deja niște pagube pe care trebuie să le compenseze. Alții vor mai mulți bani pentru că pot avea cheltuieli legate de casă. În ceea ce îi privește pe alți nativi, aceștia încep un proiect în care investesc foarte mult. Poate să fie un proiect personal, o casă sau mai curând un spațiu pe care vor să îl construiască pentru ei, dar și pentru cei din jur. Altora acest Sextil le dă curajul de a-și cere niște drepturi financiare, mai ales din familie sau din anumite întreprinderi pe care le-au început deja, familiare nu dintr-o activitate nouă.

Zodiac chinezesc august 2024. Anca Dimancea: „Se termină Luna Oii, există o energie de certuri”

Este un sextil care Gemenilor le dă curajul de a se uita la lucruri și de a le vedea așa cum sunt. Ele țin cumva de propriile valori, principii după care se ghidează și analizează caracterul. Îi ajută să dea șanse unor acțiuni pe care le întreprind, adică să nu pornească cu răul înainte. Este un aspect care le dă încredere în talentul lor de vorbitori, îndrumători și pedagogi. Mai ales dacă au o anumită vârstă și oamenii le recunosc experiența. Pot fi căutați pentru aceste cunoștințe și li se poate cere să le împărtășească într-un cadru organizat.

Horoscop august 2024 Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele, succes răsunător pe plan profesional

Pentru Raci, acest sextil Soare-Jupiter este aducător de liniște, de pace și de vindecare. Sunt preocupați de binele lor atât financiar, cât și corporal. Îi interesează și sănătatea și banii. Pot refuza anumite propuneri care nu sunt bune nici pentru sănătatea lor, dar nici pentru banii lor. Le refuză pentru că așa simt să nu se implice, de exemplu. Adică nu mai au jena sau regretele de altă dată, că este de datoria lor să se dea peste cap. Își văd de propriul lor bine și refuză anumite propuneri care nu le sunt pe plac.

Sextilul Soare-Jupiter este emisar de apreciere și chiar dragoste pentru nativii Lei. Le prinde bine să se simtă susținuți de oamenii din jurul lor. Este bine, însă, și să fie atenți la anturaj. Nu orice flatare este potrivită pentru un obraz subțire. Mai multe încurcă flatarea oamenilor care nu sunt asemenea ție sau în gusturile căruia nu poți avea încredere. Adică, te întrebi dacă nu cumva e ceva ciudat acolo. Dar pe de altă parte încurajările, susținerea unui anturaj sau unor persoane pe care le admirăm, prind foarte bine acum. Își pot lua foarte multă inspirație de la acești oameni care au reușit, care sunt modele, care îi susțin și apreciază, sau pur și simplu, persoane pe care ei le văd și îi inspiră.

În cazul Fecioarei, sextilul Soare-Jupiter vine cu o robustețe mai mare la timiditate, complexare, trac când au de făcut lucruri mari, care îi expun. Oamenii le urmăresc, așteaptă rezultate pentru că au o funcție, pentru că au un rol, pentru că au niște responsabilități. Le dă această robustețe și ajută cumva fecioarele să nu se mai teamă sau să nu se mai crispeze,  să nu mai paralizeze dacă ceva nu iese perfect. Această acceptare a oricărui rezultat cumva le aduce o magie, niște șanse, o providență care le poartă pe fecioare, pe valurile ei și chiar pot avea șansa unui succes răsunător.

Pentru Balanțe, sextilul este aducător de veselie și bucurie, mai ales când vine vorba de excursii, de vacanțe sau de întâlniri cu persoane foarte dragi, sau de experiențe inedite. Parcă vor să se provoace în această perioadă, până pe 18 august, să li se întâmplă lucruri mai speciale, să întâlnească oameni mai deosebiți, să aibă conversații mai stimulative, să ajungă în locuri nemaivăzute. Sunt cucerite de persoanele inteligente, care au cultură, care au informații, care știu să își exprime ideile, le ascultă cu mare plăcere. Este o desfătare pentru foarte multe balanțe.

Nativii Scorpion, au parte odată cu sextilul Soare-Jupiter, de putere și siguranță. Pot iniția acțiuni, chiar dacă știu că încă n-au experiență suficientă, n-au toate soluțiile sau lucrează cu oameni nu foarte pregătiți. Dar, pentru că avântul este mare, pentru că, cumva, știu ce-au de făcut, pentru că simt că ăsta e momentul și nu altul, atunci pot demara acțiuni sau pot lua decizii de anvergură. Se pot expune, adică, ei sunt cei care acționează, nu prin intermediul altcuiva, și pot face lucruri grozave. Colaborările sunt și ele foarte prețioase, pot fi persoane care îi ajută să compenseze din neajunsurile financiare. Acestă persoană pricepută, cu care ei merg umăr la umăr, poate fi chiar și partenerul de viață.

Săgetătorii, odată cu sextilul Soare-Jupiter au parte de demnitate și moralitate. Sunt apreciați pentru felul onest în care se comportă sau își recunosc greșelile și le corectează. Sunt foarte isteți când e vorba mai ales de aspecte juridice. Au curajul de a recunoaște că poate n-au făcut lucrurile perfect sau nu s-au întâmplat lucrurile cu claritate și vor să se ocupe de ele. Acolo unde nimeni nu vrea să recunoască, săgetătorii vor să o facă. De asemenea, pot corecta atitudinea unor oameni care nu se țin de treabă, greșesc și sunt apreciați pentru asta.

Schimbare de destin pentru nativii Pești

Capricornii au un sextil care le dă curaj, se molipsesc de la altul care are curaj, cineva foarte apropiat, de la lucru sau de acasă. Văzând această persoană atât de implicată, parcă se molipsesc și ei și dau o mână de ajutor. Își pot da seama că poate fi salvatori sau încurajatori, de mare sprijin pentru cineva. Pe de altă parte sextilul aduce relaxare și bucurie într-o problemă medicală unde era un risc de pierdere.

Sextilul pentru Vărsători aduce creativitate, imaginație, mobilizare, relații publice foarte frumoase. Asta, dacă sunt relaxați, dacă fac lucrurile în voia lor, fără să se preocupe prea mult cum îi văd ceilalți. Cu cât se poartă cu mai multă transparență, onestitate, simplitate, naturalețe, umanism, cu atât este mai bine. Indiferent care este contextul, cât de pretențioase sunt ocaziile, important e ca ei să aducă un plus de naturalețe. Sunt foarte apreciați pentru asta.

Pentru Pești, sextilul Soare-Jupiter îi face să simtă că sunt oamenii potriviți în ceea ce fac, la locul potrivit. Aduce șanse în domeniul profesional, care pot apărea pe neașteptate, adică nu sunt muncite îndelung. Se mobilizează foarte repede să identifice și să valorifice o oportunitate, se pun în valoare. Încredere în munca lor, bucurie de a munci, toate lucrurile acestea sunt activate de aspectul bun Soare-Jupiter. Cel mai important este că au chef să facă lucruri, să își pună ideile în practică și cu ocazia asta să schimbe ceva în viața lor, în destinul lor. Chiar au chef pentru asta și au curaj, ceea ce va face diferența.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Cum a fost țepuit un român în Turcia: ”Ce era să fac? Să mă iau la bătaie cu ei?!”
Capital.ro
Obligatoriu de la 1 septembrie. Amendă și 5 puncte de penalizare. S-a dat ordin de la UE
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Noua înşelătorie care face ravagii în România. „Au luat câte 200.000 de euro de la Guvern”
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
O problemă uriașă pentru omenire. De ce respirăm tot mai greu
Ego.ro
Detalii ULUITOARE despre mama lui David Popovici. A făcut un gest INCREDIBIL pentru a apăra cariera aleasă de fiul ei
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Tragedie pe DN7 din Arad: Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc după ce prietenul său de 18 ani a intrat în coliziune frontală cu un TIR
Capital.ro
Amendă de 1.650 de lei. Rămâi fără permisul de conducere și fără certificatul de înmatriculare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Ucraina lucrează la organizarea unei întâlniri între Xi Jinping și Volodimir Zelenski
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?