Horoscop 29 iulie – 4 august 2024. Astroloaga Ana-Maria Ticea ne spune care zodie va primi sume mari de bani

Astroloaga Ana-Maria Ticea a realizat horoscopul pentru perioada 29 iulie - 4 august 2024. Experta în astre susține că unele zodii vor avea mare noroc pe plan financiar, în timp ce altele se vor bucura de confort sentimental.
Filip Stan
30 iul. 2024, 17:02
Horoscop 29 iulie - 4 august 2024. Astroloaga Ana-Maria Ticea ne spune care zodie va primi sume mari de bani
Horoscop 29 iulie - 4 august 2024. Astroloaga Ana-Maria Ticea ne spune care zodie va primi sume mari de bani

Horoscop 29 iulie – 4 august 2024. Zodiile din horoscop se află sub incidența astrelor, care le influențează destinul și fiecare pas din viață. Astroloaga Ana-Maria Ticea prezintă previziunile pentru următoarele zile.

Citește și: Horoscop august 2024 Camelia Pătrăşcanu. Sextilul Soare-Jupiter aduce magie, bani şi şanse pentru semnele de foc

Horoscop 29 iulie – 4 august 2024. Astroloaga Ana-Maria Ticea ne spune ce ne pregătesc astrele

Berbec

Berbecii se află într-o perioadă sensibilă din punct de vedere sentimental. Își doresc să se concentreze mai mult pe activitățile dorite, însă trebuie să aibă grijă la felul în care comunică, mai ales la serviciu. De asemenea, este necesar să fie atenți la interacțiunile pe care le au cu cei din jur.

Taur

Este necesar să înțeleagă multe situații, mai ales cele din contextul amoros și personal, vorbind de copii și relații. Sunt concentrați pe activități plăcute ce îi pot ajuta să își înțeleagă sufletul mai bine. În plus, îi așteaptă și foarte multe cheltuieli, existând dorința plecării într-o vacanță sau o călătorie.

Gemeni

Unii nativi trebuie să înțeleagă că locul în care trăiesc trebuie să sufere unele modificări, astfel că Gemenii se pot apuca de renovat. Nu este recomandat, însă, să se apuce de amenajarea spațiilor interioare, căci li se pot strica multe lucruri. Trebuie să fie atenți la discuțiile cu cei dragi și la lucrurile pe care le au de rezolvat.

Rac

Sunt într-un continuu proces de învățare, au multe lucruri de schimbat, atât la ei, cât și la cei din jur. Au dorința de a comunica, de a-i înțelege pe cei din jur și de a rezolva situații care să îi ducă la ceea ce și-au dorit.

Leu

Au o energie bună, dorindu-și să își îmbunătățească talentele pe care le au. Vor să aibă mai multă încredere în ei și lucrează din greu pentru asta. Unii nativi pot încerca chiar și un regim nou sau un plan de detox.

Fecioară

Trebuie să fie atente la comunicare în ceea ce privește situațiile practice și atunci când trebuie să interacționeze cu alții, în special cu partenerii de cuplu sau cu cei de afaceri. Sunt situații care le scapă de sub control și au nevoie de o revizuire a situațiilor parteneriale.

Balanță

Au de rezolvat diverse sarcini, fie drumuri, fie situații la locul de muncă. Se pot retrage dintr-o activitate căreia nu îi înțeleg scopul iar acest lucru poate duce la pierderea concentrării.

Scorpion

Se pot întâlni cu prieteni vechi sau pot chiar renunța la legătura cu aceștia. Nu se mai simt în largul lor lângă unele persoane, astfel că se retrag, fiind foarte concentrați pe viitorul lor. Vor să progreseze și nu vor să se mai bazeze pe modul de lucru din trecut, ci să îmbrățișeze noi metode spre reușită.

Săgetător

Tot ce îi înconjoară se referă la planul relațional și profesional. Sunt situații care bat pasul pe loc și care nu mai pot avea loc așa cum au ei nevoie. Unele proiecte din trecut pot fi reluate, iar altele chiar închise de tot.

Capricorn

Pot da curs unui contract nou, dar se vor simți iritați cam de tot ce îi înconjoară. Pot fi deranjați de faptul că cei din jur vor să se implice în problemele lor, dorindu-și să își rezolve singuri situațiile, așa cum simt și pot.

Pești

Sunt focusați pe înțelegerea drepturilor și obligațiilor dintr-un contract. Este important să se odihnească și să înțeleagă că doar dacă sunt bine ei cu ei pot duce la bună îndeplinire sarcinile zilnice. Trebuie să evite responsabilități care nu sunt ale lor și pot fi norocoșii zodiacului care să beneficieze de avantaje financiare la care nu se așteptau.

Citește și: 6 zodii care se bucură de succes în luna august. Nativii vor reuși să facă tot ce și-au propus

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Cum a fost țepuit un român în Turcia: ”Ce era să fac? Să mă iau la bătaie cu ei?!”
Capital.ro
Intră banii în conturile românilor. Au început plățile. Cine va primi 1.500 de euro
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Noua înşelătorie care face ravagii în România. „Au luat câte 200.000 de euro de la Guvern”
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Locul din România în care te naști din nou. Tot stresul se elimină pe aceste meleaguri
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Tragedie pe DN7 din Arad: Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc după ce prietenul său de 18 ani a intrat în coliziune frontală cu un TIR
Capital.ro
Interdicție pentru proprietarii de câini din România. Îți face direct dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Noi furtuni solare ar putea provoca furtuni geomagnetice cu aurore boreale
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?