Locul din România pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan îl adoră! Destinația perfectă pentru orice tip de personalitate: „Ai sentimentul că poți să faci orice”

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au îndrăgostit de o destinație turistică din România. Cei doi au ajuns să o frecventeze constant, ba mai mult, să și investească într-o afacere de acolo. Iată care este locul de la noi din țară pe care îl recomandă oricărei persoane.
Alina Costache
30 iul. 2024, 18:26
Locul din România pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan îl adoră! Destinația perfectă pentru orice tip de personalitate: „Ai sentimentul că poți să faci orice”
Locul din România pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan îl adoră! Destinația perfectă pentru orice tip de personalitate: „Ai sentimentul că poți să faci orice”

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, sunt cunoscuți pentru pasiunea lor de călătorii și de a explora noi destinații, luându-i adesea cu ei și pe cei trei copii ai lor. Cei doib nu se limitează doar la destinații din apropierea României, ci își îndreaptă atenția și spre locuri mai îndepărtate, demonstrând astfel că nutresc în suflet dorința de a trăi experiențe variate și de a strânge amintiri prețioase alături de cei dragi.

Adela Popescu este extrem de activă în mediul online, unde își ține constant fanii la curent cu aventurile și activitățile sale. Recent, actrița a făcut o declarație interesantă, aducând în atenție unul dintre locurile preferate ale familiei sale.

Într-o postare recentă, Adela a subliniat că nimic nu se compară cu Vama Veche, o stațiune de pe litoralul românesc care a reușit să îi câștige sufletul. Ea și-a exprimat entuziasmul față de acest loc și a încurajat pe toată lumea să îl viziteze, punând astfel accentul pe frumusețea și farmecul special al acestei destinații, care pare să aibă un loc aparte în inima ei.

Citește și: Saveta Bogdan spune adevărul despre aventura cu iubitul tinerel: „Lumea e rea și invidioasă”

„Simți că poți să te îmbraci oricum, să te porți oricum pentru că oricum Vama aia a văzut chestii mult mai grele. (…) În Vamă, când tu știi ce s-a întâmplat pe acolo și ce au făcut oamenii, nici nu mai contează. În Vamă mi se pare că ai sentimentul că poți să faci orice”, a mărturisit Adela Popescu pentru Wowbiz.

Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor, cele trei cupluri celebre din showbiz, împreună cu alte două familii au cumpărat o pensiune pe litoralul românesc, în Vama Veche. Hotelul, care are 14 camere, a fost renovat în totalitate cu ajutorul unui arhitect, care a transformat complet unitatea de cazare.

În interiorul pensiunii e o zonă de luat masa, cu scaune și canapele, iar afară clienții se bucură de o piscină, în jurul căreia sunt așezate mai multe șezlonguri. Pictura de pe perete e cea care atrage imediat atenția, e desenată marea, de parcă zidul ar fi spart. Hotelul a fost dat în folosință de curând și le pune la dispoziție doritorilor două tipuri de camere, dublă la parter și dublă la etaj.

„Camerele de la parter cu terasă vă oferă un răgaz intim, îmbinând aspectul modern cu farmecul tradițional. Cu pat dublu sau twin, camerele sunt spațioase și dispun de tot confortul necesar pentru a vă bucura de fiecare moment al escapadei la malul mării. (…) Toate camerele au baie proprie, sunt dotate cu TV, minibar, spațiu depozitare haine, uscător de păr, halate, prosoape și papuci, cosmetice hoteliere.

Aceste camere pot găzdui un număr de 2 persoane, sau 3 persoane ca excepție, prin adăugarea unui pat suplimentar. La cerere, putem adăuga pătuț pentru bebeluși”, se arată în descrierea unei camere, pe site-ul hotelul. Pentru o noapte de cazare, clienții trebuie să plătească de la 600 de lei, în septembrie, până la 950 de lei pe noapte în plin sezon, în august.

Citește și: Rareș Bogdan, reacție după întâlnirea la restaurant dintre Ciolacu și Geoană: „Este o reuniune a social-democraţilor care au aceeaşi simţire”

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Intră banii în conturile românilor. Au început plățile. Cine va primi 1.500 de euro
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Colectarea PET-urilor a devenit o afacere în România. Câți bani fac românii zilnic?
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Locul din România în care te naști din nou. Tot stresul se elimină pe aceste meleaguri
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Ce poreclă a primit David Popovici, după ce a luat aurul la 200 m liber! Cum l-au botezat jurnaliștii de la Jocurile Olimpice pe înnotătorul român
Capital.ro
Interdicție pentru proprietarii de câini din România. Îți face direct dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Ministerul Transporturilor propune modificări importante ale regulamentelor feroviare
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?