Cătălin Scărlătescu, anunţ surprinzător după trei ani de relaţie cu Doina Teodoru. „Când o apucă nebunia…”

Cătălin Scărlătescu a împărtășit câteva perspective valoroase despre relațiile de lungă durată, bazate pe experiența sa personală cu actrița Doina Teodoru. După trei ani de relație, celebru bucătar a declarat că a găsit secretul unei relații fericite în sinceritate și respect reciproc.
Filip Stan
30 iul. 2024, 19:59
Cătălin Scărlătescu, anunţ surprinzător după trei ani de relaţie cu Doina Teodoru.
Cătălin Scărlătescu, anunţ surprinzător după trei ani de relaţie cu Doina Teodoru. "Când o apucă nebunia..."

Cătălin Scărlătescu, anunţ surprinzător după trei ani de relaţie cu Doina Teodoru. Cătălin Scărlătescu a subliniat importanța sincerității în menținerea unei relații sănătoase. Acesta consideră că, dacă îți tratezi partenerul cu respect și onestitate, vei găsi înapoi aceleași calități în relația ta.

„Păi, nu există decât un singur cuvânt pentru treaba asta, iar cuvântul acela este: sinceritate. Nu-ți bate joc niciodată de celălalt! Tratează-l ca și cum te-ai trata pe tine. Adică, nu încerca să faci mișto de ea, pentru că ea s-ar putea să fie un om bun și să nu facă mișto de tine. Dar viața va face mișto de tine în viitorul cel mai apropiat. Foarte repede ți se întoarce. Bine faci, bine găsești! Adică, dacă ești un mârlan, mârlan vei rămâne toată viața. Eu, cel puțin din momentul în care am cunoscut-o pe Doina, m-am cam liniștit”, a spus juratul de la MasterChef pentru VIVA!.

În ciuda programului aglomerat, cei doi reușesc să își mențină relația puternică: „Ce s-a schimbat în relația mea cu Doina? Nu s-a schimbat nimic. Inovăm în fiecare moment, în fiecare secundă, inovăm lucrurile. Suntem doi căutători, suntem doi oameni care suntem înnebuniți după plimbări, muncim foarte mult. Ea, ca o actriță spectaculoasă ce este, face mult teatru, foarte mult teatru”.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu a fost dat afară dintr-un restaurant din Germania. Ce a putut să facă cheful: „Şi am făcut o prostie. Mi-am luat o scatoalcă şi două picioare-n fund… m-a dat afară”

Doina Teodoru, fiind o actriță ocupată, este adesea prinsă în repetiții și spectacole, dar Cătălin Scărlătescu reușește să se alăture ei ori de câte ori are timp liber.

„Când o apucă nebunia cu teatrul, rar, foarte rar o prind acasă. Și în momentul în care o prind acasă, plec repede cu ea în vacanță, dacă sunt și eu liber. Astea sunt momentele noastre de fericire. În rest, muncim amândoi foarte mult. Credeți-mă, oricât de mult ar munci ea, oricât de mult aș munci eu, suntem obligați să ne găsim momentele noastre. Dacă eu sunt liber, atunci sunt la dispoziție. În momentul în care eu filmez și ea este liberă, avem timp să ne vedem noaptea, dimineața. Adică, timp găsim. Nu există să nu avem timp unul pentru celălalt. În momentul în care nu mai ai timp, înseamnă că nu vrei. Piesa de teatru are 3 ore, dar se termină la un moment dat. Și ziua mea de filmare, la fel, la ora 12, sunt toți leșinați pe platou, trebuie să se oprească. Așa că, chiar dacă nu avem o perioadă foarte lungă la dispoziție, în puținul ăla de timp reușim să ne potrivim”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Ce poreclă a primit David Popovici, după ce a luat aurul la 200 m liber! Cum l-au botezat jurnaliștii de la Jocurile Olimpice pe înnotătorul român
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Şapte persoane reţinute în urma unui scandal la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?