Horoscop august 2024. Impact 100% de la infamul Mercur retrograd. Ce urmează în ultima lună a verii

Între sfârșitul sezonului Leului, luna plină a Vărsătorului și începutul sezonului Fecioarei, sunt multe de așteptat în această lună.
Alina Costache
31 iul. 2024, 07:18
Horoscop august 2024. Impact 100% de la infamul Mercur retrograd. Ce urmează în ultima lună a verii

Horoscop august 2024. Zilele de vară ale zodiilor pot fi dulci-amărui – mai ales când ultima lună completă a iubitului sezon de vreme caldă este preluată de Mercur retrograd. Da, infamul tranzit revine pe 5 august și se încheie pe 27 august, ceea ce ar putea afecta serios planurile de călătorie de la sfârșitul verii și nu numai.

De parcă asta nu ar fi suficient pentru a-ți face mintea în viteză, Jupiter este, de asemenea, setat să-l apropie de Saturn retrograd luna aceasta. Acest eveniment cosmic te va provoca să găsești echilibrul în ambițiile și limitările tale, munca, starea de bine și multe altele.

Dacă se întâmplă să fii Leu, Berbec sau Gemeni, cosmosul va fi deosebit de amabil cu tine luna aceasta, mai ales dacă unul dintre ei este semnul tău în creștere.

Fecioarele, Vărsătorii și Săgetătorii, pe de altă parte, sunt obligați să se confrunte cu unele provocări în viitor, potrivit expertului.

Dar nu îți face griji, august nu va fi tot rău pentru niciun semn. Între sfârșitul sezonului Leului, luna plină a Vărsătorului și începutul sezonului Fecioarei, sunt multe de așteptat în această lună.

Horoscop august 2024. Berbec (21 martie – 19 aprilie)
August va fi „supraîncărcat” de creștere și entuziasm, Berbec, făcându-te unul dintre cele mai binecuvântate semne din această lună. Luna nouă a Leului din 4 august este pregătită să lumineze cea de-a cincea casă a plăcerii și a creativității, care ar putea aduce o explozie de inspirație și imaginație.

Deși Mercur retrograd vine de obicei cu o parte echitabilă de dureri de cap, când sosește a doua zi î zodii de foc, te vei simți mult mai jucăuș și mai relaxat decât majoritatea celorlalte semne. Evenimentul pentru care trebuie să îți faci griji? Pătratul retrograd Jupiter-Saturn pe 19 august. Acest tranzit te va „provoca să-ți echilibrezi obiectivele expansive cu limitările practice” – o lecție vitală pentru călătoria ta de creștere.

În aceeași zi, așteaptă-te ca viața ta socială să înflorească în timpul lunii pline în semnul excentric al Vărsătorului și îmbrățișează orice schimbări dinamice în comunitățile tale care ți-ar putea apărea. Această energie oferă o întâlnire de urgență a primăriei, dar orice apare, ai abilitățile de a naviga.

 

Horoscop august 2024. Taur (20 aprilie – 20 mai)
Ești pe cale să intri în sezonul iubirii, dragă Taur. Cu Luna nouă în zodia Leu, evidențiind cea de-a patra casă a căminului și a familiei, poate fi o „surpriză încântătoare” să vină în calea ta. Un potenţial meci, poate?

Venus va intra, de asemenea, în Fecioară luna aceasta, ceea ce va incendia cea de-a cincea casă a creativității și romantismului și te poate ajuta să îți scoti pasiunea din faza de vorbire.

Odată ce Mercur devine retrograd, pregăteste-te să îți reevaluezi pasiunile. O analiză atentă asupra modului în care îți petreci timpul poate duce la o mai bună aliniere cu ceea ce îți aduce cu adevărat bucurie. Dar nu îți face griji – o introspecție prescrisă cosmic nu a rănit niciodată pe nimeni.

Realizările tale vor fi în centrul atenției în timpul lunii pline din Vărsător, pe 19 august, așa că nu-ți fie teamă să te lauzi cu tine sau să investești într-un pic de autopromovare. Apoi, odată ce soarele intră în Fecioară pe 23 august, concentrarea ta se va muta din nou pe iubire, relații și creativitate.

Horoscop august 2024. Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Lucrurile se pot complica, dragă Gemeni, pentru că vei fi unul dintre semnele cele mai afectate de Mercur retrograd. Dar, în general, august ar trebui să fie o lună grozavă.

Luna nouă a Leului îți va evidenția a treia casă de comunicare, punctul tău forte. Acest tranzit va face convoațiile ușoare, plăcute și electrizante.

O zi mai târziu, totuși, poate semnifica haos, deoarece planeta ta natală, Mercur, sta retrograd în Fecioară. În acest timp, s-ar putea să te simți obligat să îți reexaminezi dinamica familiei sau să abordezi orice dramă nerezolvată cu colegii de cameră.

Horoscop august 2024 Camelia Pătrăşcanu. Sextilul Soare-Jupiter aduce magie, bani şi şanse pentru semnele de foc

Tensiunile pot crește, dar nu lăsa emoțiile tale să ia tot ce e mai bun din tine. În schimb, se recomandă să utilizezi această perioadă pentru a elimina dezordinea și pentru a-ti consolida fundația.

S-ar putea să îți simți setea de aventură și cunoștințe atingând noi vârfuri în timpul lunii pline în Vărsător pe 19 august. Profita de această ocazie pentru a scăpa de nebunie și a-ti alimenta mintea.

Zodiac chinezesc august 2024. Anca Dimancea: „Se termină Luna Oii, există o energie de certuri”

Horoscop august 2024. Rac (21 iunie – 22 iulie)
Totul ține de bani, dragă Rac. Luna nouă a Leului va da drumul la tot ce va urma pe 4 august, dinamizând a doua casă a finanțelor personale (alias, creșterea contului bancar și a încrederii tale).

Când Mercur devine retrograd pe 5 august, s-ar putea să iti reevaluezi rutinele zilnice și obiceiurile de comunicare. Acest lucru te-ar putea face să încetinesti și să iti modifici acțiunile în timp real – dar asta s-ar putea să nu fie  un lucru atât de rău.

Banii vor fi din nou în minte în a doua jumătate a perioadei retrograde. S-ar putea să te simți obligat să iti ajustezi obiceiurile de cheltuieli pentru a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung.

Odată ce luna plină luminează cerul pe 19 august, pregăteste-te să iti examinezi relațiile apropiate la microscop. Îmbrățișeaza revelațiile care vin. Aceste puncte de cotitură pentru a aprofunda conexiunile și pentru a aborda orice probleme ascunse.

Mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români care au mers în Grecia. Se întâmplă din ce în ce mai des: “Poliția nu a luat nicio măsură”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu mașini pe motorină. Vor fi taxați mai puțin. Se aplică din 31 iulie
Playtech.ro
Iubita lui David Popovici, apariție de SENZAȚIE! I-a lăsat pe toți cu gura căscată, ipostaze îndrăznețe
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Un august fierbinte. Abia acum vine marea caniculă. Avem cifrele
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Primele declarații ale lui David Popovici după calificarea în finala de 100 metri liber. Cum se simte înotătorul înainte de ultima lui cursă de la JO 2024: „Nu voi putea să intru fără trac”
Capital.ro
Decizie ISTORICĂ luată de Mircea LUCESCU. Vestea pe care toată România o aștepta
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
„Durere mare” Ei sunt părinții Marinei Gavril, doctorița ucisă cu sânge rece în Brăila! Primul și singurul mesaj sfâșietor pe care femeia l-a postat după ce fiica i-a fost omorâtă
substantial.ro
Avertizare cod galben de caniculă pentru joi: temperaturi de până la 36 de grade în Bucureşti şi jumătate din ţară
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?