VIDEO Grindeanu, după ce a fost acuzat de Rareş Bogdan că şi-a ascuns ceasul de lux de presă: „Este mai ieftin decât batistuţa unora”

Ministrul Transporturilor a răspuns cu aluzii la Rareş Bogdan acuzaţiilor conform cărora că şi-a ascuns ceasul scump înaintea unor declaraţii de presă.
Filip Stan
31 iul. 2024, 13:25
VIDEO Grindeanu, după ce a fost acuzat de Rareş Bogdan că şi-a ascuns ceasul de lux de presă:

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, acuzat recent că şi-a ascuns ceasul scump înaintea unor declaraţii de presă, face aluzii la Rareş Bogdan şi afirmă că ceasul este ”mai ieftin decât batistuţa unora”. ”Sunt în stare să fac schimb cu ceasul unuia care merge la piaţă. Pe loc”, a mai declarat Sorin Grindeanu, referindu-se la Rolex-ul de 30.000 de euro pe care Rareş Bogdan l-a purtat la piaţă, în noiembrie anul trecut.

Ciolacu și Grindeanu au anunțat inaugurarea a 10 km din A0 Sud. „Toată zona limitrofă a Capitalei va merge pe autostradă direct până la Constanța”

Sorin Grindeanu a fost întrebat, miercuri, despre acuzaţiile potrivit cărora şi-a ascuns ceasul scump înaintea unor declaraţii de presă.

”E acelaşi, vă rog să verificaţi în arhive, e acelaşi ceas pe care îl am de ani de zile. A avut o problemă la telescop, s-a dezolvat, de-aia l-am dat jos. Dacă era un ceas scump l-aş fi avut în declaraţia de avere”, a răspuns ministrul.

Rareş Bogdan: ”Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac?”,

Grindeanu a continuat apoi cu aluzii la Rareş Bogdan: ”Am înţeles că există această preocupare a unora care au tot împins această ştire (…) Eu cred că este mai ieftin decât batistuţa unora care au împins această ştire. Eu am un singur ceas, ăsta. Sunt în stare să fac schimb cu ceasul unuia care merge la piaţă. Facem schimb, pe loc şi care a mers la piaţă – ştiţi la cine mă refer. Eu sunt de acord să facem schimb”.

Citește și Marcel Ciolacu: „E ca și cum aş compara acum cât costă un apartament astăzi, cu cât a costat un apartament acum doi ani. Normal că lucrurile cresc, importantă este puterea de cumpărare”

În noiembrie 2023, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a mers cu ceasul Rolex la piaţă, ulterior el explicând că este un om asumat, de aceea îşi permite să poarte şi ceasuri de care vrea şi costume şi nu se duce în salopetă.

”Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac?”, a spus el.

Rareş Bogdan: Nu ştiu la ce se referă Grindeanu, dacă are nevoie de un ceas, am unul ce arată cifra 13 permanent

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat că nu ştie la ce s-a referit, miercuri, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, dar dacă are nevoie de un ceas, îi poate împrumuta unul care arată „cifra 13 permanent, de la Ordonanţa 13”.

„Nu ştiu la ce se referă domnul Grindeanu, dar dacă are nevoie de un ceas, am unul care arată cifra 13 permanent, de la Ordonanţa 13”, a spus Rareş Bogdan, într-o declaraţie la sediul central al PNL.

Liberalul i-a transmis ministrului Transporturilor mai multe mesaje, între care faptul că lucrările nu se efectuează în plin sezon estival.

„Îi spun eu altceva dacă vrea şi dacă m-a provocat: că nu se fac lucrările în plin sezon estival nici pe Valea Oltului, nici pe Podul de la Giurgiu Ruse şi nici pe Autostrada Soarelui. Îi spun că a schimbat complet aiurea un profesionist, căpitan de cursă lungă, şi a pus unul care se dădea jos din Rolls Roys şi habar nu avea de Portul Constanţa. Îi spun să aibă mare grijă cui vor să dea oamenii lui din Ministerul Transporturilor în special porturile Tulcea şi Sulina, pentru că informaţiile sunt – şi i le dau gratuit – sunt că o companie austriacă este foarte interesată de administrarea acestor porturi”, a arătat.

El a făcut referire şi la problemele de la Aeroportul Otopeni. „Îi mai spun că în Aeroportul Otopeni, unde sunt nevoit să zbor, pentru că fac rata cu Bruxelles şi Strasbourg, şi am avut multe activităţi acolo, a fost până de curând etuvă, pur şi simplu. Stăteai la 34-36 grade din cauza subdimensionării aerului condiţionat şi nici măcar licitaţia nu era organizată, ca să refacă aerul condiţionat. (…) Să nu uit de Podul prietenului său de la Brăila, care este o ruşine, pur şi simplu. La mai puţin de un an de când a fost inaugurat cu mare fast, este tot crăpat şi este clar că este o lucrare de mântuială. Îi dau eu câteva teme. Până facem schimb de ceasuri, îi spun că îl invit să circule între Satu Mare şi Mangalia cu trenul, pentru că sunt nişte tineri care s-au căsătorit în tren, au reuşit să facă un copil, cred că îl dau şi la şcoală până ajung la Mangalia”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat miercuri că ceasul pe care îl poartă îl are de ani buni, este mai ieftin decât „batistuţa unuia care a împins ştirea” şi este în stare să facă schimb pe loc cu „ceasul unuia care merge şi a mers la piaţă”, cu referire la europarlamentarul PNL Rareş Bogdan.

Grindeanu a spus că dacă era un ceas scump, l-ar fi avut în declaraţia de avere. „Am văzut şi eu ştirea… Este acelaşi ceas şi vă rog să verificaţi în arhive… Este acelaşi ceas pe care îl am de ani buni, care a avut o problemă la telescop, s-a rezolvat, nicio problemă. De-aia l-am dat jos. Dacă era un ceas scump, conform legii trebuia să îl am în declaraţia de avere. Am înţeles că există această preocupare venită din partea unora care au tot împins această ştire”, a afirmat Grindeanu răspunzând unei întrebări pe tema informaţiilor apărute în spaţiul public privind valoarea ceasului pe care îl poartă.

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Bombă! Revine Gigi Becali în politică!? „O să fiu deputat în decembrie!” Video exclusiv
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Din păcate, s-a confirmat! Producția de energie a României s-a prăbușit
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Se scumpește rovinieta. Ce includ noile prețuri
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ministrul Transporturilor anunță reluarea circulației pe Valea Oltului din 9 august
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?