Victor Ponta îi răspunde extrem de dur Elenei Lasconi: ”Încă o Coana Leana. Pupă cruci, dar se dă woke. Vrea să fie o scandalagioaică care o face pe Șoșoacă să pară o Lady”

Fostul premier Victor Ponta îi răspunde Elenei Lasconi, după ce aceasta a criticat apariţia sa la o masă la restaurant alături de Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană, numind-o pe actuala preşedintă a USR ”încă o “Coana Leana”” care a apărut în politică românească.
Filip Stan
31 iul. 2024, 14:44
Victor Ponta îi răspunde extrem de dur Elenei Lasconi: ”Încă o Coana Leana. Pupă cruci, dar se dă woke. Vrea să fie o scandalagioaică care o face pe Șoșoacă să pară o Lady”

Ponta mai afirmă despre Lasconi că ”pupă cruci dar se dă woke”, nu face nimic ca primar dar dă mereu vina pe alţii. ”Vrea să fie o scandalagioaica care o face pe Şoşoacă să pară o “Lady”!”, Conchide Ponta.

”Încă o “Coana Leana” a apărut în politică românească – că să continue “blestemul Elenelor”! De 100 de ani în politica din România ne “ajută” o Elena ! Nu o cunosc personal pe Elena Lasconi – credeam că e doar un alt demagog oarecum clasic, pupă cruci dar se da woke, nu face nimic ca primar dar dă mereu vina pe alţii, vorbeşte despre orice dar nu se pricepe la nimic, încă o “telepromptistă” în politică , nimic special! Acum am ocazia să descoper că vrea să fie o scandalagioaica care o face pe Şoşoacă să pară o “Lady”! ”, a scris Ponta pe Facebook.

El continuă în acelaşi registru ironic, făcând referire la activitatea jurnalistică a lui Lasconi, iar apoi la faptul că aceasta nu a reuşit să se întâlnească nici măcar cu ”ostaşul Ciucă”, dar şi la colegii de aprtid ai actualului lider USR.

Citește și: Ciolacu retrage de pe agenda Guvernului propunerea PNL ce introduce taxe în Zonele cu Niveluri Scăzute de Emisii: nimic nu mai trece prin Executiv fără consultarea mediului privat!

”Dragă Elena – ştii bine că am fost la ziua jurnalistului Marius Tucă ( adică jurnalist adevărat , nu că tine care prezentai ştiri pe plajă)! Ştii bine că oamenii politici inteligenţi şi educaţi pot să stea la o masă fără să îşi ridice poalele în cap ( văd că tu nu ai reuşit să ajungi la masă nici măcar cu “ostaşul” Ciucă) . Ştii bine că oamenii din gaşca ta userista au făcut mai multe combinaţii decât toţi politicienii în ultimii ani şi s-au pricopsit cu nişte milioane bune în această perioada! Dacă vrei să arăţi altfel decât “fatalaii” pe care i-au bătut tu la USR şi vrei la masă “celor mari” comportă-te că o “doamna”!”, încheie Ponta.

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a comentat imaginile în care Marcel Ciolacu, Mircea Geoană şi Victor Ponta apar la aceeaşi masă, la aniversarea jurnalistului Marius Tucă, afirmând că ”peceriştii, fesenişii, pesedişti noi şi vechi, roşii sau vopsiţi în galben, fac blaturi pentru puterea efemeră”. ”Ei au rezervat o masă şi au amanetat România. De ce? Pentru că pot. Pentru că am închis ochii la combinaţiile lor de la aceeaşi masă, cu aceleaşi personaje şi ne-am mulţumit cu firimituri electorale”, adaugă ea.

Citește și: VIDEO Grindeanu, după ce a fost acuzat de Rareş Bogdan că şi-a ascuns ceasul de lux de presă: „Este mai ieftin decât batistuţa unora”

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Bombă! Revine Gigi Becali în politică!? „O să fiu deputat în decembrie!” Video exclusiv
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Din păcate, s-a confirmat! Producția de energie a României s-a prăbușit
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Manipulare grosolană, la nivel mondial. Cum a căzut omenirea în capcană
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Detaliul bulversant din această poză. Mirele și mireasa nu l-au observat, dar fotograful a înlemnit 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Algeria anunță noi măsuri împotriva Franței după sprijinul lui Macron pentru planul de autonomie al Marocului
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?