Camelia Pătrăşcanu explică trigonul Soare-Destin: „Berbecii renunță la burlăcie, iar Taurii fac bani. Viaţa este datoare să ne pună la probe”

Pentru Capricorni, trigonul Soare-Destin, este de putere și de strălucire, chiar de pasiune și iubire, dar el se exprimă prin alte persoane.
Alina Costache
01 aug. 2024, 13:24
Camelia Pătrăşcanu explică trigonul Soare-Destin:
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodiile renunță la obiceiuri toxice și au parte de schimbări URIAȘE! Banii își fac loc cu ușurință în conturile acestor nativi

Camelia Pătrăşcanu explică trigonul Soare-Destin, care își face simțită prezența din 31 iulie 2024 până în 6 august 2024. Astrologa ne comunică faptul că putem în aceste zile, chiar dacă intervalul este scurt, să avem sentimentul că știm pe unde să mergem și cum să o facem. Acest lucru se întâmplă și în profesie, dar și în relațiile personale, chiar și în iubire.

Trigonul Soare-Destin le oferă mai multor zodii un sentiment al certitudinii. Îi face să se simtă foarte clari în legătură cu opțiunile lor, cu așezarea lor pe cărearea vieții. Scapă de ambiguități sau le dă deoparte dacă ele apar, întorcându-se întotdeauna cumva la ei înșiși. Acest aspect de trigon Soare-Destin îi determină să devină stăpâni pe ceea ce se întâmplă cu ei, respectiv, ce soluții găsesc la provocările vieții, cum se poziționează față de ele, ca realități și ca probe pe care viața le oferă, fără resentimente, fără victimizare

Mihai Voropchievici, despre talismanul aducător de noroc, prin care este garantată creşterea veniturilor

Sentimentul acesta că puterea e la noi ne dă valoare. Sunt câteva zile în care simțim că, indiferent de bolovanii de pe drum, hățurile sunt la noi. Și că noi dirijăm carul și că avem puterea să-l dirijăm în așa fel încât să nu se potignească, să nu se rupă osia, să nu se accidenteze caii și că putem ajunge până la capăt.

Viața este datoare să ne pună la probe pentru a ne desăvârși, pentru a ne perfecționa, dar și noi avem puterea să mânăm căruța noastră cum știm mai bine și să ieșim la liman. E un sentiment plăcut și e bine să-l valorizăm.

Pentru Berbeci, acest sentiment de putere este dat pe de-o parte de libertatea lor, faptul că își asumă cu putere că fac lucrurile în propriu stil, dar și de creativitatea lor, pentru că soarele este în poziție de imaginație și creativitate, expresie de sine. Se manifestă acest lucru și în dragoste. Foarte mulți berbeci își pot asuma responsabilități mari sau realizează care le sunt responsabilitățile în urma unor alegeri. Și nu îi sperie lucrul ăsta și nici nu îi încurcă, dimpotrivă. Este, de asemenea, un aspect frumos care poate da curaj multor berbeci să intre într-o relație, spune camelia Pătrăşcanu pentru Fanatik

Este un aspect pe care soarele îl formează cu destinul de vindecare pentru Tauri. Restul hărții lor e foarte ofertantă în plan financiar. Deci, dacă se mobilizează pot prospera, pot rezolva lucruri și pot duce la bun sfârșit ce și-au propus. Pe de-altă parte, acest aspect frumos Soare-Destin indică faptul că trebuie să se bazeze pe ei în tot ceea ce fac. Pe ei înseamnă pe mintea lor, pe sufletul lor, pe puterea lor fizică de a duce la bun sfârșit lucruri. Înțeleg că pentru a-și păsta puterea intactă, este necesar să se considere stăpânii propriei vieți, indiferent care este trecutul și traumele lor.

Top 5 zodii care termină vara în forţă. Mihai Voropchievici: „Ei sunt băftoşii care vor muta munţii din loc”

Aspectul frumos Soare-Destin vizează în cazul Gemenilor puterea de a se informa sau de a transmite informațiile pe care le-au acumulat. Se pot face remarcați și își dau seama ca au un ascendent asupra altora prin cunoștințele pe care le-au, și care probează efortul lor intelectual. În mediul în care lucrează sunt recunoscuți pentru abilitățile și capacitățile lor. Unii poate sunt șefi la sat, nu e nimic rău în asta. Nu le displace să strălucească și să se remarce. Își știu valoarea și o transmit mai departe.

Pentru Raci, zilele cu trigonul Soare-Destin îi ajută să se poziționeze foarte demn în toate structurile pe care le ocupă, în funcția pe care o au, în raport cu șefii sau în raport cu acțiunile importante pe care le fac acum. Vor să se bazeze pe ei și să ia decizii doar ghidându-se după inima și conștiința lor. Pe orice temă vieții ar fi asta, pentru că simt că doar așa câștigă. Dacă se trădează, își pierd busola. Uneori greșim pentru că sinele ne transmite ce corecții avem de făcut și sunt bune greșelile alea. Dar atâta timp cât avem busola la noi, lucrurile sunt bune, așa și cu racii. Din asta scot și bani, cumva sunt prosperi, sunt practici, sunt aplicați.

Leii sunt ghidați de valori înalte, morale, chiar spirituale. Vor să facă lucrurile așa cum consideră ei că este corect. Corect nu doar în interes personal, ci corect la nivel moral și chiar social. Au nevoie în momentul ăsta să își pună în valoare toate acumulările, cunoștințele și parcă vor să joace un rol mai mare sau nu refuză un rol mai mare și mai vizibil pe care l-au de jucat. Pot deveni vocea multor oameni, reprezentându-le interesele sau nevoile. Sunt atenți la problemele comunității. Pot arbitra diverse probleme pe care și ei, dar și alții le au și vorbesc pe un nivel foarte înalt moral.

Pentru Fecioare, aspectul pozitiv Soare-Destin vizează mai curând îndepărtarea din viața lor a unor piedici care țin de propria fire. Fie că e vorba de neîncredere, ezitare, perfecționism, chiar și urme de lașitate, prea multe emoții sau trac. Nu sunt emoționale neapărat, dar pentru că sunt perfecționiste, au mai curând frământări mentale. Își dau seama că pierd, dacă nu controlează aceste aspecte ale firii lor. Pe de altă parte, își dau seama că nu pot corecta toate lucrurile, că nu pot fi atât de perfecte pe cât și-ar dori. Înțelegând lucrurile acestea, reușesc să fie mai calme în legătură cu elementele surpriză, care apar în viață și pe care nu le pot controla.

Aspectul Soare-Destin, pentru Balanțe, vine cu succes social și cu apreciere la nivel colectiv. Poate fi o perioadă în care sunt recompensate pentru lucrurile bune pe care le fac. Comunitatea în care se află le recunoaște valoarea și ele și-o fac cunoscută. Petrec foarte bine în anturajul pe care îl au. Pot cunoaște și persoane noi sau faze noi în care intră cu apropiații. Pot fi de colaborare sau chiar de apropiere sentimentală. Încă nu sunt niște tranzite sentimentale spectaculoase, dar li se face curte și sunt foarte apreciate. Multe balanțe au un sentiment de putere pe care acest trigon Soare-Destin îl dă și nu fac un pas mai departe, dar contorizează faptul că sunt iubite și apreciate.

Pentru Scorpion este un moment de putere. Își dau seama și ei că depind multe lucruri de mobilizarea lor. Aspectul vizează și zona profesională, pot începe un nou proiect sau se așează mai bine cumva pe direcția pe care poate au ales-o cu ceva timp în urmă. Își asumă puterea, își asumă responsabilitatea, își asumă coordonarea care de multe ori depinde de ei în acest moment. Colaborează foarte bine cu echipa și strâng o echipă în jurul lor. Au în mod coerent obiectivul în minte și nu se dezarmează. Sunt foarte ambițioși în a atinge ce și-au propus.

Trigonul Soare-Destin aduce putere de expresie, creativitate pentru nativii Săgetător. Lucrul acesta se simte mai ales în activitățile recreative, care au ceva pedagogic totuși în ele. Pot fi interesați, de asemenea, zilele acestea de politică sau de lege, de înțelegerea unor aspecte juridice. Au viziunea însamblului, văd conexiuni pe care alții nu le văd și asta le dă cumva putere. Pot anticipa niște evenimente, tocmai pentru că fac aceste conexiuni, au un fler extraordinar și e bine să și-l asculte. Îi avertizează și pe alții, atât din familie cât și din mediul social în care ei petrec. Așa se face că vor ști unde să fie sau să nu fie.

Pentru Capricorni, trigonul Soare-Destin, este de putere și de strălucire, chiar de pasiune și iubire, dar el se exprimă prin alte persoane. În relația cu partenerul de viață sau cu alții apropiați pot avea un moment de sinceritate, de claritate. De asemenea, se arată o activare pentru capricori, un chef de viață sau chef de a face lucruri alături de alte persoane, pentru că acele persoane s-au mobilizat sau îi mobilizează. Din această mobilizare generală pentru ei, dar și pentru cei jurul lor, ies lucruri foarte bune. Le prinde bine să vadă că ceilalți își doresc să realizeze lucruri și sunt acolo cu un sprijin foarte consistent.

Trigonul aduce pentru zodia Vărsător dorința de a da măsura capacităților, chiar a farmecului lor. De a nu mai sta deoparte, de a se implica pentru a face lucruri. Sunt foarte imaginativ și creativ, fac lucrurile în stilul lor, sunt foarte originali. Pot surprinde prin această originalitate. Arată că se poate acolo unde alții credeau că nu se poate, tocmai pentru că nu au nicio problemă să încalce niște reguli sau un tipar prin care se rezolvau anumite lucruri. Ei au curajul să sară gardul și să spună, se poate face și altfel și mai simplu, mai economic și chiar mai, într-un mod mai fericit cumva, sau mai eficient. În relațiile personale au chef de dragoste, sunt mai tandri, sunt mai jucăuși. Se pot aventura în diverse acțiuni declarative de iubire, s-au promit, poate un pic mai mult decât pot face, dar sunt fermecători.

Pentru Pești este un trigon Soare-Destin care așează munca lor pe o cale constructivă, simt că sunt în vână, că sunt în energie bună. Într-adevăr așa sunt aspectele, se mobilizează perfect pentru că în etapa asta depinde ei lucrurile. Au un sentiment foarte bun despre cum să se mobilizeze și în ce să se implice, cum să-și organizeze viața și în ce să-și implice energia în acest moment și dacă își ascultă acest flair, atunci obțin rezultate. Sunt interesați de bani.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât a ajuns să coste o ciorbă de pește la restaurantul lui Marius Tucă. Prețurile sunt aproape duble față de cele din anii trecuți
Capital.ro
Românii primesc banii înapoi. Guvernul a dat ordin. Premiera anunțată chiar acum în România
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Din păcate, s-a confirmat! Boala care face ravagii a ajuns deja și în România
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Netflix dă lovitura cu serialul fenomen. Data la care va avea loc premiera
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
MISTER ELUCIDAT! Al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile dentistei din Brăila. Dosarul devine mai solid acum
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Pensiile se măresc din nou, de la 1 ianuarie! Șeful Casei Naționale de Pensii a explicat câți bani vor lua pensionarii începând cu anul 2025
Capital.ro
Obligație nouă în România. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Vor plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Tensiuni între Rusia și Republica Moldova din cauza expulzării unui diplomat rus
MediaFlux
RECALCULARE PENSIE. Cum a obținut Nea Ion o creștere de 1.900 lei
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?