Cătălin Bordea îi poartă iubire veșnică bunicii sale, Aspazia. Cum îl ajută vârstnica pe comediant să treacă peste greutățile vieții. ”Ea râde”

Nu mulți știu faptul că Bordea are o relație deosebită cu bunica lui, Aspazia, femeia pe care o iubește non stop și căreia îi datorează totul. Iată ce spune vârstnica despre fosta soție a comediantului.
Alina Costache
01 aug. 2024, 21:19
Cătălin Bordea îi poartă iubire veșnică bunicii sale, Aspazia. Cum îl ajută vârstnica pe comediant să treacă peste greutățile vieții. ”Ea râde”

Nu de puține ori, Cătălin Bordea spune că a avut mereu o relație specială cu bunica lui, Aspazia, femeia care îi datorează totul. Bătrâna l-a crescut pe comediant și în prezent se înțeleg de minune.

Citește și Livia Eftimie rupe tăcerea despre relația cu Cătălin Bordea, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Depresie constantă și alte lucruri pe care le-am dus singură”

Tot ea este cea care îi dă o lecție de optimism și putere nepotului, asta după ce bunica Aspazia a trecut printr-un episod mai neplăcut de curând.

Cătălin Bordea spunea mereu despre bunica Aspazia că ei îi datorează totul, căci este femeia care l-a crescut.

Comediantul îi este alături și în prezent și se pare că tot ea îi este sprijin nepotului în scandalul cu fosta soție, Livia.

Chiar dacă a trecut printr-un episod neplăcut, bunica Aspazia este optimistă și îi transmite aceleași valori și lui Cătălin Bordea.

În urmă cu câteva zile, fosta soție a lui Cătălin Bordea a vorbit pentru prima dată despre divorț, subiect pe marginea căruia el nu și-a dorit să comenteze prea mult, spunând doar că are alte lucruri mult mai importante de care să se ocupe.

În această perioadă complicată se pare că tot bunica lui, Aspazia, femeia care l-a crescut, îi este sprijin și tot ea îl încurajează să vadă și partea bună a lucrurilor.

Bunica lui Bordea a căzut și și-a spart capul și chiar dacă a trecut printr-un episod neplăcut, iar Cătălin a povestit că nu s-a plâns o secundă și a rămas în continuare optimistă.

„De ce sunt eu cum sunt? Pentru că am fost crescut de femeia asta care tocmai a căzut, și-a spart capul și în timp ce e cusută, ea râde”, a scris Cătălin Bordea, pe Instagram.

Bordea, iubire infinită pentru bunicii lui

Mama lui Cătălin Bordea l-a născut pe comediant la 16 ani, iar la scurt timp după acel moment, a plecat la muncă în străinătate, atunci când a rămas în grija bunicilor, despre care el spune că sunt cei mai importanți oameni din viața lui, și ca urmare a faptului că tatăl l-a părăsit la numai doi ani.

Citește și Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea, șterge pe jos cu Livia: „E simplu să minți când ești singur în fața camerei. Vezi ca suntem mulți care știm adevărul”

„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat”, declara Cătălin Bordea.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Nicolae Ciucă deschide dialogul pentru un proiect politic comun al forțelor de dreapta
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?