Horoscop rune 2 august 2024. Kenaz, Mannaz şi Thurisaz sunt inversate, veşti rele înainte de weekend

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.
Alina Costache
02 aug. 2024, 00:49
Horoscop rune 2 august 2024. Kenaz, Mannaz şi Thurisaz sunt inversate, veşti rele înainte de weekend

Horoscop rune 2 august 2024. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru vineri 2 august 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop luna august 2024. Un val de emoții și oportunități pentru anumite zodii

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 2 august 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – JERA: Runa Jera este una din acele rune ce vorbeste despre ciclurile naturale ale anului, in acest caz despre recolta de toamna. Aceste cicluri sunt eterne. Prin mesajul sau de recolta si bogatie in urma trudei, aceasta runa poate simboliza graviditate sau orice alta forma de a culege fructe si roade, si este in special un indicator al ciclurilor de viata date de karma sau de providenta – ce semeni, aceea culegi. Vei culege, asadar, ceea ce ai semanat, dar recolta va fi una buna si bogata. Este semn de prosperitate.

Horoscop rune 2 august 2024 pentru TAUR

Runa etalata – Kenaz (inversata): Sa fii atent pentru ca ceea ce pare a fi o directie reala poate fi o cale falsa pentru tine. Poate aparea pe ea o energie rece si intunecata. Ai grija de sanatatea ta si vindeca-ti orice te supara acum. Kenaz este runa focului, caldurii, luminii, iluminarii si cunoasterii.

Camelia Pătrăşcanu explică trigonul Soare-Destin: „Berbecii renunță la burlăcie, iar Taurii fac bani. Viaţa este datoare să ne pună la probe”

 

Horoscop rune 2 august 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – Mannaz (inversata): Fii atent la o persoana din anturajul tau care poate sa aiba doua masti diferite si sa fie lipsit de onestitate fata de tine. Totodata, esti sfatuit sa fii atent la relatia cu cineva de sex opus si sa faci totul ca sa intretii si dezvolti aceasta relatie in armonie : sotie sau sot, partener de munca, tata sau mama. Mannaz este runa umanitatii si a umanului in general.

Horoscop rune 2 august 2024  pentru RAC
Runa etalata – PERTH (cu fata in sus). Bucura-te de calatorie. Urmeaza vremuri fericite si placute, nu vremuri in care sa te agati de ce a fost in trecut. Vechile fapte bune vor fi recompensate si recunoscute. Lucrurile ascunse vor iesi la suprafata, aducand cadouri neasteptate.

Horoscop rune 2 august 2024 pentru LEU
Runa etalata – THURISAZ, inversata. Runa iti indica un posibil atac care sa se manifeste ca un ghimpe in coasta ta, deci este nevoie sa te aperi. Aceasta runa are drept simbol ghimpele si semnifica ceea ce instiga, ceea ce interfereaza cu proiectele tale. Are o energie agresiva, masculina, puternica si de foc distrugator. Thurisaz iti vesteste ca ceva pare a fi ca un ghimpe agresiv in experienta ta. Priveste ghimpii ca pe simbol al unui gard ce sta intre tine si urmatorii tai pasi. Dupa ce ai claritate ca ghimpii exista, vei sti ce directie sa urmezi pentru a te indeparta de ei si nu prin ei sau alaturi de ei ca sa te ranesti.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?