Jador, din jacuzzi, rupe tăcerea despre relaţia cu Andreea Bălan! Detalii picante, ce s-a întâmplat în culisele unui concert

Cu aproape un an în urmă, presa a vuit cu privire la o posibilă relație între Jador și Andreea Bălan. Până de curând, adevărul cu privire la acest subiect nu a fost niciodată adus în fața publicului. Totuși, Jador a decis că este momentul să dezvăluie ce s-a întâmplat atunci și care este relația pe care o are cu artista.
Alina Costache
02 aug. 2024, 08:14
Jador, din jacuzzi, rupe tăcerea despre relaţia cu Andreea Bălan! Detalii picante, ce s-a întâmplat în culisele unui concert
Jador, dezvăluiri incendiare despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară”. Motivul pentru care vedeta i-a dat block

Jador a dezvăluit recent, în cadrul unui podcast, mai multe detalii picante despre colaborarea muzicală cu Andreea Bălan, pe care mulți au considerat-o surprinzătoare. Mai mult, la momentul respectiv, fotografii i-au surprins în momente intime în mașină, la miezul nopții, însă afirmațiile artistei au pus capăt zvonurilor de o posibilă relație.

Citește și: Mihaela Rădulescu, urare specială pentru iubitul ei, Felix Baumgartner. A surprins pe toată lumea. „Bărbatul meu… De restul mă ocup eu, tu rămâi…”

După ce Andreea l-a blocat pe rețelele de socializare, Jador a păstrat tăcerea în legătură cu acest subiect, dar a decis să îi transmită un mesaj. mai demult, în cadrul podcastului cu Bursucu, Jador a vorbit cu admirație despre Andreea Bălan, recunoscând că a avut multe de învățat de la ea și că o consideră o femeie remarcabilă.

„Am făcut o piesă cu ea. Andreea Bălan este o femeie foarte talentată, de departe un om extraordinar, o femeie extraordinară, una dintre cele mai deștepte femei cu care am colaborat, cele mai inteligente femei cu care am putut să am de a face. Îi sunt recunoscător că am învățat foarte multe lucruri de la ea, sper că și ea de la mine„, a declarat Jador, în cadrul podcast-ului lui Bursucu.

În prezent, cei doi nu mai țin legătura, dat fiind că artista l-a și blocat pe rețelele de socializare, astfel că pe această cale cântărețul de manele a ținut să-i transmită un mesaj, subliniind încă o dată că e o femeie extraordinară și că a fost o onoare să o cunoască.

Jador a dezvăluit de ce nu mai vorbește cu Andreea Bălan. Jador a fost prezent în noul podcast al lui Bogdan Mocanu, în jacuzzi, unde a făcut o serie de dezvăluiri. Iată ce a putut spune despre Andreea Bălan.

Jador a recunoscut în fața lui Bogdan Mocanu, la un joc de SMASH or PASS, că îi dă PASS Andreei Bălan, din cauza unui conflict pe care cei doi l-au avut. Tot artistul a povestit despre ce este vorba.

Jador, dezvăluiri incendiare despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară”. Motivul pentru care vedeta i-a dat block

„Jador: Îi dau PASS Andreei Bălan. Știe ea de ce.

Bogdan: Că și-a făcut relație?

Jador: Ce treabă am eu cu relația ei? M-am certat cu ea la un concert.

Urma să intru pe scenă și ea m-a luat la gură. Mă certa adică. Nu vreau să zic de ce.

Bogdan: Te certa, când tocmai ea știe că nu trebuie să intri cu energie negativă pe scenă.

Jador: Da, foarte urât.”, a fost discuția dintre cei doi.

Jador, planuri noi de când este burlac
Jador se bucură din nou de burlăcie și are niște planuri bine stabilite.

Ce spune despre căsătorie și copii?

„Bogdan Mocanu: Zi-mi și mie cum te simți vis-a-vis de asta, că toți prietenii tăi încep să facă ușor, ușor copii. Fratele tău a devenit recent tată…

Jador: Eu n-am o problemă, Dumnezeu știe planurile. El știe fiecare fir de păr din cap când cade. El zice Înainte ca vorba să îți ajungă pe limbă, Eu știu ce vrei să zici! Dacă El știe viața mea, știe tot ce se o să se întâmple, înseamnă că El mi-a dat să fac muzică sau el știe, dacă m-oi însura vreodată, mă însor, dacă nu, nu.

Bogdan Mocanu: Dar tu îți dorești?

Jador: Îți dai seama că mi-aș dori și eu să am o femeie, care să mă înțeleagă, nu să mă zăpăcească.

Bogdan Mocanu: Dar copii?

Jador: Îmi doresc o fată, fete îmi doresc.”, a fost o parte din dialogul purtat între Jador și Bogdan Mocanu.

 

Jador și-a făcut un nou tatuaj! Manelistul și-a acoperit tot brațul cu desenul permanent: „M-am boschetărit rău de tot”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți interpreți de manele din țara noastră. De-a lungul timpului a reușit să-și clădească o carieră de succes în industria muzicală și a adunat de partea sa o mulțime de fani, care îi sunt alături la fiecare pas.

Pentru că este foarte activ pe rețelele de socializare, Jador a decis să le arate urmăritorilor săi schimbarea pe care a făcut-o. Nimeni nu se aștepta la asta.

Încă de la primele sale apariții în luminile reflectoarelor, Jador a dat întotdeauna dovadă de sinceritate și transparență. Nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, motiv pentru care a decis ca și de această dată să îi țină la curent pe fanii săi cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Se pare că manelistul a decis să își facă un nou tatuaj, care să îi acopere aproape în întregime brațul. „După cum vedeți m-am tatuat, m-am boschetărit rău de tot. M-a boschetărit Bucureștiul. Mamă, iartă-mă! Știu că nu mai vin acasă trei luni, asta este (…)” , a mărturisit cântărețul în cadrul unui videoclip postat pe conturile sale de socializare.

Oana Ciocan și Jador au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă au decis că ar fi mai bine să meargă pe drumuri separate în viață.

Ulterior, cântărețul a uimit pe toată lumea, după ce a declarat că nu a iubit-o cu adevărat pe fosta lui parteneră de viață.

Andreea Bălan le dă peste nas răutăcioșilor care critică relația ei cu Victor Cornea. Care este diferența de vârstă dintre cei doi

La scurt timp după mesajul controversat, manelistul a spus că a comis o greșeală, întrucât a iubit-o foarte mult pe Oana Ciocan și chiar îi poartă în continuare un mare respect.

„Și am vorbit la adresa Oanei cu foarte puțin respect, îmi pare rău. Am spus că dacă o iubeam, rămâneam cu ea. Adevărul este că am iubit-o foarte mult și mi s-a părut o lipsă de respect să spun că dacă o iubeam, rămâneam cu ea. Am iubit-o, a fost frumos, o respect, merită respect. A fost cu mine, mi-a adus bucurie și are respectul meu. Atât!”, a fost mesajul transmis de Jador prin intermediul rețelelor sale de socializare.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Stațiunea din România care a renăscut și care e preferata turiștilor. Găsești un val de atracții turistice în zonă, iar peisajul e unul cu adevărat unic
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Noi detalii șocante ies la iveală despre crima din Brăila. ULUITOR ce au descoperit polițiștii despre al doilea ADN
DailyBusiness
Este anunțul momentului! BNR anunță soarta românilor care au credite în LEI. Sunt vești proaste!
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Conflict aberant la „Casa Iubirii”. Scandalul i-a înfuriat pe internauți
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Dovada clară că şi-a lăsat iubita şi s-a cuplat cu ispita! La Insula iubirii plângea după ea, dar a uitat-o instant
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Oponentul lui David Popovici, acuzat ca ar fi trișat! Cine îl acuză pe Pan Zhanle de dopaj: „Nu este posibil din punct de vedere uman”
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Specialiștii în Resurse Umane: O Carieră de Succes în Cea Mai Căutată Profesie
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?