Atracţie transformată într-o tragedie: un mort şi doi răniţi după ce un ATV a căzut într-o râpă din Argeş. Accident grav şi la Satu Mare

Sfârșit tragic într-o pădure din Argeș. Tatăl a murit, iar mama și copilul sunt răniți, după ce ATV_ul a căzut într-o râpă. La Sat Mare, un tânăr a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate, iar la Cluj un puştia furat două maşini pe care le-a condus, deşi nu are permis.
Filip Stan
02 aug. 2024, 09:12
Atracţie transformată într-o tragedie: un mort şi doi răniţi după ce un ATV a căzut într-o râpă din Argeş. Accident grav şi la Satu Mare

Potrivit ISU Argeş, la faţa locului, salvatorii au găsit ATV-ul răsturnat, un bărbat în stop cardio-respirator, precum şi o femeie şi un băiat în stare de conştienţă, într-o râpă.

„Pacientul în vârstă de 39 de ani, găsit în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor echipajelor medicale, fiind declarat decesul. Celelalte două persoane, o femeie şi un băiat, au fost preluate şi transportate la spitale”, informează sursa citată.

Potrivit IPJ Argeş, femeia are 38 de ani, iar băiatul – 10 ani. Din primele verificări cei doi ar fi fost pasageri pe ATV-ul condus de bărbat.

Accident rutier la intrarea în Turda: autocar cu 39 de elevi implicat. Intervenţie promptă a paramedicilor SMURD

La faţa locului au intervenit un echipaj de paramedici cu o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Piteşti şi două echipaje SAJ.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminalei Piteşti, stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Cluj: Un adolescent de 16 ani a fost arestat, după ce a furat într-o noapte două maşini, le-a condus deşi nu are permis şi apoi le-a abandonat

Un adolescent de 16 ani a fost arestat, după ce a furat într-o noapte două maşini din Turda, le-a condus deşi nu are permis şi apoi le-a abandonat. Poliţiştii au instrumentat şi alte furturi comise de el în 2023

”La data de 31 iulie a.c. poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda – Biroul de Investigaţii Criminale au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un tânăr de 16 ani, din municipiu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În fapt, din activităţile investigative desfăşurate de poliţişti a reieşit faptul că, în cursul nopţii de 25/26 iulie a.c., tânărul ar fi sustras două autovehicule ce se aflau parcate, însă neasigurate, pe străzi din municipiul Turda, pe care le-ar fi condus şi abandonat ulterior, fără a deţine permis de conducere”, a transmis, joi, IPJ Cluj.

Citeşte şi: Cine este medicul care și-a pierdut viața după ce a fost aruncat prin parbriz, într-un teribil accident

Sursa citată a precizat că, în aceeaşi perioadă, tânărul ar fi sustras cheia unui autoturism aflată în interiorul vehiculului, parcat şi neasigurat pe o stradă din municipiul Turda.

”În contextul documentării activităţii infracţionale a tânărului, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Turda au administrat probe cu privire la săvârşirea unor infracţiuni comise de cel în cauză, în decursul anului 2023, respectiv o infracţiune de furt calificat, o infracţiune de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a mai transmis sursa citată. Ulterior, adolescentul a fost arestat pentru 20 de zile.

 

Satu Mare – Tânăr de 20 de ani rănit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate, iar apoi vehiculul s-a răsturnat 

Un tânăr de 20 de ani a fost rănit după ce, vineri noapte, a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, iar apoi vehiculul s-a răsturnat, accidentul producându-se în localitatea Oraşu, din judeţul Satu Mare.

”În această dimineaţă, în jurul orei 02.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă SOMEŞ al judeţului Satu Mare a fost alertat să intervină  în localitatea Oraşu Nou la un  eveniment rutier în urma căruia un autoturism a părăsit partea carosabilă, a rupt un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat.  La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti-Oaş, cu două autospeciale şi un echipaj de prim ajutor”, conform ISU.

Ajunşi la locul indicat, pompierii au acţionat pentru îndepărtarea plafonului si l-au scos din vehicul pe şoferul acestuia, care era încarcerat.

”Concomitent cu misiunea de descarcerare s-a acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor. Victima, un bărbat de  aproximativ 20 ani, a fost preluat, conştient şi cooperant, de către echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Negreşti-Oaş”, precizează reprezentanţii ISU Satu Mare.

 

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Singura plajă din România unde găsești apă turcoaz ca-n Grecia. Te bucuri de nisip fin și eviți și aglomerația
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Noi detalii șocante ies la iveală despre crima din Brăila. ULUITOR ce au descoperit polițiștii despre al doilea ADN
DailyBusiness
S-a anunțat lista românilor care vor primi 20.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Conflict aberant la „Casa Iubirii”. Scandalul i-a înfuriat pe internauți
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Dovada clară că şi-a lăsat iubita şi s-a cuplat cu ispita! La Insula iubirii plângea după ea, dar a uitat-o instant
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Oponentul lui David Popovici, acuzat ca ar fi trișat! Cine îl acuză pe Pan Zhanle de dopaj: „Nu este posibil din punct de vedere uman”
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Explozie de gaze în Rusia: patru persoane decedate și 15 salvate într-un bloc din regiunea Sverdlovsk
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?