Maria Constantin, înşelată în propria casă: „I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel, dar nu acasă”

Într-un interviu acordat lui Teo Trandafir, în podcastul „Gand la Gand Cu Teo”, Maria Constantin a povestit cum a reușit să ajungă la succesul și cariera pe care le are astăzi, dar și cât de mult a fost rănită în urma fostelor sale relații. Aceasta a povestit cum a fost înșelată în propria casă, dar și cum a ales să înșele, la rândul ei.
Alina Costache
02 aug. 2024, 12:31
Maria Constantin, înşelată în propria casă:

Maria Constantin a vorbit despre infidelitățile care au loc chiar în propria locuință. Maria Constantin, îndrăgita și cunoscuta artistă, a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă, iar toată lumea știe de relația pe care avut-o cu Marcel Toader, dar și divorțul zgomotos și certurile dintre ei. Invitată în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, aceasta a vorbit despre infidelitățile din relație și cum a primit inclusiv fotografii din propria locuință în timp ce fostul soț se afla cu alte femei la ei acasă. Maria Constantin este cântăreață de muzică populară și se bucură de succes de ani de zile. Viața sa personală a atras atenția presei, în special în ceea ce privește relațiile sale și diversele provocări prin care a trecut. Maria Constantin a reușit să își construiască o carieră de succes în industria muzicală românească, în ciuda greutăților prin care a trecut de-a lungul vieții.

Maria Constantin a început o cură drastică de slăbire și de detoxifiere, dieta de 15 zile: „Am scăpat de surplusul de kilograme”

Cântăreața a avut parte de experiențe pline de infidelitate și dezamăgiri, dar în cele din urmă a găsit adevărata dragoste. Ea a descoperit că a fost înșelată chiar în propria casă și, în mod ironic, a ales și ea să înșele.

„Aici consider că am greșit eu. Și în căsnicie. Că sunt genul acela de om care nu vrea să te deranjeze cu absolut nimic. De multe ori, nu prea îmi spun punctul de vedere și dacă mi-l spun, îl spun într-un mod atât de frumos, liniștitor. Dacă te văd nervos, te las în pace să te calmezi. Îmi place să port un dialog, nu îmi place să mă cert cu nimeni. Și atunci, nespunând momentele care m-au deranjat, s-au acumulat până s-a umplut paharul. Când a dat peste, nu se mai poate face nimic. Eu nu mă mai întorc”, a declarat Maria Constantin, în podcastul „Gand la Gand Cu Teo”.

 

Maria Constantin a povestit despre parcursul primei sale căsnicii și motivele care au dus la destrămarea acesteia

„Au fost multe momente urâte, dar cred că eram copii. Nu eram atât de maturi, dar în același timp, cred că eu voiam o evoluție, iar de partea cealaltă nu se dorea o evoluție. Cred că aici s-a format acea ruptură între noi. Îmi doream să ducem numele mai departe. Se dorea o stagnare, iar eu nu mi-am dorit asta pentru că am învățat mult prea mult. Ar fi fost mult prea păcat pentru mine”, a declarat Maria Constantin.

Cum l-a cunoscut pe Marcel Toader

Maria Constantin a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Marcel Toader, cu care a avut o relație controversată. Aceasta a recunoscut că, la început, cei doi nu aveau o relație reală, dar, cu timpul, au început să se apropie unul de celălalt. Cu toate acestea, Maria spune că era foarte vulnerabilă în perioada respectivă și că manipularea lui Marcel a dus către formarea relației dintre cei doi.

Marcel Toader a fost un om de afaceri și fost jucător de rugby din România, devenit cunoscut publicului larg prin aparițiile sale în diverse emisiuni de televiziune și prin relațiile sale sentimentale cu femei celebre, inclusiv căsătoria sa cu cântăreața de muzică populară Maria Constantin.

„Am mers la un spectacol la Suhaia, iar primarul de acolo m-a întrebat ce îmi doresc. Am zis că vreau să ajung neapărat la televiziuni, să mă fac remarcată. Cumva lumea o să zică că l-am luat pe Marcel să mă ducă la televiziuni, nu a fost vorba despre lucrul ăsta. Ar fi fost bine să fie așa. Și acel primar mi-a făcut legătura cu Marcel Toader, iar Marcel mi-a zis pe facebook. El a venit cu această idee, să spunem că avem o relație, dar la început era o mare minciună. Totul era ca să creeze această poveste, chipurile ca să mă ajute pe mine. El a început să îmi spună doar ce îi convenea. Fiind atât de vulnerabilă, am început să mă apropii de el. Dacă ar trebui să spun unul dintre cele mai bune lucruri ale lui Marcel Toader, aș spune că era un foarte bun manipulator. Dacă aș fi mers la un psiholog, nu ar mai fi existat această căsnicie”, a declarat Maria Constantin.

Cum a aflat că Marcel Toader nu are bani

Cântăreața a dezvăluit mai multe detalii neștiute, și anume cum a aflat că fostul său soț nu are, în realitate, afacerile și banii cu care se afișa în televiziune. Aceasta spune că cei doi trăiau din banii pe care ea îi făcea la diferite evenimente la care participa și că Marcel nu era de acord nici măcar ca Maria să îi dea bani fiului lui.

„Am aflat că birourile nu erau ale lui, erau ale unui asociat, dacă era asociat și trăiam din cântările mele. La un moment dat, a fost ceartă și pentru o sumă pe care i-am dat-o fiului lui. Probabil se gândea că este doar venitul nostru. Banii mei erau banii amândurora. Imaginea ce o prezenta el nu era atât de reală. Îți dădea impresia că are bani, afaceri, dar nu era nimic din ceea ce arăta”, a spus Maria Constantin.

Maria Constantin: „I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel, dar nu acasă”

Vedeta recunoaște că au existat mai multe episoade de infidelitate, unele având loc chiar în casa în care aceștia locuiau împreună. Cântăreața a încercat chiar să îi găsească scuze fostului ei soț, crezând că totul are la bază greutățile prin care Marcel Toader a trecut ca rugbist. Tot ea recunoaște că s-a oferit chiar să îi dea bani pentru o cameră la hotel, doar să nu mai aducă femei în casa lor pentru că se săturase ca lenjeria în care cei doi dormeau să miroasă mereu a amantele acestuia.

Ce se întâmplă cu Maria Constantin, la doar câteva zile după ce a fost internată în spital: „Și cu bronșită…”

„Chiar l-am iubit, dar totul s-a degradat în momentul în care nu a mai existat respect, au fost foarte multe infidelități. Până la urmă le acceptam și pe acelea, dar nu la noi în casă. De aici s-a produs această răceală între noi. La un moment dat au apărut niște fotografii trimise de către el, dezbrăcat, din casa noastră, mai multor femei. Eu mă gândeam că fiind sportiv nu a avut adolescență prea frumoasă și vrea să experimenteze acum. I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel, dar nu acasă, asta a fost condiția mea. Simțeam lenjerie cum mirosea a altcineva și nu îmi plăcea. Tot timpul ia lenjeria de pe pat, bagă la spălat, nu era ok”, a declarat Maria Constantin, în podcastul „Gand la Gand Cu Teo”.

De asemenea, Maria Constantin a recunoscut că a înșelat și ea la rândul ei pentru că a vrut să experimenteze acest lucru și să vadă cum e. Aceasta a declarat că a făcut acest lucru pentru că era o relație foarte serioasă.

„Eu eram într-o relație fericită și pur li simplu am vrut să testez și eu, să văd cum este acest înșelat. Și da, am înșelat și eu. A fost o nebunie, dar uite că am ajuns măritată. A fost pentru prima oară în viața mea când am făcut lucrul acesta”, a declarat Maria Constantin.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 3 august 2024, produsul pe care românii se bat să-l cumpere. Se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Se dau banii înapoi în România. Decizia venită chiar azi, 2 august: Contactați neapărat!
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
ALERTĂ PE LITORAL! Apa mării este contaminată cu o bacterie periculoasă
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
O nouă monedă în România. Lansare BNR, pe 5 august
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
CUTREMUR în SHWOBIZ! Alex Bodi și Ema Uta s-au ÎMPĂCAT?! Avem dovada incontestabilă că petrec iar clipe fierbinți împreună! FOTO
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Adrian Elicopter de Luptă, exmatriculat de la Academia de Poliție! Motivul pentru care influencerul a fost dat afară: „Am fost vânat cu fiecare ocazie”
Capital.ro
Statul IA BANII românilor. Record istoric. Nimeni nu scapă de plata datoriei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Pugilista italiană Angela Carini își cere scuze față de Imane Khelif după abandonul din sferturile JO 2024
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?