Horoscop Urania 3-9 august 2024. Cine se îmbogăţeşte, cine se îmbolnăveşte şi cine simte fluturi în stomac. Previziuni complete

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 3 – 9 august 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.
Irina Dumitrescu
02 aug. 2024, 14:04
Horoscop Urania 3-9 august 2024. Cine se îmbogăţeşte, cine se îmbolnăveşte şi cine simte fluturi în stomac. Previziuni complete

Horoscop Urania 3-9 august 2024. Berbec

În prima parte a zilei de 3 august, nativii se pot ocupa de restanțele casnice ori de îndatoririle de familie. Între 3 august, după ora 14:10′, și începutul zilei de 6 august, nevoie de distracție, de relaxare, de manifestare liberă și intensă a personalității prin participarea la activități care să le ofere Berbecilor satisfacția exprimării libere a unor trăiri și talente sau abilități, în contextul unor manifestări colective (petreceri, concursuri, spectacole, întreceri) pe fondul producerii, în ziua de 4 august, a fazei de Lună Nouă în Leu, care va intensifica aceste impulsuri.

În ziua de 5 august, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 august, va crea o stare de spirit potrivită desfășurării unor activități plăcute sau necesare recăpătării echilibrului interior și mulțumirii de sine prin reușitele la care vor ajunge. Contextul va fi bun și pentru desfășurarea activității profesionale, chiar dacă e vremea vacanțelor și a concediilor; totuși, cei care nu vor pleca să se relaxeze pot avea un beneficiu sau un succes în acest răstimp de trei săptămâni.

Între 6 august, după ora 0:17′, și 8 august la prânz, șansa de a găsi o rezolvare favorabilă unei disfuncții instalate în relațiile de muncă; pe fondul intrării planetei Mercur, în ziua de 6 august, în mișcare aparent retrogradă, Berbecii vor putea relua o discuție anterioară, pe o temă contractuală sau de statut profesional care a rămas nefinalizată și, până pe 29 august, când aceasta va reveni la mișcarea directă, de la 21° Leu, să-i găsească o rezolvare convenabilă.

Între 8 august, după ora 12:32′, și 9 august, inițiative venite de la parteneri care tind spre împăcare, atenuare a divergențelor, eliminare a tensiunilor care pot fi oneste, dar care alteori pot ascunde intenția de a amâna sau aplana un conflict până când se vor întruni condițiile favorabile pentru ca aceia să ridice noi pretenții.

 

Horoscop Urania 3-9 august 2024. Taur 
Pe 3 august, situații obișnuite care-i îi vor obliga însă pe nativi să țină legătura cu părinții, dar disponibilitatea Taurilor spre conversații va fi redusă, ei evitând vizitele și conversațiile prelungite în mod nejustificat, precum și deplasările cu un caracter obligatoriu (treburi de serviciu, obligații familiale sau personale mai ales dacă este vorba de relația lor cu instituțiile).

Între 3 august, după ora 14:10′, și începutul zilei de 6 august, un părinte poate pune probleme importante unui Taur, iar acesta va fi nevoit să se mobilizeze pentru a interveni energic ca să-l ajute pe acesta. Luna Nouă în Leu, din 4 august, poate precipita evenimentele sau poate complica un parcurs al vieții de familie.

Între 6 august, după ora 0:17′, și 8 august la prânz, nativii vor primi cu o bucurie temperată propunerile de a petrece timpul liber alături de cei dragi. Venus, intrată pe 5 august în zodia Fecioarei, va susține, până pe 29 august, un mod aparte de înțelegere și abordare a relaxării, a manifestării bucuriei, a petrecerii timpului liber; Taurii vor trăi degajat și sincer toate provocările, mai ales că pentru mulți, răstimpul se va asocia cu perioada vacanței, dar totul va fi filtrat de temperanța pe care zodia o va imprima planetei.

Citește și: Horoscop special: TREI ZODII ale căror relații sunt testate de univers la final de săptămână

În ziua de 6 august, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 29 august, când va reveni la mișcarea directă de la 21° Leu, va permite reevaluarea unor stări de spirit, a unor sentimente, a unor dorințe și a unor impresii cu privire la una sau mai multe persoane dragi lor pentru care sinceritatea și onestitatea sunt esențiale.

Între 8 august, după ora 12:32′, și 9 august, dezechilibru interior, poate și organic, care va fi trădat de reacțiile nativilor mai ales când va fi vorba de muncă: instabilitate, neatenție, plictisire rapidă, abandon al activităților în plină derulare, mobilizare greoaie, indecizie, capricii.

 

Horoscop Urania 3-9 august 2024. Gemeni 
În prima parte a zilei de 3 august, renunțare la o cheltuială banală, impuls interior de a face economie. Între 3 august, după ora 14:10′, și începutul zilei de 6 august, mare desfășurare de forțe mentale și intelectuale dacă Gemenii vor fi provocați să se manifeste în public, să aibă intervenții ori să ia decizii într-un cadru oficial unde se dezbat idei și situații importante.

Gemenilor le va face o imensă plăcere să se desfășoare și să uimească, nu doar să cucerească sau să convingă asistența, fiind provocați, în această tendință de comportament, de Luna Nouă în Leu, din 4 august. Dar pentru că această fază, exercitată în casa comunicării, va insufla și tendința de a exagera, este bine totuși ca nativii să nu facă exces de autoritate, să nu dea curs impulsurilor născute din vanitate și să nu recurgă la teatralism.

Între 6 august, după ora 0:17′, și 8 august la prânz, treburi organizatorice menite „să pună pe roate” gospodăria, casa, treburile domestice. Venus, intrată în acest sector, în ziua de 5 august, îi va susține, până pe 29 august, în aceste demersuri și multe dintre inițiativele lor se vor rezolva repede și bine, corect și eficient.

Horoscop sănătate august 2024. Ce îi așteaptă pe nativi în ultima lună de vară

În ziua de 6 august, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 29 august, când va reveni la mișcarea directă, de la 21° Leu, va crea cadrul necesar, poate chiar binevenit, de a-i face pe Gemeni să mediteze la chestiunile administrative sau de statut patrimonial al unor bunuri mobile și imobile de a reflecta asupra oportunității punerii în aplicare a unor intenții mai vechi sau, dimpotrivă, asupra nevoii de a le adapta la noile condiții de viață, de muncă, de relații personale, de venituri, de aspirații privite cu spirit practic.

Între 8 august, după ora 12:32′, și 9 august, comportament inegal, lesne de influențat în plan afectiv și în relațiile sentimentale, care va funcționa, și mai intens, până pe 19 august.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Tratamentul natural cu care e bine să stropești roșiile, ardei, castraveții și dovleceii pentru o recoltă bogată și sănătoasă. Așa vei avea legume BIO la tine în grădină
Capital.ro
Statul IA BANII românilor. Record istoric. Nimeni nu scapă de plata datoriei
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
ALERTĂ PE LITORAL! Apa mării este contaminată cu o bacterie periculoasă
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Cine sunt țoapele lui Andrei Pleșu. Explodează internetul
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Alertă la Marea Neagră! Ce s-a descoperit în apa din zona unor plaje populare! Turiştii, sfătuiţi să nu facă baie
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Adrian Elicopter de Luptă, exmatriculat de la Academia de Poliție! Motivul pentru care influencerul a fost dat afară: „Am fost vânat cu fiecare ocazie”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Statul va interveni imediat: Vă garantez
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Defectele tehnologice ale Serviciului Secret al SUA au permis un atac asupra lui Donald Trump
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?