Care este visul neîmplinit al Simonei Gherghe! Puțină lume știe ce carieră și-ar fi dorit să aibă: „Toată copilăria am visat! Mereu voiam să joc rolul ei”

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, însă puțină lume știe că ea și-ar fi dorit o cu totul altă carieră. Iată ce a visat toată copilăria să devină.
Alina Costache
02 aug. 2024, 17:28
Care este visul neîmplinit al Simonei Gherghe! Puțină lume știe ce carieră și-ar fi dorit să aibă: „Toată copilăria am visat! Mereu voiam să joc rolul ei”
Care este visul neîmplinit al Simonei Gherghe! Puțină lume știe ce carieră și-ar fi dorit să aibă: „Toată copilăria am visat! Mereu voiam să joc rolul ei”

Simona Gherghe, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai prezente și apreciate prezentatoare TV și jurnaliste din România. Cu o carieră extinsă de peste două decenii în domeniul televiziunii, Simona Gherghe s-a impus ca o figură emblematică, cunoscută pentru contribuțiile sale semnificative în cadrul unor emisiuni de mare succes. A reușit să câștige admirația și încrederea telespectatorilor prin combinația rară de profesionalism desăvârșit și carismă naturală.

Citește și: Mirela Vaida o înlocuiește pe Simona Gherghe la Antena 1. Anunţ oficial şi primele declaraţii: „Vă îmbrăţişez cu dor!”

Debutul său în televiziune a avut loc la o vârstă tânără, iar talentul și angajamentul său i-au permis să se afirme rapid în industrie. Simona Gherghe și-a început parcursul profesional în jurnalism ca reporter la un post local din Iași, unde ambiția și perseverența sa au fost recunoscute. Aceste calități au propulsat-o ulterior către un alt post de televiziune renumit din România, unde a continuat să își dezvolte cariera cu succes.

A absolvit Facultatea de Litere de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, formare academică care a contribuit la fundamentele solide ale carierei sale în jurnalism. Într-un interviu din trecut, Simona Gherghe a împărtășit faptul că pasiunea sa pentru jurnalism a venit ca o revelație neașteptată. Momentul decisiv a fost participarea la diverse interviuri, ceea ce a consolidat dorința ei de a urmări această cale profesională.

„Dintr-o întâmplare. În facultate, am decis să merg la mai multe interviuri, ca să văd cum decurge o astfel de experiență cu un posibil angajator. S-a întâmplat ca cele două interviuri să fie în zona de media”, a dezvăluit vedeta.

Simona Gherghe este, de asemenea, și o mamă devotată, având doi copii frumoși, pe nume Ana Georgia și Vlad Ioan. Deși programul său profesional este extrem de încărcat, vedeta reușește să își împartă timpul între carieră și familie.

„Noi seara, înainte de culcare, ne adunăm toți patru în pat, în patul Anei, și spunem pentru ce suntem recunoscători, fiecare în parte. Pentru copii, este un mod extraordinar de a-și înțelege emoțiile. Ei spun niște lucruri la care nu te-ai fi așteptat. Ținem asta chiar dacă suntem obosiți, e despre emoție, despre sufletul lor. Am simțit îmbunătățiri în viața noastră de familie”, a povestit Simona Gherghe în podcastul Ilincăi Vandici.

Simona Gherghe a povestit despre copilăria ei că, în acea perioadă, visa să devină precum Nadia Comăneci. Când a început școala, părinții au decis să o înscrie într-o clasă specială de gimnastică, care includea antrenamente zilnice și cursuri de balet dimineața. Cu toate astea, jurnalista și-a adus aminte de o întâmplare neplăcută din copilărie.

„Toată copilăria mea mi-am dorit sa fiu Nadia. În jocurile noastre, noi, fetele ne băteam pentru rolul ei. Iar când am împlinit vârsta de școală, părinții mei, martori ai acestei pasiuni, m-au dat la o clasă specială de gimnastică. Asta însemna antrenamente zilnice. Si, în fiecare dimineață, de la 8 la 9, balet.Și prima oră de balet. În sală, antrenorul de gimnastică, domnul Radu, si balerina, doamna Balog. (Interesant, acum îmi dau seama că așa le-am zis dintotdeauna: domnul și doamna, într-o epocă în care toți erau tovarăși…). Era prima întâlnire și, ca să ne verifice aptitudinile, ne-au pus sa facem șpagatul. Nu mi-a ieșit așa cum ar fi trebuit și m-am așezat, cu picioarele depărtate, într-o imitație stângace. Profesorul Radu m-a văzut, s-a apropiat și m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt și acum pe șira spinării. Tot ce-a urmat a fost un coșmar. Simpla prezență în sală a acelui om mă paraliza. Și nu îndrăzneam să le spun nimic alor mei, pentru că eu îmi dorisem să fac gimnastică. Într-o zi, de frică, am făcut spasmul plânsului.”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Citește și: Simona Gherghe compară prețurile din Grecia cu cele de pe litoralul românesc. Cât a plătit vedeta pentru un șezlong: „Mai ieftin ca Mamaia”

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Fabrica gigant din România de care s-a ales praful. Producea pe bandă rulantă și avea 23.000 de angajați. Astăzi, în locul perlei din industria românească se află un mall și un cartier de locuințe
Capital.ro
Vor PIERDE pensia. Se trimite document la Casa de Pensii. Termen, 30 septembrie
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
SE SCHIMBĂ LEGEA! Obligaţie nouă în grădiniţe şi şcoli, din septembrie
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Traian Băsescu revine. Manevră de milioane făcută de fostul președinte
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
CUTREMUR în SHWOBIZ! Alex Bodi și Ema Uta s-au ÎMPĂCAT?! Avem dovada incontestabilă că petrec iar clipe fierbinți împreună! FOTO
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Al doilea caz de infectare cu virusul West Nile, confirmat în România. Un pacient din Mureș a fost internat cu encefalită virală acută
Capital.ro
Statul a efectuat plățile. Ultimii bani, trimiși pe 30 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Fermierii afectați de secetă vor primi despăgubiri în luna octombrie
MediaFlux
ARMATA ROMÂNĂ face RECRUTĂRI! Cine sunt cei VIZAȚI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?