Cristina Șișcanu, ”plină de nervi” din cauza scandalului cu produsele Lidl aruncate la gunoi de către Sânziana Negru. ”Aia e risipă alimentară?”

Cristina Șișcanu sare în apărarea Sânzianei Negru, la mai bine de o săptămână de când influencerița a stârnit un adevărat scandal în mediul online. Iată ce părere are soția lui Mădălin Ionescu despre întregul circ mediatizat.
Filip Stan
02 aug. 2024, 17:20
Cristina Șișcanu, ”plină de nervi” din cauza scandalului cu produsele Lidl aruncate la gunoi de către Sânziana Negru. ”Aia e risipă alimentară?”

Cristina Șișcanu sare în apărarea Sânzianei Negru, la mai bine de o săptămână de când influencerița a aruncat la gunoi mâncarea pe care o promova.

Citește și Cristina Şişcanu s-a afişat într-un clip video fără sutien: „Nu aveam nevoie de el. Arăt superb aşa!”. Cum au reacţionat fanii FOTO + VIDEO

La mai bine de o săptămână de când Sânziana Negru şi iubitul ei, actorul Ştefan Floroaica, au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse alimentare nedesfăcute de la Lidl, imediat după ce au filmat un clip de promovare, Cristina Șișcanu a decis să intervină.

Prezentatoarea TV a sărit în apărarea cunoscutei influencerițe și și-a exprimat public susținerea, contestând reacțiile negative din partea publicului.

Cristina Șișcanu, plină de ”nervi”

Cristina Șișcanu sare în apărarea Sânzianei Negru, după ce influecerița a aruncat la gunoi o pungă plină cu alimente.

Pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu a declarat că nu o cunoaște personal pe Sânziana Negru și că nu are niciun interes personal în această situație, dar consideră inacceptabil ca aceasta să fie lăsată să facă față singură criticilor.

Ea a subliniat că oricare dintre influenceri ar putea fi în locul Sânzianei Negru și că produsele respective au fost folosite doar ca recuzită pentru filmare.

„Nu știu, nu o cunosc, nu știu ce fel de caracter are. Nu știu, nu cunosc. Cu mâna pe inimă spun că nu am niciun interes. Am văzut că nici măcar un influencer, nici măcar o colegă de breaslă nu a sărit în apărarea acestei femei. Vreau să le spun acestor influenceri că mâine pot să fie în locul Sânzianei Negru. Li se poate întâmpla și lor.

Nu este ok să rămânem indiferenți la o astfel de societate, la o astfel de situație sau la o astfel de reacție a societății. Nu este normal să rămânem indiferenți, că atâta timp cât suntem creatori de conținut, cât ne considerăm influenceri, trebuie să luăm atitudine în astfel de situații. Am văzut niște influenceri care i-au dat în cap prin diverse metode, o prostie”, a declarat Cristina Șișcanu, în mediul online.

În plus, a afirmat că orice altă acțiune, cum ar fi oferirea acelor produse altor persoane, ar fi putut fi interpretată negativ.

„Produsele au fost un fel de recuzită pentru filmare, punct. Dacă nu sunteți capabili să faceți diferența… acele produse însemnau o recuzită pentru filmare. S-a filmat cu ele! Dacă Sânziana Negru sau al iei iubit luat aceste produse și începeau să caute oameni cărora voiau să le ofere, pentru că ei poate erau sătui, oricum și acest gest ar fi fost interpretat.

Citește și Cristina Șișcanu, motivul absurd pentru care a vrut să divorțeze de Mădălin Ionescu: „E un subiect mai delicat. Discuția era destul de aprinsă”

Risipa alimentară este una și ceea ce s-a întâmplat e cu totul altceva. Sunt plină de nervi, plină de nervi că trăim într-o astfel de societate. Ce risipă alimentară a fost aia? Aia e risipă alimentară? Pe bune? S-a spus că mai bine se ducea și dădea unor copii săraci, poate au făcut și acte de caritate”, a spus Cristina Șișcanu, în mediul online.

@cristinasiscanu♬ sunet original – CristinaSiscanu

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce a pățit o româncă atunci când a ajuns la hotelul de 5 stele din Turcia. A plătit 3260 de euro pentru all inclusive, dar vacanța s-a transformat într-un coșmar: ”Nu mai ai ce să mănânci”
Capital.ro
Statul a efectuat plățile. Ultimii bani, trimiși pe 30 iulie. Românii să-și verifice contul
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
TAXĂ DE 464 DE LEI pentru acești români. Dacă nu o achiți, nu vei putea face asta!
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Harry și Meghan nu mai pot continua. Acesta este sfârșitul
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
CUTREMUR în SHWOBIZ! Alex Bodi și Ema Uta s-au ÎMPĂCAT?! Avem dovada incontestabilă că petrec iar clipe fierbinți împreună! FOTO
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Al doilea caz de infectare cu virusul West Nile, confirmat în România. Un pacient din Mureș a fost internat cu encefalită virală acută
Capital.ro
UE a dat ordin. Cadourile devin complet interzisă. Nimeni nu le va mai primi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Ministerul rus de Externe acuză YouTube de cenzură la ordinul Statelor Unite
MediaFlux
ARMATA ROMÂNĂ face RECRUTĂRI! Cine sunt cei VIZAȚI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?