Carmen Șerban, detalii secrete despre starea ei de sănătate! Care sunt lucururile la care a renunțat definitiv: „Am de lucrat și emoțional și psihic și medical”

Carmen Șerban a făcut istorie în ceea ce privește muzica de petrecere, însă viața ei s-a schimbat radical odată cu o serie de probleme de sănătate. Iată care sunt obiceiurile la care a fost nevoită să renunțe.
Alina Costache
02 aug. 2024, 21:12
Carmen Șerban, detalii secrete despre starea ei de sănătate! Care sunt lucururile la care a renunțat definitiv: „Am de lucrat și emoțional și psihic și medical”
Carmen Șerban, detalii secrete despre starea ei de sănătate! Care sunt lucururile la care a renunțat definitiv: „Am de lucrat și emoțional și psihic și medical”

Carmen Șerban, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România, se confruntă în prezent cu grave probleme de sănătate care i-au afectat profund viața și cariera. Recent, artista a decis să dezvăluie publicului dificultățile cu care se confruntă, după ce a fost copleșită de dureri persistente care au necesitat intervenții medicale și schimbări semnificative în stilul său de viață.

După ce durerile au devenit insuportabile și au început să-i limiteze capacitatea de a se mișca, Carmen Șerban a fost nevoită să își adapteze rutina zilnică. Viața de artist, care adesea este percepută ca fiind strălucitoare și lipsită de griji, ascunde de foarte multe ori provocări neprevăzute. Carmen Șerban a experimentat aceste dificultăți în mod direct, ajungând la punctul în care nu a mai putut să meargă fără ajutor, imediat după un concert. Deși i se recomandase să evite efortul fizic, artista a continuat să-și ajute colegii la montarea echipamentului înainte de spectacole, un lucru care, din păcate, a contribuit la agravarea stării sale.

Citește și: Carmen Șerban, eșec după eșec în dragoste: „M-a luat destinul și a dat cu mine de pământ”. Decizie drastică anunțată de artistă

Într-o încercare de a scăpa de stresul cotidian și a găsi un oarecare confort, Carmen Șerban a încercat să se relaxeze într-o vacanță. Din păcate, durerile persistente la genunchi i-au umbrit această experiență, iar la întoarcerea în România, artista a decis să consulte un specialist. Investigațiile, inclusiv un RMN, au relevat o problemă serioasă: meniscul ei era aproape rupt, având o fisură, și se acumulase lichid care trebuia îndepărtat.

Aflând că va fi necesar să folosească cârje pentru a se deplasa, Carmen Șerban a fost profund emoționată și copleșită de tristețe. Acceptarea unei astfel de condiții fizice reprezenta pentru ea o realitate dificil de îndurat, fiind departe de stilul de viață activ și dinamic la care era obișnuită. Aceste schimbări i-au adus nu doar un impact fizic, ci și emoțional, și a fost nevoie de multă putere interioară pentru a face față acestor provocări.

„După ce am plecat de la o nuntă am simțit că nu mai pot să calc pe picior din cauza genunchiul. Eu mai am prostul obicei să mai împing o boxă, să montez, îi ajut pe colegi. Eu nu am voie să fac efort încă de mică, că am probleme cu tendoanele. M-a durut foarte tare, apoi am plecat în Antalya în vacanță. Am stat acolo numai pe pastile și nimic nu-și făcea efectul. Mi-au făcut acolo niște masaje, când am venit am făcut un RMN și spunea că am un menisc rupt, e o fisură mare de e aproape rupt și un lichid la genunchi. Nu am mai avut probleme de genul ăsta, iar medicul când mi-a spus să-mi pun cârje, am început să plâng. Boala asta a venit că are să mă învețe ceva”, a povestit Carmen Șerban la Star Matinal.

Carmen Șerban consideră că boala a venit ca să o învețe ceva, existând o cauză ascunsă în acest sens. Artista afirmă că nu se prioritizează niciodată și preferă să rămână pe locul al doilea în favoarea celor dragi.

De când se confruntă cu problemele de sănătate a început să meargă mai des la biserică, atât la maslu, cât și la liturghie, să citească mai mult, să nu mai facă efort și a apelat la tratamente naturiste prin care să vindece simptomele sale. Carmen Șerban a început să lucreze atât emoțional, cât și medical, cu ajutorul personalului medical care o are în vizor.

„Eu cam pun frână la toate lucrurile bune pe care ar trebui să le trăiesc. Mereu amân pentru familie, pentru cei dragi, nu mă ajut pe mine. Am uitat să mă ocup de mine. În toată perioada asta am consultat medici, merg și la maslu, merg și la liturghie, mă împărtășesc, mă ung și cu chestii băbești la genunchi. În principal untul de bursuc este foarte bun. Eu cred în toate lucrurile la pachet că se pot rezolva. Am citit și dintr-o carte unde sunt scrise cauzele din care provin bolile, m-am regăsit acolo. Am de lucrat și emoțional și psihic și medical”, a mai spus Carmen Șerban.

Citește și: Carmen Șerban a recunoscut de ce nu s-a căsătorit până la 52 de ani: „Atât pot să spun”

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cinci zodii primesc tot de la Univers începând cu 3 august. Vine norocul triplu, lucruri minunate se vor petrece în viețile lor
Capital.ro
NU mai e necesar să meargă la ITP. RAR vine direct acasă
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
A murit Nicu Covaci. Fondatorul trupei Phonix avea 77 de ani
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
💣 de la ”Insula Iubirii”! Au divorțat, dar încă locuiesc împreună cu Tanța Blonda! 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Nicu Covaci a murit la vârsta de 76 de ani. Anunțul trist a fost făcut de membrii trupei Phoenix
Capital.ro
Doliu naţional în România! A murit Nicu Covaci, fondatorul Phoenix
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Novak Djokovici, la un pas de prima sa medalie de aur olimpică
MediaFlux
CUTREMUR în ALEGERILE din SUA! TRUMP, învins deja de KAMALA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?