Două zodii care pun mâna pe sacul cu BANI și NOROC! Horoscop luna august 2024. Previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscop august 2024. Astrele sunt extrem de jucăușe în această perioadă, iar evenimentele astrale se țin lanț! Iată care sunt cele două zodii care vor profita din plin de această perioadă.
Alina Costache
05 aug. 2024, 11:52
Două zodii care pun mâna pe sacul cu BANI și NOROC! Horoscop luna august 2024. Previziuni complete pentru toate zodiile
Două zodii care pun mâna pe sacul cu BANI și NOROC! Horoscop luna angust 2024. Previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscop august 2024.  August începe cu Luna Nouă în Leu pe 4 august, iar în aceeași zi Venus intră în Fecioară, îndemnându-ne să ne facem planuri pentru viitor.

Aceste planuri sunt esențiale, deoarece pe 5 august Mercur începe mișcarea retrogradă în Fecioară, tranzit care va dura până pe 28 august. Poți anticipa mesaje pierdute, întârzieri în călătorii și probleme tehnice, în special legate de telecomunicații.

Citește și: Horoscop special: TREI ZODII intră într-o eră mai norocoasă în august 2024

Intrarea lui Venus în Fecioară anunță începutul unei perioade astrologice complicate: Venus în Fecioară se află în opoziție cu Saturn în Pești și ambele formează aspecte dificile cu Marte și Jupiter în Gemeni. Toate planetele implicate în aceste aspecte sunt în semne mutabile, cunoscute pentru flexibilitatea și dualitatea lor. În august, vom fi trași în direcții multiple, așa că cea mai bună abordare este să nu ne așteptăm la rezultate clare, ci să acceptăm totul așa cum vine. Această energie va atinge un apogeu pe 19 august, odată cu Luna Plină în Vărsător. Luna Plină aduce efecte pozitive, clarificând informațiile confuze, depășind zgomotul de fundal și ajutându-ne să găsim soluții aparent simple, dar esențiale pentru viitorul nostru personal și colectiv.

Horoscop august 2024. Predicții complete

Berbec

Sezonul Leului este pentru tine una dintre cele mai romantice perioade ale anului, dar din pacate este imposibil sa petreci aceasta luna intr-o stare de beatitudine alaturi de persoana iubita. Ai mult prea multe lucruri de facut! Desi esti foarte ocupata, este important ca atunci cand ai putin timp liber sa-l dedici odihnei. Planurile tale pot fi date peste cap de Mercur retrograd, in perioada 5-28 august, cand te poti confrunta cu intarzieri si dificultati in organizarea programului.
Luna plina din Varsator, de pe 19 august, ar putea sa-ti aduca unele vesti neasteptate cu privire la finante. Ai putea chiar sa primesti un bonus sau o marire de salariu.

Taur

Luna aceasta simti ca ai parte de numeroase oportunitati, insa nu ai suficienta energie pentru toate. Cere ajutorul atunci cand simti ca nu te descurci singura. Sunt multi oameni in preajma ta care sunt dispusi sa te ajute. Mercur retrograd te indeamna sa reevaluezi unele intalniri sau relatii efemere din trecut. Dar nu uita: doar pentru ca iti reamintesti de un fost iubit nu este neaparat un semn ca trebuie sa reluati legatura.
Inca din primavara acestui an ai incercat sa gasesti modalitati de a-ti creste veniturile si resursele, iar acum este momentul sa faci unele investitii pe termen lung. Inainte de a face o achizitie importanta pe 14 august, asigura-te ca nu actionezi din impuls sau plictiseala.

Gemeni

Tranzitele astrale ale lunii august te aduc in centrul atentiei. Luna asta esti personajul principal! Finalul verii este intotdeauna o perioada aglomerata pentru tine, dar in acest an programul tau este plin nu doar cu petreceri aniversare. Singurul lucru care lipseste este conexiunea cu persoanele dragi si timpul petrecut in liniste alaturi de cei care conteaza cu adevarat pentru tine. Daca esti singura, o persoana care face parte deja din grupul tau isi va dori sa petreceti timp impreuna, doar voi, in jurul datei de 15 august.
Luna plina din Varsator, de pe 19 august, iti ofera oportunitatea de a castiga mai multi bani, dar nu neaparat din domeniul in care activezi.

Horoscopul dragostei pentru luna august 2024. Leii si Fecioarele vor fi in al noualea cer

Rac

Desi ti-ai facut un plan clar pentru luna august, trebuie sa stii ca pana si cel mai bine organizat calendar poate sa fie dat peste cap in aceasta perioada. Ceea ce credeai ca este o vacanta s-ar putea sa se transforme de fapt intr-o intalnire de afaceri foarte importanta. Si ceea ce credeai ca este o intalnire de afaceri ar putea sa devina o petrecere. Cel mai important este sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care le poti controla, precum exercitii si alimentatia sanatoasa. Daca esti singura, ai sansa de a intalni o persoana interesanta, dar nu in mediul tau obisnuit, ci numai daca iesi din zona de confort. Ai oportunitatea de a castiga mai multi bani in jurul datei de 18 august.

Citește continuarea AICI

Citește și: Horoscop 6 august 2024. Ziua în care norocul copleşeşte multe zodii

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De ce să ții valiza în cadă după ce te cazezi la hotel. Explicația te va surprinde cu siguranță
Capital.ro
Se confiscă toți banii. Rămâi pe loc fără cont bancar: Statul a demarat procedura
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Ministerul Justiţiei, anunț MAJOR. Acești români vor primi vouchere de 4.000 de euro
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Dorian Popa ar putea să se lase de cântat. Cât câștigă artistul din muzică
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
💣 în showbiz! Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au divorțat după 7 ani de mariaj!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Rămâi cu ZERO lei pe card. Alertă pentru românii cu bani la bancă. Să nu răspunzi!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
"A băgat în pământ un suflet nevinovat" - Bunicul băiețelului ucis în accidentul din Pantelimon, declarații cutremurătoare
substantial.ro
Bărbat din Bistriţa-Năsăud şi-a incendiat familia în urma unui conflict cu soţia
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!