Ce e apărut pe pagina de Instagram a lui Adrian Elicopter de Luptă, după ce a fost dat afară de la Academia de Poliție

Adrian Elicopter de luptă este unul dintre cei mai urmăriți influenceri în prezent, însă vestea că a fost exmatriculat de la Academia de Poliție a lăsat un gust amar în rândul urmăritorilor săi.
Alina Costache
05 aug. 2024, 13:44
Ce e apărut pe pagina de Instagram a lui Adrian Elicopter de Luptă, după ce a fost dat afară de la Academia de Poliție
Ce e apărut pe pagina de Instagram a lui Adrian Elicopter de Luptă, după ce a fost dat afară de la Academia de Poliție

Adrian Elicopter de Luptă este extrem de popular pe rețelele de socializare, adunând de-a lungul timpului numeroși urmăritori. Acesta a devenit și mai popular odată cu apariția în emisiunea lui Selly, Buzz House, dar și în filmul cu același nume. Se pare totuși că faima nu îi poate aduce mulțumire pe toate planurile, deoarece, de curând, a împărtășit cu fanii săi vestea că a fost exmatriculat de la Academia de Poliție.

Citește și: Petrecere cu manele, lăutari și dedicații de ziua lui Adrian Elicopter! A sărutat-o pasional pe Iorga, iubita lui, și s-a îmbătat alături de Selly și Costeluș de la Clejani!

După ce Adrian Elicopter de Luptă fost exmatriculat de la Academia de Poliție, reacțiile nu au întârziat să apară, iar postarea sa a strâns numeroase comentarii. Poate cel mai interesant comentariu este acesta:

„Nu știu cum să-ți spun, este strict părerea mea, dar la începuturile tale pe social media păreai un tip foarte fain, un tânăr mișto cu un vis de a ajunge polițist.

Doar că în ultimul an am observat că ceva s-a schimbat la tine, te-am văzut mai arogant, frustrat și mai agresiv cu persoanele din jurul tău, ceea ce m-a făcut să-mi schimb părerea. Toți avem probleme, certuri și neînțelegeri, însă trebuie să le luăm mai ușor.

Mi s-a părut că ai ajuns în punctul în care te crezi invincibil, iar ce ți s-a întâmplat e dovada că poți să ți-o iei și peste nas și să cazi, pentru simplul fapt că nu ți-ai lăsat acasă convingerile și acțiunile mai mult sau mai puțin toxice, crezând că ești buricul pământului.

Un alt lucru este legat de unii susținători care nu reușesc (nici nu încearcă) să aibă o gândire critică pe internet, care nu știu să facă diferența între comportamentul de domn și cel de huligan, aceștia abia așteptând un video despre un scandal în care ești implicat (bătăi, certuri, polemici etc.) unde era clar că nu aveai dreptate.

Imaginea asta ți-ai făcut-o singur, din păcate. Probabil această întâmplare te va face să reconsideri acțiunile și deciziile pe care le-ai luat.

Mi se pare că ai renunțat la demnitate și la integritate alegând scandalurile pe internet decât să îți vezi și de școală, și de promovarea unor idei sănătoase și de bun gust către sutele de mii de tineri care te urmăresc. Iar pentru acești tineri (mă număr printre ei) le doresc să urmeze pacea, unitatea, încrederea și binefacerea.

Să vorbești frumos și să-i respecți pe cei din jur dovedește că tu te respecți pe tine, iar în cazul în care ți se face o nedreptate să iei calea amabilă/legală în locul scandalului televizat.

În acest moment nu mi se pare că ți s-a creat o nedreptate, ci s-a ivit consecința acțiunilor din trecut. Îți urez sincer multă baftă în continuare în ceea ce vrei să faci, însă ai grijă că nu ești singur pe pământ și întotdeauna poate apărea cineva mai puternic care să te-ntoarcă la 180 de grade. Iar pentru tineri, aveți grijă ce caractere doriți să vă dezvoltați, pentru că acestea vor fi cu voi toată viața și vă vor urca sau vă vor dărâma. Mult succes!”, i-a scris un internaut lui Adrian Elicopter de Luptă.

Citește și: Adversar groaznic pentru FCSB în play-off-ul din Champions League. Ghinion teribil pentru campioana României

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Țara care nici nu vrea să audă de animalele din România. A interzis total importul
Capital.ro
Se confiscă toți banii. Rămâi pe loc fără cont bancar: Statul a demarat procedura
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
AVERTISMENT pentru toți românii cu bani pe card. NU MAI FACEȚI ASTA!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Viața la bloc. Doar Ceaușescu mai făcea așa ceva. Măsură intră în vigoare azi, 5 august
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
💣 în showbiz! Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au divorțat după 7 ani de mariaj!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Rămâi cu ZERO lei pe card. Alertă pentru românii cu bani la bancă. Să nu răspunzi!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Companie chineză lansează primul set de sateliți pentru megaconstelația de telecomunicații
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!