Horoscop special: DOUĂ ZODII care vor experimenta abundența în luna august 2024. Vine energie cosmică benefică

Astrologia lunii august 2024 promite un spectacol memorabil pentru noi. În ciuda planetelor mutabile în aspecte provocatoare, două zodii vor putea folosi această energie în avantajul lor și vor experimenta abundența pe care o merită.
Filip Stan
06 aug. 2024, 06:37
Horoscop special: DOUĂ ZODII care vor experimenta abundența în luna august 2024. Vine energie cosmică benefică

Horoscop special: Acțiunea se intensifică cu cuadratura dintre Jupiter și Saturn pe 19 august, care va fi punctul culminant al lunii. Soarele va intra în Fecioară pe 22 august, Mercur își va relua mișcarea directă pe 28 august și Venus va intra în Balanță pe 29 august. Schimbările din ultima săptămână a lunii ne vor ajuta pe toți să revenim pe drumul cel bun și să începem proaspăt, cu mai multă înțelegere și creștere.

În ciuda acestei energii provocatoare, două zodii vor experimenta abundență în august 2024

Horoscop special: Leu
Luna august îți poate oferi mai mult control cu Soarele în zodia ta pentru primele două săptămâni, permițându-ți să reflectezi asupra relațiilor tale prin energia Lunii Pline și să te reconectezi cu energia ta creativă când Luna Nouă a fost în semnul tău pe 4 august.

Poți începe să pui la îndoială tipurile de oameni pe care îi permiți în viața ta datorită tranzitului lui Mercur retrograd (începând cu 5 august) pe parcursul lunii, mai ales când Mercur revine în semnul tău pe 14 august. Totuși, Mercur în Leu poate aduce o perioadă de vindecare și reconciliere. Ești capabil să vezi imaginea de ansamblu și să observi cum relațiile tale personale par să se îmbunătățească.

Tranzitul lui Jupiter în Gemeni continuă să te facă un jucător de forță deoarece te poate ajuta să-ți consolidezi cercul social și abilitățile de networking în sectorul carierei sau academic.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Patru zodii afectate de Mercur Retrograd: „Ar fi mai bine să tragă de ti

Lucrezi din greu prin aceste tranzite și, odată cu intrarea lui Venus în Fecioară din 4 august, aceasta poate aduce lucruri noi în casa ta de posesiuni și finanțe. Ești capabil să faci planuri bune cu energia Mercuriană în plină forță, dar ai grijă să nu te lași dus de val cu cheltuielile odată ce opoziția lui Saturn și cuadratura lui Marte la Venus apar. Cu toate acestea, aceste tranzite solicită răbdarea și concentrarea noastră, ceea ce se aplică majorității aspectelor din viața ta.

Luna Plină va intra în semnul Vărsătorului pe 19 august, făcând o opoziție cu semnul tău și aducând atenția înapoi asupra independenței tale și a conceptului de dragoste pentru tine. Tranzitul poate aduce surprize și revelații care te pot ajuta să-ți schimbi planurile sau să le îmbunătățești odată ce Mercur își reia mișcarea directă pe 28 august.

 

Horoscop special: Scorpion
Luna august aruncă o lumină asupra talentelor pe care le-ai dezvoltat în ultimii ani. Șederea lui Saturn în Pești ți-a permis să-ți transformi etica muncii, care ar putea fi recunoscută în această perioadă. Sezonul Leului va fi o oportunitate excelentă de a primi laudele pe care le meriți, dar mai sunt încă multe sarcini de realizat pe parcursul lunii.

Cu Luna Nouă în Leu și Venus în Fecioară din 4 august, te adaptezi la o energie nouă care îți va permite să continui pe calea succesului. Te poți simți ca un vizionar în această perioadă, luând lucrurile pas cu pas pentru a-ți transforma visele în realitate. Profesionalismul tău s-a transformat în timpul tranzitului lui Saturn în Vărsător și acum, cu Saturn în Pești, primești sprijinul și încrederea necesară. Marte și Jupiter în Gemeni te vor face să te simți ca un războinic.

Aceste PATRU ZODII vor simți cel mai INTENS retrogradul lui Mercur din august 2024

Chiar și atunci când lucrurile par de neatins, te simți optimist și încrezător în abilitățile tale de a câștiga și de a depăși orice obstacole care apar în calea ta. Ești o forță de neoprit în timpul sezonului Leului și, odată cu intrarea Soarelui în Fecioară pe 22 august, vei vedea cum continui să-ți țese povestea cu mai multe realizări și victorii triumfătoare.

Așteaptă-te ca cercul tău de prieteni să se extindă, deoarece tranzitele ar putea aduce și persoane noi, mai ales cu Venus în Fecioară pentru majoritatea lunii. Poți aștepta ca august să-ți aprindă viața socială, să-ți îmbunătățească perspectivele de carieră și să revendici mai multe victorii. Te conectezi la energia Leului în forță în această lună, permițându-ți să-ți revendici tronul.

Mai multe detalii pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Uluitor! O româncă, Maria Fumea, a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie
Capital.ro
Mașinile care sunt INTERZISE. Legea din România nu-ți permite. Se dau amenzi uriașe
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Va CREȘTE impozitul pe proprietate! Ministerul Finanțelor vrea să implementeze un nou mecanism de calcul
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Cinci secrete ale aplicației Waze care îți pot face viața mai ușoară la volan
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Anunță o lună august ISTORICĂ în România
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cine sunt pensionarii care pot beneficia de pensia socială. Documentele pe care românii trebuie să le depună pentru a primi un astfel de ajutor
Capital.ro
S-a dat ordinul în toate țările UE, săptămâna aceasta. Șoferii vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Cum evaluăm și deosebim nevii pigmentari de melanom: sfaturi de la Dr. Rodica Badea
MediaFlux
UCRAINA BAGĂ ROMÂNIA în RĂZBOI! ALERTĂ la nivel EUROPEAN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!