Andreea Bălan simte că a înflorit datorită relației cu Victor Cornea, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea după divorțul de George Burcea: „Suntem făcuți unul pentru celălalt”

Andreea Bălan s-a liniștit și regăsit emoțional de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu tenismenul Victor Cornea, mai tânăr decât ea cu 10 ani.
Irina Dumitrescu
06 aug. 2024, 13:42
Andreea Bălan simte că a înflorit datorită relației cu Victor Cornea, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea după divorțul de George Burcea: „Suntem făcuți unul pentru celălalt”
Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată în brațele lui Victor Cornea

Andreea Bălan și tensimneul Victor Cornea sunt împreună de un an și se bucură din plin de tot ceea ce trăiesc. Cântăreața a povestit cât de bine se completează cu iubitul ei și a dezvăluit că întotdeauna s-a văzut alături de un bărbat mai tânăr.

„Eu întotdeauna am vizualizat că o să fiu cu un bărbat mai tânăr. Eu nu mă simt de vârsta pe care o am în buletin. Mi se pare că nici nu arăt și n-am nicio legătură cu vârsta mea. Eu sunt foarte copilăroasă. Sunt împărțită. Am partea asta matură, dar emoțional sunt pe la 20 de ani. Noi atragem în funcție de vibrația noastră și de energia pe care o emitem. Mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt și știm clar că vom rămâne împreună. Dacă energia mea este foarte tânără și fresh, normal că m-a atras un partener mai tânăr. E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere!”, a mărturisit Andreea Bălan la Fresh by Unica.

Citește și: Mădălin Ionescu, în vacanță pe banii Cristinei Șișcanu: ”Nu este singura vacanță din această vară plătită aproape integral de soția mea”

Artista s-a schimbat mult de când este împreună cu Victor și se bucură de susținerea lui pe toate planurile. Faptul că tenismenul se înțelege foarte bine cu fetițele pe care le are din relația cu George Burcea îi umple inima de bucurie Andreei Bălan, care se simte acum împlinită din toate punctele de vedere. Liniștea din viața ei o ajută să fie încrezătoare pe viitor.

„E foarte important să îți găsești menirea în viață. Nu ai cum să vizualizezi decât ce urmează să ți se întâmple cândva, la un timp divin… Tu, ca femeie, trebuie să fii în energie masculină ca să poți să răzbați. Eu m-am format să fiu destul de agresivă și să îmi cer lucrurile cu agresivitate, nu cu diplomație pentru că tu reușești să ajungi  să te conectezi cu cineva doar la nivelul la care te conectezi cu tine. Fetiță din tine, fetița din mine, întotdeauna vrea să demonstreze tatălui  că a reușit! Noi nu suntem învățați de mici cu fericirea, cu iubirea, cu liniștea. Contează foarte mult să ai liniște acasă ca să poți  să ai succes!”, a mai adăugat Andreea Bălan.

„Abia când vezi că viața ți se schimbă în bine, abia atunci îți dai seama cu adevărat că tu i-ai iertat pe oamenii care ți-au greșit”, a mai spus vedeta.

Citește și: Simona Halep, escapadă romantică alături de „regele mezelurilor”? Sportiva ar fi pus mâna pe milionarul mai mare decât ea cu 25 de ani

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele mai avantajate zodii până pe 23 august. Vești bune, bani și fericire pentru 4 nativi
Capital.ro
Românii PIERD BANII. Ajutorul de care au maximă nevoie: Rușine națională!
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
CUTREMUR PUTERNIC ÎN ROMÂNIA în urmă cu scurt timp. Anunțul făcut de INFP
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Tricoul, obligatoriu în afara plajei. Te amendează pe loc, s-a dat Ordonanță
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Oana Niculescu Mizil, transformată TOTAL de când e o femeie singură! A rupt plaja-n două când s-a ridicat de pe şezlong
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Când vor intra pensiile recalculate pe card! Data la care se livrează pensiile în luna septembrie
Capital.ro
S-a dat ordin la nivel național până pe 11 august. Poliția Română avertizează conducătorii auto
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Adrian n-a mai apucat să se însoare! Cine e, de fapt, jandarmul mort în accidentul din Cluj
substantial.ro
Cel puțin cinci persoane rănite într-un atac cu rachetă Iskander în Harkov
MediaFlux
PENSIONARII care vor pierde BANI de la 1 septembrie LA RECALCULARE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!