Exclusiv / Medana Oprea, reușită după reușită. Soția lui Alin Oprea este în culmea fericirii. ”Femeia la care am visat toată viața” FOTO + VIDEO

Alin Oprea are toate motivele să fie mândru de soția sa. Medana Oprea bifează reușită după reușită.
Alina Costache
06 aug. 2024, 14:45
Exclusiv / Medana Oprea, reușită după reușită. Soția lui Alin Oprea este în culmea fericirii. ''Femeia la care am visat toată viața'' FOTO + VIDEO

Medana Oprea strălucește nu doar în plan personal, ci și în cel profesional. Soția lui Alin Oprea este o femeie foarte ambițioasă și reușește tot ce-și pune în minte.

Femeie de succes, mamă devotată și soție extrem de iubitoare. Așa este Medana Oprea, însă frumoasa soție a lui Alin Oprea nu s-a mulțumit doar cu atât. O fire extrem de ambițioasă, Medana și-a mai împlinit un vis, toamna trecută. Chiar în ziua nunții cu Alin Oprea, și a lansat primul ei volum de poezii.

Și pentru că un asemenea talent trebuie admirat, prețuit și apreciat, oamenii de cultură au pus imediat ochii pe ea, iar frumoasa Medana Oprea a avut parte de un moment excepțional, weekendul trecut, atunci când a fost premiată pentru debutul în poezie.

Într-un interviu în exclusivitate pentru RomâniaTV, Medana Oprea a vorbit despre emoțiile avute, dar și despre bucuria imensă care i-a marcat sufletul.

Weekend-ul trecut am avut bucuria și marea surpriză să fiu premiată pentru cel mai bun debut în poezie, al volumului meu, Povestea Eternei Iubiri, la Gala Elite Hub Awards, organizată de frumoasa Cătălina Maria Gheorghe.

Alături de mine au fost prezente fiica mea minunată, Daria, și prietenele mele de suflet, artista Cristina Văidean, Sonia Trifan, care a fost la rândul ei premiată pentru cel mai bun designer român al anului 2024, Monik Styles, premiată pentru cel mai bun hair stylist al anului 2024, Jasmin, premiată pentru cea mai bună dansatoare de show oriental, Loredana Voicu din Buzău, premiată pentru cel mai bun make ap artist cu cea mai rapidă ascensiune, Cornelia Ionescu, premiată pentru cel mai bun jurnalist din mediul online”, a spus Medana Oprea.

Premiat a fost și Alin Oprea, îndrăgitul nostru artist, una dintre cele mai bune voci pe care România le-a avut vreodată. Medana este cum nu se poate mai mândră de bărbatul care i-a schimbat viața.

Iar soțul meu, Alin Oprea, a fost premiat pentru întreaga sa carieră artistică, dar, din păcate, el nu a putut fi prezent la acest eveniment, având un concert exact în aceeași zi în care a avut loc premierea. La acest eveniment au fost prezente personalități importante din televiziune și presa scrisă, artiști consacrați și antreprenori de succes. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce primesc de la viață și binecuvântată cu prietene speciale, precum cele enumerate mai sus. Sonia Trifan este pentru mine sora pe care mi-am dorit-o mereu. Sunt mândră și bucuroasă de realizările prietenelor mele, le felicit din suflet și sunt onorată că eu, la rândul meu, fac parte din rândul femeilor de succes. Am parte de iubirea, aprecierea și susținerea unor oameni absolut minunați, iar asta este binecuvântarea vieții mele.

Mulțumesc din suflet copiilor mei, Darius și Daria, soțului meu, Alin Oprea, și surorii mele de suflet, Sonia Trifan, pentru toată susținerea și devotamentul lor. Îi mulțumesc din suflet doamnei organizator Cătălina Maria Gheorghe, pentru invitație și pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Cu oameni ca ea, putem cuceri lumea”, a spus Medana Oprea în exclusivitate pentru RomâniaTV.

Mândru de reușita soției sale este și Alin Oprea, care a transmis un mesaj emoționant în urma reușitei Medanei.

Fata din vis! Femeia la care am visat toată viața. Mândru de tine, iubita mea. Doamnelor și domnilor, astăzi avem plăcerea de a recunoaște talentul și realizările unei personalități remarcabile, Medana Oprea. Cu o carieră impresionantă de 20 de ani în domeniul imobiliar și un debut literar strălucitor, Medana ne demonstrează că pasiunea și determinarea pot deschide noi orizonturi.

Născută la Cluj-Napoca, Medana a studiat actoria la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică “Octavian Stroia”. A continuat cu studii superioare la Universitatea Babeș-Bolyai în Istorie și Relații Internaționale, iar ulterior în Psihologie și Pedagogie. Din 2004, a fondat și administrat cu succes propriile societăți în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor, gestionând proiecte de mare anvergură.

În 2019, și-a descoperit pasiunea pentru scrierea creativă, culminând cu publicarea volumului de poezii „Povestea eternei iubiri” în 2023, oferind o incursiune sensibilă și profundă în universul emoțional al autoarei.

Frumoasa Medana Oprea este o combinație de sensibilitate și putere, un adevărat exemplu de inspirație și succes. O felicităm pentru debutul literar remarcabil și îi urăm mult succes în continuare. Felicitări, Medana Oprea”, a scris Alin Oprea pe Facebook.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele mai avantajate zodii până pe 23 august. Vești bune, bani și fericire pentru 4 nativi
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe vehicule. Guvernul a dat ordin. Amenzi din 1 septembrie
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
CUTREMUR PUTERNIC ÎN ROMÂNIA în urmă cu scurt timp. Anunțul făcut de INFP
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Tricoul, obligatoriu în afara plajei. Te amendează pe loc, s-a dat Ordonanță
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Oana Niculescu Mizil, transformată TOTAL de când e o femeie singură! A rupt plaja-n două când s-a ridicat de pe şezlong
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Când vor intra pensiile recalculate pe card! Data la care se livrează pensiile în luna septembrie
Capital.ro
Românii PIERD BANII. Ajutorul de care au maximă nevoie: Rușine națională!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Alertă epidemiologică: Virusul Oropouche amenință țările din America Centrală și de Sud
MediaFlux
PENSIONARII care vor pierde BANI de la 1 septembrie LA RECALCULARE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!