EXCLUSIV Detalii incendiare, ce scrie în rechizitoriul Marinei Pandarof, cunoscută ca „blonda lui Coldea”

Avem rechizioriul dosarului de droguri în care pion cheie este blonda lui Coldea! Farfurii cu cocaină, carduri cu care se portionau stupefiantele și plicuri suspecte. Ce au găsit la percheziții în casa Marinei Pandarof.
Filip Stan
06 aug. 2024, 21:17
EXCLUSIV Detalii incendiare, ce scrie în rechizitoriul Marinei Pandarof, cunoscută ca

Dosarul Marinei Pandarof începe pe data de 24 noiembrie 2021 în urma unei autosesizări a DIICOT. Mai exact, secția de combaterea traficului de droguri s-a autosesizat cu privire la faptul că mai multe persoane neidentificate din București și Slatina vând cocaina și alte droguri de mare risc unui număr mare de narcotraficanți.

Pe data de 14 decembrie 2021 a început, oficial, urmărirea penală in REM cu privire la infracțiunea de trafic de droguri de risc și mare risc.

Pe data de 3 ianuarie 2022 s-a dispus extinderea urmăririi penale in REM față de alte persoane cu privire la infracțiunile de trafic de droguri de mare risc și deținere ilegală de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

În data de 23 februarie 2022 a fost prins în flagrant delict cărăușul, o persoană neidentificată de sex masculin, cel care deținea asupra lui cantitatea de 2,38 grame de cocaină în trei punguțe de culoare albastră.

„În data de 23.02.2022 s-a procedat la prinderea în flagrant – delict a inculpatului I2, ocazie cu care acesta a fost depistat că deținea asupra lui cantitatea de 2.38 grame cocaină, în 3 punguțe de culoare albastră”

Drogurile erau destinate lui Marius Cătălin Ușurelu, fostul director al companiei de apă din Slatina. Ele erau furnizate de Marina Pandarof în schimbul sumei de 2000 RON, sumă transferată prin transfer bancar.

„În data de 23.02.2022, inculpatul I 3 a plătit, prin transfesr bancar, suma de 2000 lei inculpatei I 1, pentru un numir de 3 (trei) punguțe de cocaină (2,38 grame), iar ulterior, conform înțelegerii dintre aceștia drogurile au fost remise coinculpatului I 2, care urma să le transporte din București până în orașul Slatina, jud. Olt și să le înmâneze primului menționat.”

Polițiștii l-au prins pe cărăușul drogurilor într-o zonă de lux, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei cu o cantatitate considerabilă de cocaină. Ca să se salveze, el a turnat-o pe Maria Pandarof.

RECHIZITORIUL BLONDEI LUI COLDEA
Astfel, în jurul orei 20.15, pe str. ……., în apropierea restaurantului ………. din sectorul 1 București a fost observat autoturismul …………..care a staționat și din acesta a coborât o persoană de sex femeiesc, identificată în persoana inculpatei. Autoturismul menționat și-a continuat deplasarea până pe B-dul ………., unde a fost oprit, ocazie cu care a fost identificat șoferul acestuia in persoana inculpatului I 2. La solicitarea ofilerilor de poliție, susnumitul a scos din torpedoul autotursimului 3 (trei) punguțe ambalate în folie de culoare albastră, care conțineau un praf alb.

EXCLUSIV Droguri, sex şi mafie politică. Stenograme INCENDIARE cu blonda lui Coldea, Marina Pandarof: „Hai și pune-mi și mie cinci milioane, că n-am niciun ban!”

Drogurile trebuiau livrate la Marius Cătălin Ușurelu în Slatina a doua zi după flagrant. Rechizitoriul în cazul Marinei Pandarof, acuzată de trafic de droguri de mare risc, mentionează și ce a fost găsit în casa blondei lui Coldea: droguri pe care le consuma din farfurie si le poționa cu ajutorul cardului bancar.

RECHIZITORIUL BLONDEI LUI COLDEA
„De la locuința I 1 au fost ridicate: o farfurie de culoare albă, pe care se afla un praf de culoare albă, o punguță din plastic tip zipp, ce conținea o substanță pulverulentă de culoare albă, un card bancar emis de…. ce prezenta urme de substanță și un obiect de mici dimensiuni de culoare roșie, din metal, ce prezenta urme de materie.”
Probele găsite în casa Marinei Pandarof au fost analizate în laboratorul de specialitate iar rezultatele sunt consemnate în rechizitoriu.

 RECHIZITORIUL BLONDEI LUI COLDEA
– proba nr. 1: 0,31 grame pulbere care conține Cocaină, alpha-PHlP, Cofeină, Fenacetină și Benzocaină;
– proba nr. 2: 0,57 grame pulbere care conține Cocaină, alpha-PHlP, Cofeină, Fenacetină și Benzocaină;
– proba nr. 3: un card pe care s-au pus în evidență Cocaină , alpha-PHlP, Cofeină, și Benzocaină;
– proba nr. 4: un tub metalic în care s-au pus în evidență Cocaină, alpha-PHlP, Cofeină, și Benzocaină;
Abia 7 luni mai târziu se ia o primă și singura măsura în cazul Marinei Pandarof. Pe 6 octombrie 2022 s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, doar până pe data de 04.12.2022. Măsura care probabil nu a încurcat-o prea mult pe blonda lui Coldea, avea sa scape de dat cu subsemnatul la politie în timp ca să petreacă liniștită sărbătorile de iarnă.

Florin Coldea și jurnalista Anca Alexandrescu, dialog incendiar în aeroport. Adevărul despre gașca cu care a petrecut fostul șef al SRI la Untold Dubai

In același dosar este mentionat în rechizitoriu o tanara, numita suspecta 1. Nu se stie daca aceasta este sora Marinei Pandarof sau una din escortele care lucrau in rețeaua blondei. Căci se știe, Marina Pandarof conducea o rețea de prostituție care avea ca abonați oameni de la vârful statului. Pentru a-și întreține clienții și a se asigura de fidelitatea lor, Pandarof organiza din când în când adevărate orgii la care servea droguri. Ce nu știau clienții care îi picau în mreje este că toate aceste aventuri ale lor erau filmate și înregistrate. Ca și in cazul Marinei Pandarof în casa misterioasei suspecte au fost găsite stupefiante.
– proba nr. 1: o farfurie pe care s-a pus în evidență Cocaină:
– proba nr. 2: un card pe care s-a pus în evidență Cocaină
– proba nr. 3: o farfurie pe care s- au pus în evidență Cocaină, alpha-PHIP, Cofeină și Benzocaină;
– proba nr. 4: un card pe care s-au pus în evidență Cocaină alpha-PHlP. Cofeină și Benzocaină;
– proba nr. 5: o punguță în care s-au pus în evidență Cocaină și Cofeină


Misterioasa suspectă din rețeaua blondei lui coldea le-a spus procurorilor că ea consuma droguri. Așa scapă de dosar iar în cazul ei se dispune clasarea:

RECHIZITORIUL BLONDEI LUI COLDEA
“Față de suspecta S 1 urmează a se dispune clasarea cauzei sub aspectul infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, motivat de faptul că nu au rezultat probe certe, care să ateste materializarea unui act de de deținere de droguri de mare risc în vederea traficării.”

Marina Pandarof este cunoscută ca omul de legatură al lui Coldea cu Albania și țările arabe. Florian Coldea și-a întins caracatița în Albania și cu ajutorul ei. Interpus a fost Dorian Ducka, investitor imobiliar cu puternice legături mafiote. Cu ajutorul lui, Cartelul Sinaloa a format o alianță cu mafia albaneză, în urma căreia traficanții mexicani au început să spele sume uriașe de bani în Albania. Ducka avea afaceri nu doar cu cartelul mexican ci și cu Marina Pandarof, matroana celebrei rețele de droguri din România.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât costă să urci și să cobori cu telecabina din Bușteni la Babele. Mai ieftină e o noapte de cazare la munte: ”Se acceptă și plata cu credit?”
Capital.ro
S-a dat ordinul de la UE. A intrat în vigoare obligatoriu și în România. S-a pus limită
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Erori în deciziile de recalculare. Începe calvarul pensionarilor
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Gică Hagi, bunic?! Soția lui Ianis dă semne că așteaptă barza
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Câte grame de aur conține, de fapt, o medalie de aur de la JO 2024! Elementul care i-ar putea ridica valoarea, în timp, este o bucată din Turnul Eiffel
Capital.ro
Cutremur pentru Elena Udrea. Motivul real al condamnării: Credeau că...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Liderul Hamas Ismail Haniyeh asasinat la Teheran de agenți recrutați de Mossad
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!