Zodia care este dată peste cap de Mercur retrograd! Daniela Simulescu despre nativii care au lecții de învățat

Daniela Simulescu a dezvăluit care este zodia care va fi dată peste cap de Mercur retrograd. Această perioadă va fi una extrem de intensă pentru acești nativi.
Alina Costache
06 aug. 2024, 22:24
Zodia care este dată peste cap de Mercur retrograd! Daniela Simulescu despre nativii care au lecții de învățat
Zodia care este dată peste cap de Mercur retrograd! Daniela Simulescu despre nativii care au lecții de învățat

Daniela Simulescu, detalii surprinzătoare despre Mercur retrograd. Pentru persoanele născute sub semnul zodiei Rac, luna septembrie se preconizează a fi una deosebit de intensă și provocatoare. În această perioadă, retrogradarea lui Pluto, care se va regăsi din nou în casa a 7-a a horoscopului vostru, va pune în prim-plan aspectele legate de viața voastră partenerială. Această mișcare astrală va face să iasă la suprafață și să fie reevaluate problemele și evenimentele semnificative din intervalul 2008 până în prezent. Se anunță o etapă dificilă pentru nativii și nativele din zodia Rac, însă, dacă veți aborda aceste provocări cu o atitudine constructivă și adaptabilă, există șansa de a obține câteva beneficii importante la finalul acestui proces.

Citește și: Horoscop Mercur retrograd. Daniela Simulescu dezvăluie ce îi așteaptă pe nativii din zodiac în perioada următoare

În perioada 5-15 august, retrogradarea lui Pluto va începe să influențeze casa a 3-a a horoscopului vostru, ceea ce va aduce la suprafață conversații vechi și reluarea unor discuții cu persoane importante din trecutul vostru. Aceasta va include întâlniri neașteptate cu foști colegi, prieteni sau cunoștințe pe care nu le-ați mai văzut de mult timp, oferindu-vă ocazia de a clarifica situații neterminate și de a rezolva probleme rămase nerezolvate.

„Ce avem aici de menționat? Avem de menționat faptul că voi vă pregătiți pentru o lună septembrie foarte intensă. Pluto se va întoarce în casa a 7-a, deci gândiți-vă la tot ce s-a întâmplat în viața voastră partenerială din 2008 până în prezent, pentru că am impresia că această retrogradare va aduce în prim-plan evenimente din acea perioadă. Prima fază a retrogradării, din 5-15 august, se va desfășura în casa a 3-a. Veți relua discuțiile cu anumite persoane importante pentru voi, persoane la care nu v-ați fi gândit. Poate că vă veți întâlni, pe neașteptate, cu un coleg, fost coleg sau cineva din trecutul vostru. Prima fază a retrogradării va avea darul de a vă pune în contratimp, făcându-vă să simțiți că aveți un termen limită, un deadline permanent. Va trebui să faceți anumite acte, să plătiți ceva, să planificați o călătorie, să învățați pentru un examen – cam așa va fi.”, spune astroloaga Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

În perioada 15-29 august, retrogradarea se va muta în casa a 2-a, afectându-vă bugetul. Mercur va forma un careu cu Uranus, ceea ce va aduce instabilitate financiară și necesitatea de a face sacrificii pentru a câștiga pe termen lung.

„A doua parte a retrogradării, din 15-29 august, se va desfășura în casa a 2-a, așa că bugetul vostru ar putea fi zguduit, deoarece Mercur va forma un careu cu Uranus, iar Uranus se pricepe foarte bine la instabilitate. Acolo veți realiza că sunt momente în viață în care trebuie să pierdeți pentru a putea câștiga ceva.

Acest lucru va fi accentuat și de Pluto în septembrie, din punctul meu de vedere. Mai gândiți-vă că aveți în casa a 12-a pe Jupiter și Marte, ceea ce înseamnă că niște pierderi nu au cum să nu existe, fie că e vorba de timp, energie sau bani. De asemenea, cu retrogradarea lui Mercur din casa a 3-a în casa a 2-a, va trebui să vă dați seama de valoarea voastră, deoarece va trebui să negociați, fie că este vorba de o programare la doctor sau de o excursie. Negocierile vor fi constante în viețile voastre și de voi depinde cum le veți gestiona”, mai spune Daniela Simulescu, la Spectacola.

Citește și: Horoscopul toamnei 2024. Daniela Simulescu vine cu previziuni pentru unii nativi

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât costă să urci și să cobori cu telecabina din Bușteni la Babele. Mai ieftină e o noapte de cazare la munte: ”Se acceptă și plata cu credit?”
Capital.ro
S-a dat ordinul de la UE. A intrat în vigoare obligatoriu și în România. S-a pus limită
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Erori în deciziile de recalculare. Începe calvarul pensionarilor
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Gică Hagi, bunic?! Soția lui Ianis dă semne că așteaptă barza
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Câte grame de aur conține, de fapt, o medalie de aur de la JO 2024! Elementul care i-ar putea ridica valoarea, în timp, este o bucată din Turnul Eiffel
Capital.ro
Cutremur pentru Elena Udrea. Motivul real al condamnării: Credeau că...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Liderul Hamas Ismail Haniyeh asasinat la Teheran de agenți recrutați de Mossad
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!