Cum au piedut Simona Halep, Lucian Bute, Cornelia Rednic, Marcel Pavel şi alte vedete terenurile din Buşteni. „Da, şi nouă ni l-a luat!”

Simona Halep, Marcel Pavel și alte vedete din România au fost recent deposedate de terenurile pe care le primiseră în Bușteni. Decizia a fost luată în timpul mandatului de primar al lui Mircea Corbu.
Filip Stan
07 aug. 2024, 08:04
Cum au piedut Simona Halep, Lucian Bute, Cornelia Rednic, Marcel Pavel şi alte vedete terenurile din Buşteni.
Cum au piedut Simona Halep, Lucian Bute, Cornelia Rednic, Marcel Pavel şi alte vedete terenurile din Buşteni. "Da, şi nouă ni l-a luat!"

Cum au piedut Simona Halep, Lucian Bute, Cornelia Rednic şi Marcel Pavel terenurile din Buşteni. Emanoil Savin, decedat în urmă cu puțin timp, fusese cunoscut pentru acordarea titlului de cetățean de onoare și a unor parcele de 500 de metri pătrați unor personalități din sport și cultură. Printre cei recompensați s-au numărat Simona Halep, Adrian Mutu, Lucian Bute, Marcel Pavel, Cornelia și Lupu Rednic, dar și Cezara Dafinescu. Cu toate acestea, după încheierea mandatului său și preluarea funcției de către Mircea Corbu, noile autorități au anulat aceste titluri și, implicit, terenurile acordate.

Moartea subită a lui Emanoil Savin, care a suferit un infarct pe terenul de fotbal, a surprins întreaga comunitate, inclusiv vedetele care beneficiaseră de generozitatea sa. Cu toate acestea, decizia de a retrage terenurile a fost luată de autoritățile actuale, pe motiv că beneficiarii nu au îndeplinit condițiile necesare pentru păstrarea acestora.

Citeşte şi: Mihai Neşu refuză banii de la industria jocurilor de noroc pentru a finaliza Complexul de Recuperare Sfântul Nectarie. „E un business care poate strica omul”

Marcel Pavel, unul dintre cei afectați, a declarat că nu este surprins de decizie. „Actualul primar mi-a luat terenul. Și nu doar mie. Pe undeva a avut dreptate. Noi în doi ani nu am construit nimic acolo. Le-a retras pe toate”, a declarat Marcel Pavel pentru Cancan. Și Cornelia Rednic a confirmat retragerea terenului, dar a subliniat că acest lucru nu o afectează: „Da, și nouă ni l-a luat. Dar nu este nicio problemă. Chiar nu contează!”.

Citeşte şi: Ianis Hagi a fost afară de la Glasgow Rangers. Antrenorul a fost clar: „Dacă face parte din planurile mele? Nu!”

Motivul principal invocat de autorități a fost nerespectarea obligației de a începe construcția pe terenurile respective în termen de un an de la atribuire. Fostul primar Mircea Corbu a explicat pe pagina sa de socializare că terenurile trebuiau să fie disponibile pentru un nou proiect, iar cei care nu și-au exprimat dorința de a construi locuințe la Bușteni au pierdut dreptul de folosință. Astfel, celebritățile care nu au reușit să îndeplinească cerințele legale au fost nevoite să renunțe la aceste proprietăți, fără a contesta decizia luată de autoritățile locale.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Țara cu cel mai vechi steag din lume. Drapelul are în spate o poveste incredibilă
Capital.ro
Elena Udrea A SCĂPAT! Decizia la care nu se aștepta nimeni
Playtech.ro
ȘOC! Cine ar fi comis tripla crimă din București. Polițiștii au fost ULUIȚI. Detalii halucinante
DailyBusiness
Ședință ISTORICĂ pentru milioane de români. BNR ia o nouă decizie MAJORĂ
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Netflix scumpește abonamentele. Cât va costa și de când
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING! Se întâmplă din nou! Un cioban a fost atacat de urs. L-a muşcat de picioare şi...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Vreme schimbătoare în weekend: Apar furtunile și vor cădea cantități însemnate de apă. Care sunt zonele vizate de aceste schimbări
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Legea a intrat în vigoare. S-a dat ordin de la UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Donald Trump va fi intervievat de Elon Musk, conform unui anunț pe Truth Social
MediaFlux
RĂSTURNARE în CAZUL CRIMEI din BUCUREȘTI! S-A AFLAT de abia ACUM FOTO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!