O nouă relaţie nepotrivită face furori la Insula Iubirii. Au fost surprinşi în momente tandre: „Ba pe picioruş, ba pe mânuţă”

În cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula Iubirii, difuzată de Antena 1, se pare că s-ar putea forma o nouă relație între un concurent și o ispită. Dani, partenerul Mariei, a început să se apropie de Mădălina, iar între cei doi au fost observate gesturi tandre care au stârnit suspiciuni.
Filip Stan
07 aug. 2024, 09:28
O nouă relaţie nepotrivită face furori la Insula Iubirii. Au fost surprinşi în momente tandre:
O nouă relaţie nepotrivită face furori la Insula Iubirii. Au fost surprinşi în momente tandre: "Ba pe picioruş, ba pe mânuţă"

O nouă relaţie nepotrivită face furori la Insula Iubirii. Într-una dintre edițiile recente, Dani și Mădălina au plecat împreună la o sesiune de masaj, activitate care a permis o apropiere semnificativă între cei doi. Deși Dani a afirmat că vede această ieșire ca pe una între prieteni și că nu intenționează să depășească limitele unei relații amicale, gesturile și atmosfera dintre ei par să sugereze altceva. Dani a declarat că trăiește momentul și că, deocamdată, nu percepe legătura cu Mădălina ca pe ceva mai mult decât o prietenie. Cu toate acestea, a lăsat de înțeles că dinamica ar putea evolua în funcție de sentimentele lor.

„Am luat date-ul ăsta ca o ieșire cu o prietenă, clar se vor întâmpla lucruri de prieteni dacă se vor întâmpla. Nu chestii extreme sau de îndrăgostiți, iubiți sau soți. Eu trăiesc ceea ce simt, asta simt în continuare, o relație de prietenie, nu mă simt amenințat, nu mă simt atacat și sper că la fel se simte și ea. Acolo la ea e un pic diferit, pentru că ea are alte emoții, alte gânduri, alte dorințe, poate”, a mărturisit Dani.

Și ispita Mădălina a oferit o reacție. L-a luat de mână, în timp ce se aflau în mașină și se îndreptau către date-ul promis: „Când am plecat la date a fost totul mai liniștit. Am avut locurile din spate care au ajutat puțin, pentru că l-am luat de mână și nu m-a refuzat”.

Citeşte şi: Maluma de România „iese de pe piață”! Marcel de la Insula Iubirii a programat nunta și acum e gata de copii: „Fetiță ne dorim”

Larisa Mârtan, o altă ispită din emisiune, a fost atentă la comportamentul celor doi și a observat o serie de gesturi care ar sugera începutul unei relații romantice: „I-am văzut apropiindu-se, am văzut cum se atingeau ba pe picioruș, ba pe mânuță, ba căpuțul, ba îmbrățișați. Adică au fost apropieri destul de mari între Mădălina și Dani pe tot parcursul drumului. Cu o prietenă nu stai de mână, pe o prietenă nu o gâdili, nu îi ții mâna pe picioare. Adică sunt niște gesturi care se fac automat la început de ceva, nu de o prietenie”.

Citeşte şi: Scandal la Insula Iubirii: Andrei Rotaru acuză Antena 1 de „regie falsă”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el şi soţia sa, Cristina

Aceste momente nu au trecut neobservate nici de alte ispite de la vilă, iar telespectatorii emisiunii sunt curioși să vadă cum va evolua această apropiere dintre Dani și Mădălina. Chimia dintre ei este evidentă și ar putea deveni un punct de interes major în desfășurarea sezonului.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul din România pe care să nu circuli. Mulți au rămas blocați cu mașina pe el, în zonă muntoasă
Capital.ro
Elena Udrea A SCĂPAT! Decizia la care nu se aștepta nimeni
Playtech.ro
ȘOC! Cine ar fi comis tripla crimă din București. Polițiștii au fost ULUIȚI. Detalii halucinante
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS de la Guvern. Sunt 434 de milioane în joc
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Putin, o nouă provocare: arme din România, găsite în Ucraina
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING! Se întâmplă din nou! Un cioban a fost atacat de urs. L-a muşcat de picioare şi...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Suma incredibilă pe care o plătesc turiștii pentru o plimbare cu telecabina Buşteni – Babele
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Legea a intrat în vigoare. S-a dat ordin de la UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
''Stătea pe scaun și deodată...' - Mihai a făcut infarct în avion și a murit: Strângea bani de nuntă și urma să devină tată
Reacții în China la Nominalizarea lui Tim Walz ca Vicepreședinte al SUA
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în RĂZBOI! RUSIA a făcut OFERTA de PACE UCRAINEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!