Horoscop BANI 5 – 11 august 2024 cu Remus Ionescu. Care sunt nativii care pun mâna pe un câștig financiar uriaș

Horoscop BANI 5 - 11 august 2024 cu Remus Ionescu. Această perioadă aduce sume uriașe în conturile acestor nativi, care se pot declara adevărații norocoși ai lunii august.
Filip Stan
07 aug. 2024, 09:39
Horoscop BANI 5 - 11 august 2024 cu Remus Ionescu. Care sunt nativii care pun mâna pe un câștig financiar uriaș
Horoscop BANI 5 - 11 august 2024 cu Remus Ionescu. Care sunt nativii care pun mâna pe un câștig uriaș financiar

Astrologul Remus Ionescu a spus ce ne rezervă astrele în săptămâna 5 – 11 august din punct de vedere financiar, în cadrul rubricii AstroBani de pe YouTube Playtech Știri.

Horoscop BANI 5 – 11 august 2024 cu Remus Ionescu

Berbec

Solicitări din plin pe partea financiară în această perioadă! Lucrul cel mai important este să își sporească valoarea personală: citind, informându-se, acumulând cunoștințe. Nu sunt prea motivați de banii pe care îi obțin, ci de ceea ce pot face pe viitor.

Taur

Apar cheltuieli pe distracții, dacă tot este vară și este perioadă de concediu. Trebuie să facă acele lucruri la care au visat tot anul. Banii se duc pe tot felul de activități de sezon și pe concediu. De asemenea, apar cheltuieli pentru copii.

Citește și: Horoscop Neti Sandu 7 august 2024. Vibrația zilei este 7 și o să găsim soluții ingenioase, mai ales sub presiune!

Gemeni

Stau serios pe gânduri în legătură cu activitatea lor profesională. Se gândesc să acționeze pe cont propriu, să renunțe la un loc de muncă în care sunt de multă vreme. Vor avea bani în perioada următoare.

Rac

Apar cheltuieli pentru deplasări, timp petrecut în natură, concediu. Poate vor avea bani pe viitor datorită ideilor pe care le au. Este posibil să facă o investiție în cărți.

Leu

Este o perioadă grozavă din punct de vedere financiar. Sunt bucuroși să câștige, iar șansele de a câștiga chiar există. Sunt solicitați încă de la începutul săptămânii, recomandați de prieteni, colegi. Au parte de încasări în această săptămână!

Fecioară

Li se face o propunere, o ofertă și nu vor sta foarte mult timp pe gânduri. Este posibil ca această ofertă să vină chiar la începutul săptămânii, astfel încât să fie dispuși să facă o schimbare importantă.

Balanță

Poate apărea o ofertă spre sfârșitul săptămânii, dar nu se întâmplă ceva spectaculos acum. Totuși, rămâne ideea de a discuta peste o perioadă despre o ofertă.

Scorpion

Poate să fie o perioadă de schimbări, dar și o perioadă în care pot apărea câștiguri financiare la care s-au gândit, pe care și le-au dorit. Din punct de vedere financiar, Scorpionii au o perioadă în care culeg roadele unor schimbări recente.

Săgetător

Poate apărea ceva deranjant, iar asta îi face să se gândească dacă să meargă pe cont propriu, să renunțe la o asociere, o colaborare sau să o lase mai moale. Poate apărea oportunități pentru cei care se gândesc la un loc de muncă.

Capricorn

Preocupări pentru banii pe care îi au de dat sau pentru cei pe care îi au de recuperat. Nu este cea mai lejeră perioadă din punct de vedere sufletesc. Își fac griji, nu vor să depindă de altcineva, sunt supărați. Pot apărea probleme de natură financiară!

Vărsător

Perioadă norocoasă din punct de vedere financiar! Pot să primească bani de la părinți sau o moștenire. Trebuie să fie atenți! Există o tendință spre risipă. Pot să apară cheltuieli serioase!

Pești

Perioadă bună de negocieri, întâlniri, discuții. Unii se gândesc să se mute în casă nouă, să dacă o achiziție, să își ia zborul din casa părintească. Asta înseamnă niște cheltuieli. Pentru alții apar gânduri de valorificare a unei proprietăți pe care o au.

Citește și: Horoscop rune 7 august 2024. Thurisaz- runa haosului, a tentaţiei şi a răului, aduce provocări, dar ANSUZ te contectează cu Divinul

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul din România pe care să nu circuli. Mulți au rămas blocați cu mașina pe el, în zonă muntoasă
Capital.ro
Elena Udrea A SCĂPAT! Decizia la care nu se aștepta nimeni
Playtech.ro
ȘOC! Cine ar fi comis tripla crimă din București. Polițiștii au fost ULUIȚI. Detalii halucinante
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS de la Guvern. Sunt 434 de milioane în joc
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Putin, o nouă provocare: arme din România, găsite în Ucraina
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING! Se întâmplă din nou! Un cioban a fost atacat de urs. L-a muşcat de picioare şi...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Suma incredibilă pe care o plătesc turiștii pentru o plimbare cu telecabina Buşteni – Babele
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Legea a intrat în vigoare. S-a dat ordin de la UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
''Stătea pe scaun și deodată...' - Mihai a făcut infarct în avion și a murit: Strângea bani de nuntă și urma să devină tată
Reacții în China la Nominalizarea lui Tim Walz ca Vicepreședinte al SUA
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în RĂZBOI! RUSIA a făcut OFERTA de PACE UCRAINEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!