Derapaj de proporții la „Insula Iubirii”! Iustina a uitat de inhibitii și a lăsat totul la vedere: „Cornel, așa prințesă nu mai vezi”

Distracția este la cote înalte pe „Insula iubirii”, iar ispita este la orice pas! În ultima ediție a emisiunii, Iustina a avut un derapaj uriaș, care a devenit viral pe TikTok.
Alina Costache
07 aug. 2024, 12:32
Derapaj de proporții la „Insula Iubirii”! Iustina a uitat de inhibitii și a lăsat totul la vedere:  „Cornel, așa prințesă nu mai vezi”
Derapaj de proporții la „Insula Iubirii”! Iustina a uitat de inhibitii și a lăsat totul la vedere: „Cornel,mânca-mi-ai!”

Iustina Loghin și Cornel Luchian unul din cuplurile extrem de cunoscute de la emisiunea „Insula Iubirii”, care au venit în Thailanda pentru a participa la un test extrem al relației lor. Pe parcursul edițiilor difuzate până acum de Antena 1, au fost numeroase momente care au atras atenția și au amuzat atât telespectatorii, cât și utilizatorii de pe rețelele sociale care urmăresc emisiunea cu sufletul la gură. De data aceasta, un videoclip recent a devenit viral și a adus în prim-plan o situație destul de amuzantă, dar și jenantă. În acest videoclip, soția lui Cornel, Iustina Loghin, apare alături de una dintre ispitele masculine într-o scenă de la petrecerea desfășurată la vila fetelor.

Citește și: O nouă relaţie nepotrivită face furori la Insula Iubirii. Au fost surprinşi în momente tandre: „Ba pe picioruş, ba pe mânuţă”

Îmbrăcată într-o rochie elegantă, strălucitoare, cu paiete, Iustina se distrează și îi face o „dedicație” specială soțului ei. Concurenta a folosit câteva cuvinte care sunt deja cunoscute și populare pe TikTok, un trend care a fost inițiat chiar de o femeie. Reacția Iustinei este una proverbială, iar clipurile în care este parafrazată curg  pe rețeaua de socializare.

„Cornele, uite ce ai pierdut Cornele! Mânca-mi-ai ******! Cornele, în viața ta așa prințesă nu mai găsești, băiatul meu!”, a spus Iustina Loghin în timpul petrecerii de pe insulă.

@emisiuniplay #foryou #foryoupage #fyp #insulaiubirii #viral #trending #fy ♬ sunet original – Emisiuniplay

La câteva luni de la terminarea show-ului de la Antena 1, Iustina Loghin și Cornel Luchian s-au căsătorit. De altfel, cei doi urmează să devină părinți, iar Cancan.ro a surprins imagini de senzație cu cei doi, la plajă. Vezi AICI fotografiile, în exclusivitate. În cadrul emisiunii, concurenta a vorbit despre accidentul pe care l-a suferit soțul ei, în urmă cu mai mulți ani. Când Cornel Luchian avea 25 de ani, a suferit un accident în Italia.

„A suferit în viața asta. Cornel a avut un accident mortal la 25 de ani. A fost paralizat, nu putea să meargă. Nu știu dacă ai văzut, dar Cornel are niște cusături pe față, e cusut tot. I-au fost reconstruite urechile, fața i-a fost reconstruită. Mergea la muncă, era în Italia cu niște colegi și era pe bancheta din spate și a sărit prin geamul din față și cei din față nu au pățit nimic. Dacă te uiți în ziarele din Italia, el a fost declarat mort. El de asta s-a și căsătorit, ea a fost lângă el atunci, erau împreună de câteva luni, s-a și pocăit, el este foarte sensibil”, a povestit Iustina Loghin la Antena 1.

Citește și: Maluma de România „iese de pe piață”! Marcel de la Insula Iubirii a programat nunta și acum e gata de copii: „Fetiță ne dorim”

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul din România pe care să nu circuli. Mulți au rămas blocați cu mașina pe el, în zonă muntoasă
Capital.ro
2.000 lei plătiți de stat. Decizie pentru femeile din România. Se ridică la Primărie în 90 zile
Playtech.ro
ȘOC! Cine ar fi comis tripla crimă din București. Polițiștii au fost ULUIȚI. Detalii halucinante
DailyBusiness
SCAD RATELE! Acești români vor plăti mai puțin la bancă
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Ceaușescu nu s-ar fi gândit la așa ceva. Ce li se pregătește elevilor. Este incredibil!
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Mai rar așa ceva! Acest turist venit la plajă a fost amendat pentru că a mers pe faleză fără tricou. Câți bani a trebuit să plătească
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Un segment din Valea Oltului se redeschide miercuri seară! De asemenea, lucrările pe Autostrada Moldovei au evoluat considerabil
Capital.ro
Statul NU mai plătește BANII. Ordin final și irevocabil la Guvern: Nu mai accept!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
Putin cere guvernului urgent să gestioneze situația din regiunea Kursk după incursiunile ucrainene
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!